Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 25 här!

Är du tvilling så är du extra mottaglig för intryck och ditt humör påverkas av externa saker och omständigheter. För dig som är lejon så har du mycket att göra den här veckan och du har lovat dig själv att avsluta alla halvfärdiga projekt som du har liggande. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Saker som var relevanta hela vägen tillbaka i februari och mars kommer att aktiveras igen med förväntan på att saker och ting nu blir mer överkomliga för dig. Du får plötsligt extra energi, och det hjälper dig att lyckas göra något som väntat. Dra nytta av veckans dynamiska aspekter för att initiera några processer för vilka du är koordinator.

Veckans råd: Få saker gjort.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Även om du är omgiven av andra människor, har du en stark känsla av att stå ensam med några uppgifter. Men det är inte alls en dålig utgångsposition, för nu kan du lättare gå in i rollen, hitta fotfäste och få mer tid att samla information som kan hjälpa dig att fatta några viktiga. beslut.

Veckans råd: Låt tiden göra sitt.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du är mottaglig för intryck och ditt humör påverkas av externa saker och omständigheter. Du kanske vill ta en paus från nyhetsflödet, så att du har möjlighet att ta reda på vad din egen inställning är. Ekonomi är i centrum och det kan påverka ditt humör. Lyckligtvis verkar du ha en ljusare tid från början av nästa vecka.

Veckans råd: Ta en paus från nyhetsflödet.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Även om det är början av sommaren kommer du att vara väldigt upptagen den här veckan. Du bör se till att du fullbordar alla uppgifter. Multitasking kan vara nödvändigt i detta avseende, även om det inte passar dig bäst. Men du lyckas få allt gjort, vilket innebär att du redan kan koppla av lite mer för helgen och hitta det inre lugnet.

Veckans råd: Kompletta uppgifter.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har mycket att göra den här veckan och du har lovat dig själv att avsluta alla halvfärdiga projekt som du har liggande. Du kan uppleva att du ser ett fall från en ny vinkel denna vecka, vilket ger ett helt annat perspektiv och hjälper vissa “bitar” att falla mer på plats. Dessutom kommer du att dra nytta av att gå ner i varv – speciellt under helgen – och hitta mer tid för familjen.

Veckans råd: Koppla av i helgen.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du är lite behållen när det gäller sociala sammankomster, beroende på hälsosituationen i landet. Du vill vara social, men kanske är det inte rätt tid för det nu. Men det finns möjligheter att vara med mindre grupper – och särskilt familjen. I mitten av veckan blir du mer lugn.

Veckans råd: Det är nu bra att reflektera.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Det kan vara värt att spola tillbaka historien lite – särskilt om det är något du har problem med att förstå. Det är mycket viktigt att du bestämmer sammanhanget när – eller om – du ska göra forskning inom ett specifikt område. En vän har hjälpt dig med lite arbete och är nu redo att gå vidare. Från nästa vecka står du på dina egna ben.

Veckans råd: Försök att förstå förhållandena.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Efter en period där du känner att du har varit ineffektiv börjar du nu bli redo för nya utmaningar. Du känner tydligt att du får tillbaka dina krafter och att du kommer bort från många praktiska saker. Du har börjat träna på några av dina fasta principer, vilket väcker spänning i din närmaste krets. I helgen har du en utflykt.

Veckans råd: Njut av veckan.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Några av dina normala aktiviteter har stannat lite, men just den här veckan känner du att det är mer aktivitet. Du får lite drivkraft av att göra saker som du inte tror att du kunde ha gjort nyligen. Njut av energin som kommer till dig och som du kan använda bland annat för att få igång några stora projekt eller slutförda dem.

Veckans tips: Njut av din energi.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Denna vecka är fokus särskilt på par eller en av dina närmaste partners. Du kanske inte vet vad din partner behöver – och du kanske inte ens vet det. Därför är det inte så lätt att vara till hjälp eller stödja. Men försök att heja på hen.

Veckans råd: Få upp din partners humör.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det finns ett särskilt fokus på vardagen och din kroppsbyggnad. Du kanske behöver komma i form i sommar? Naturligtvis kräver det lite energi, som du mobiliserar. Du föredrar att vara med andra när det gäller träning, men den här gången måste du antagligen göra det på egen hand.

Veckans råd: Prioritera fysisk aktivitet.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Kanske är det tiden på året, men hur som helst, det är som att du börjar vakna upp och titta på livet med mer optimistiska ögon. Din shoppingkraft är mer betydelsefull och om du vill har du vänner som gärna ger dig en hjälpande hand. Du måste dock förvänta dig att du måste göra det mesta av det arbete som ligger framför dig.

Veckans råd: Få hjälp från vänner.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!