Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 27 här!

Är du tvilling så kommer en vecka där saker kan utvecklas i en annan riktning än väntat. För dig som är lejon finns det goda skäl att ändra vissa saker eller beteenden. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

De händelser som kommer att äga rum under den kommande tiden kommer att vara viktiga för resten av året. Så de initiativ du börjar nu blir långsiktiga. Projekten som du startar kommer att vara i full fart, och det händer ofta att du ständigt måste följa upp. Och det är därför du kommer att hantera ditt tålamod.

Veckans råd: Tänk långsiktigt.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Du märker framsteg i allt du gör. Men du bör ge dig själv massor av tid att tänka en extra gång på de beslut du tog under den senaste månaden. En plötslig lust att göra något annat än du vanligtvis gör kan dyka upp i början av veckan. Om du är medveten är det en a-ha-upplevelse som väntar på helgen.

Veckans råd: Känn efter.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Detta kommer att vara en vecka där saker kan utvecklas i en annan riktning än väntat. Det är särskilt under de första dagarna i veckan som det kan bli förändringar i de annars planerade avtalen. Det är viktigt att du får tid för dig själv den här veckan. Du har inte tid att ta hand om andra just nu. Du måste därför ta igen det senare.

Veckans råd: Gör tid åt dig själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

En av dina närmaste är riktigt nära dig den här veckan. Du måste vara medveten om hur du vill ha det i det här området. Du kan lätt känna omsorg, och det kan slösa bort god energi. Tänk därför en extra gång innan du investerar din tid här. Alla former av samarbete står i fokus.

Veckans råd: Gå försiktigt fram.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är särskilt fokus på ditt välbefinnande den här veckan. Om du har några brister som stör dig är det naturligt att göra något åt ​​det nu. Vardagen och dess uppgifter kan vara mer i centrum än de brukar vara, och det kan finnas goda skäl att ändra vissa vanor eller rutiner. Om du inte är redo, vänta.

Veckans råd: Fokusera på din hälsostatus.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du tillbringar lite tid med en av dina nära vänner. Vem av er som behöver närhet och stöd är svårt att veta. Om du känner dig lite pressad, förväntar du dig förmodligen stöd från dina bekanta. Men de kan svika dig. Det bästa du kan göra i situationen är att närma dig det lite filosofiskt, så att du undviker bittra känslor.

Veckans råd: Se på saker filosofiskt.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Du vill spendera tid på familj och hemrelaterade saker den här veckan. Projekt som startade i april kommer att aktiveras eller slutföras igen – beroende på din översikt. Det kan vara så att du ändrar, renoverar eller förnyar vissa saker i ditt hem. Men det kan också vara i familjen själv som stora förändringar inträffar.

Veckans råd: Kommunicera tydligt.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du känner dig hemma från början av veckan. Energin är tillbaka och det är lättare att få en överblick. De idéer du får kommer att fungera för dig resten av året. Därför finns det inget behov att skynda dig, eftersom du kommer att ha gott om tid att utveckla idéerna i framtiden. Om du studerar kan du överväga att ändra ämnen eller riktning.

Veckans råd: Njut av veckan.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Om du har funderat på att göra några stora förändringar under lång tid, är det en bra tid att göra det nu. Du kanske redan arbetar med förändringar som kan sträcka sig över en längre tid. Ekonomiska frågor är en central fråga i detta avseende och beror mycket på hur inkomsterna är. Just nu kan det gå båda vägarna.

Veckans råd: Var optimistisk.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

De senaste händelserna har utlöst dina tankar, till exempel när det gäller vad du vill prioritera – och vad du kan göra för dig själv för att komma närmare dina mål. Ge dig själv massor av tid att tänka igenom eventuella förändringar och vänta tills du fattar slutliga beslut tills du vet vad du vill. En nära bekant står mitt i mitten av veckan.

Veckans råd: Tänk på vad du vill förändra i livet.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den här veckan fokuseras på familjen och dess välbefinnande. Om något inte är som det borde vara, är det naturligt att ändra det nu. I detta avseende är det en bra idé att delegera uppgifterna så att ingen är i tvivel om vem som är ansvarig för vad. Det kan resultera i några sura gruvor, men du tar det med stor lugn, men bara utåt.

Veckans råd: Delegera uppgifter i familjen.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du kan ha en känsla av att känslorna är på utsidan av kroppen, och detta är särskilt sant under denna period. Det handlar kanske om att ändra något – mer eller mindre medvetet. Du tänker på vad du vill ha i framtiden – och vem du vill bli vän med. Du vill inte underkasta dig mer dominerande människor.

Veckans råd: Tänk på vem du vill vara med.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!