Horoskop

Horoskop vecka 5 – läs om din vecka här

Väduren bör följa reglerna och jungfrun bör rå om kärleken.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du tvekar inte när det gäller att hitta en ny kurs, även om det blir knepigt. Du måste ta hänsyn till andra och på vissa områden kompromissa lite extra eller anpassa dig efter någon annans regler. Framförallt i början av veckan blir behovet av självständighet påtagligt. Senare i veckan hittar du ett inre lugn och kan se fördelarna med ett långsiktigt samarbete.

Veckans råd: Följ reglerna.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Lyckan är med dig i början av veckan, så det gäller att nyttja medvinden. Möjligheter som tidigare inte funnits tar nu form och börjar måla upp en fördelaktig väg för dig. Det händer att du drabbas av dåligt tålamod och får svårt att hålla fokus, att resa utomlands kan vara aktuellt.

Veckans råd: Nyttja medvinden.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har några specifika intressen som du delar med andra. Denna veckan har du lust att jobba på egen hand men det är inte möjligt just nu. Du måste fullfölja några uppgifter där en samarbetspartner är involverad. De föredrar traditionella arbetsmetoder och har inget intresse för annat.

Veckans råd: Anpassa dig.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har många idéer och tankar på lager, men har svårt att sätta ord på dem. Det handlar bland annat om hur teori och praktik kan hänga ihop. Du måste lägga mer tid på att experimentera innan du hittar den rätta vägen. Fram till dess känner du en större frihet att göra saker på ditt eget sätt.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Samarbete och nära relationer fortsätter stå i fokus och du behöver lista ut hur du ska förhålla dig till detta. Du gillar inte att din samarbetspartner visar nya sidor som du inte sett tidigare. Ett tag framöver bör du hålla dina tankar för dig själv, det är det klokaste just nu.

Veckans råd: Håll dina tankar för dig själv.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du tar dina känslor på allvar och har kanske bestämt dig för att vara öppen framöver. Kärleken kanske knackar på dörren, eller kanske är det du som vill visa din kärlek för någon. Det är naturligt att lägga veckan på att ta vara på kärleken så att den blir meningsfull för dig. Kanske är du lite gammaldags i dina uttryck, men det gör ingenting.

Veckans råd: Rå om kärleken.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du bör använda dig av de harmoniska energier som är närvarande i början av veckan. Lyckan är på din sida och det kan betyda att du får tillgång till några ekonomiska medel du har väntat på. Du känner dig resursstark inom olika områden, något som andra kan dra nytta av. Vissa intressen får skjutas åt sidan.

Veckans råd: Nyttja de goda energierna.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

En specifik händelse kan visa sig vara till din fördel och leda till nya perspektiv. Samarbete och parförhållande står i centrum och du vill fokusera på hemmet och bostaden framöver. Det kan leda till förbättringar i vissa relationer och ge mer energi. Konstruktiva vindar blåser åt rätt håll.

Veckans råd: Utforska nya samarbeten.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du får hjälp av en vän i början av veckan, något du uppskattar. Det ger dig en bra start och goda förutsättningar för de uppgifter som ska bli utförda. Nya tekniska hjälpmedel korsar din väg och du gläds över att få hjälp och avlastning, framförallt när det gäller praktiska frågor i vardagen.

Veckans råd: Ta emot hjälp med glädje.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner att du är i balans just nu, rent mentalt, och det märker din omgivning av. Du har en stark känsla av vilken väg du ska ta och det ger dig ett lugn du har saknat. En vän kommer med några idéer eller förslag som du tycker är intressanta men det kräver lite tid att tänka igenom.

Veckans råd: Se över dina alternativ.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Många tankar snurrar i huvudet just nu, något som kan leda till oro. Det kan vara en god idé att ge dig själv tid att sortera dina tankar. Meditativa aktiviteter kan göra det lättare att bena ut dina framtida planer. På hemmaplan går utvecklingen åt rätt håll, men du behöver ha tålamod.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Även om du trivs med att vara själv när det gäller vissa uppgifter kommer du att få en förfrågan i början av veckan som du inte bör tacka nej till. Det kan leda till positiva fördelar som hjälper dig att fortsätta på rätt väg. Goda vänner med goda råd kommer att kontakta dig.

Veckans råd: Säg ja till en förfrågan.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!