Horoskop

Horoskop vecka 6 – läs om din vecka här

Vågen bör vara öppensinnad och skytten bör försöka att inte övertänka saker och ting.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Denna vecka blir inte alls som du tänkt dig då flera saker blir inställda. Gör därför plats för din spontana sida som kan agera utan att grubbla för mycket. Om du följer dina impulser kan det bli en spännande vecka, men det är inte så stora chanser att du kommer göra något helt galet eftersom du är en relativt rationell person. 

Veckans råd: Våga vara spontan. 

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du håller på att skaffa dig en överblick över tillvaron och det bästa du kan göra just nu är att ta en dag i taget och använda ditt förnuft. Det ger dig en inre ro. Det verkar som om du och dina närmsta relationer delar en viss förståelse för omgivningen, något som kan leda till en känsla av säkerhet där du inte är ensam och har uppfattat saker på rätt sätt.

Veckans råd: Ta en dag i taget.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du vill nå till grunden i några viktiga frågor och du ser ut att lyckas. Du måste dock vara beredd att kavla upp ärmarna och gräva djupt. Om du hittar en förklaring eller ett svar på det du söker kan det ge dig ett erkänannde på ett djupare emotionellt plan och bidra till att du är redo att börja på ett nytt kapitel i livet. 

Veckans råd: Gå på djupet.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Med stor sannolikhet har du hittat en alternativ väg att gå och ser optimistiskt på framtiden. Det kan handla om ekonomiska utmaningar som du behöver hitta lösningar på. Du har rätt förutsättningar för djupare samtal med någon som står dig nära eller en samarbetspartner. Du har kanske ett behov att prata ut och börja om. 

Veckans råd: Ta saker som det kommer.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du känner dig mer oberoende än du gjorde förra veckan, något som lyfter ditt humör och optimism. Om du har mycket olika arbetsuppgifter så kan du jobba dig igenom högen under denna vecka och du vänder varje sten om det är nödvändigt. Rationella förklaringar står i kö men det är inte säkert att du håller med, istället tolkar du saker och ting på ditt eget sätt. 

Veckans råd: Njut av att vara där du befinner dig.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du kan snabbt tröttna på vardagens enkelhet och därför kan du lätt lockas att göra något du vanligtvis inte gör. Framförallt för att någonting ska hända. Kanske tar du ledigt när du inte hade tänkt eller hittar en person som du blir attraherad av på grund av sättet personen tänker eller är på.

Veckans råd: Kasta dig ut. 

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det är stor aktivitet i familjen och det kan vara svårt för dig att hänga med på allt. Familjemedlemmar från när och fjärran lockas runt dig och kanske kommer några av dem försöka ta reda på uppgifter du kan ha delat av misstag. Tiden är inne för att flera hemligheter ska avslöjas. 

Veckans råd: Var öppen. 

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Även om du vanligtvis överväger allt du säger mycket noga kan du plötsligt under denna period börja prata på ett sätt som gör att saker och ting uppfattas på ett helt annat sätt än vad du tänkt. Var därför noga med hur du uttrycker dig och vem du pratar med. Följ några av dina impulser men försök att inte tappa kontrollen helt. 

Veckans råd: Släpp fram spontaniteten. 

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Kanske känner du ett stort behov av att investera i nya tekniska prylar som kan hjälpa dig i dina arbetsuppgifter. Det är en bra tidpunkt för det. Det kan plötsligt dyka upp ett erbjudande som du inte kan säga nej till. Om det är en bra investering kommer tiden att visa men just nu ser det ut att hjälpa dig i vardagen. 

Veckans råd: Övertänk inte dina beslut. 

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har inget intresse av ytliga samtal denna vecka och därför kommer du, om du känner för det, att dyka djupare ner i teman som intresserar dig. Du har flera lite alternativa tankar och idéer och därför borde du använda lite extra tid på att förklara för dina närmsta så att de förstår vad du sysslar med. 

Veckans råd: Förklara vad du håller på med. 

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

På ytan ser du ut som att du är i full balans. Inger ser eller anmärker på dina föreställningar och bekymmer. Om det passar kan meditativa aktiviteter göra stor skillnad och hjälpa dig genom olika utamningar. När veckan är över är du redo för en ny runda nästa vecka. 

Veckans råd: Meditera.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du känner att du befinner dig i ditt rätta element för tillfället. Det är få saker som kan rubba din balans. Så ser det ut utifrån iallafall. På ett inre plan kan du dock känna dig något anspänd och ofri. Du känner att det finns ett dillemma där du å ena sidan vill hålla dig till reglerna och å andra sidan inte alls vill det. 

Veckans råd: Införskaffa nödvändig information. 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!