Horoskop

Horoskop vecka 7 – läs om din vecka här

Oxen bör tänka strategiskt och kräftan bör försöka göra något annorlunda.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du bör stanna upp och orientera dig i början av veckan. Motstånd kan hindra dina planer och det är en bra idé att tänka noga igenom saker innan du reagerar. Du är bra på att överbevisa andra om dina planer och du kan vara mycket viljestark. Om du vet vad du egentligen vill kan du lättare argumentera för dina planer. Överväg om det är värt att lägga energin som krävs.

Veckans råd: Tänk efter innan du agerar.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du har bara goda intentioner, framförallt när saker sker på dina villkor, något som är möjligt i början av veckan. Senare kan du bli irriterad om saker går emot dig. Det är smart att tänka strategiskt så att du inte pushar andra att följa din väg. Det kan vara en svår balansgång då du inte önskar att kompromissa just nu.

Veckans råd: Tänk strategiskt.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du kan ha en plan från början av veckan som du gärna vill följa, men kanske är den för teoretisk. Du delar dina idéer med alla, men mot slutet av veckan tvingas du inse att allt inte går att omsätta till praktik. Du kommer bli tvungen att ställa in vissa planer. Kanske händer något oväntat som gör att du måste tänka om helt och hållet.

Veckans råd: Låt dig inte knäckas av motgång.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Detta är en bra vecka för att göra något annorlunda eller kanske något hemligt? Du kan tillbringa tid med andra som är intresserade av samma saker som dig. Ni kan utbyta erfarenheter, även om du kanske anser att du är den som har mest kunskap i ämnet. Du kommer förmedla några specifika uppgifter till någon speciell.

Veckans råd: Gör något annorlunda.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Om du väljer att ta ledigt några dagar denna vecka kommer det med största sannolikhet finnas många människor runt dig. Du önskar samtidigt att vara lite ifred så att du kan göra på det sätt du själv önskar. Alla slags samarbeten står i fokus och det gäller att hitta en balans. Flera av dem du umgås med har en stark vilja, och det gäller att stå fast vid dina intentioner.

Veckans råd: Stå fast vid dina planer.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det finns personer som har åsikter om det du gör och av den anledningen har du en tendens att dra dig tillbaka från olika samarbeten så att du kan gå dina egna vägar. Det blir framförallt tydligt mot slutet av veckan, då du plötsligt hittar något nytt att göra. För ögonblicket har du inte alltid kontroll på vilken riktning saker tar.

Veckans råd: Lita på dig själv.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Ett samarbete väntar, men vissa ändringar kan ske som gör att ni måste prioritera annorlunda än det ni planerat. Det är därför tidigt att låsa sig till vissa projekt, även om du känner att allt är “klart”. Det sker en förändring mot slutet av veckan, och du inser att du måste ändra vissa planer, något som leder till förbättringar.

Veckans råd: Tänk utanför boxen.

 

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du ser annorlunda på saker och ting och behöver därför se över dina prioriteringar. Du bör också försöka samla information som du ännu inte har. Det kommer hjälpa dig att ta dig vidare med dina planer. Du kan förvänta dig att saker kommer att förändras, men just nu är det omöjligt att säga hur.

Veckans råd: Sök information.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du är mer aktiv efter en längre period där du har kunnat ta det lugnt. Nu är du i full gång att göra upp nya planer. Det är samtidigt smart att vänta några månader innan du sjösätter dina idéer. Fram tills dess måste du noga se över stämningen för att hitta rätt tidpunkt. En kort resa kan vara en bra idé denna vecka.

Veckans råd: Vänta med att sjösätta dina idéer.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du flyttar fokus till andra områden denna vecka. Nu handlar det om dina resurser, både fysiska och ekonomiska. Det kan vara hög tid att justera och se över dina sparkapital. Mycket kan ha hänt på kort tid, och det kan vara dags att se över lånen.

Veckans råd: Gå igenom ekonomin.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du måste förhålla dig till många människor, och det kan komma utmaningar där du måste uttrycka din ståndpunkt i en fråga. Det kan vara svårt att nå igenom, då du konfronteras av personer med starka åsikter som är svåra att övertala. Om du kan bör du vänta med att säga vad du tycker innan vågorna har lagt sig.

Veckans råd: Ligg lågt med dina åsikter.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

En meditationskurs eller liknande passar dig perfekt just nu. Du har en del distraherande tankar och ett behov av att hitta en inre ro. Det kan vara i det vardagliga du hittar mening och fördjupning. Konst och kultur står överst på önskelistan denna vecka, släng dig ut i det!

Veckans råd: Gör saker som gör dig glad.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!