Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 28 här!

Är du kräfta så kommer detta att bli en härlig vecka där det finns tid och utrymme för drömmar, och du kanske kan göra något åt ​​dem också. För dig som är skorpion är det bra om du kan sätta ord på dina frustrationer, eftersom andra inte kan gissa sig fram. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Du kan knappast dölja om du är på dåligt humör, så du kan säga eller göra något som inte är väl mottaget. Därför är det en bra idé att räkna till tio innan du pratar eller agerar. Och om skadan skulle inträffa kommer du förmodligen att bli förlåten, eftersom människor vet att du är medveten om att du är otålig och kan ha ett argt sinne.

Veckans råd: Andas djupt och räkna till tio.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Du har några saker att göra nu, och lyckligtvis hindrar ingen dig från att göra det. Faktum är att du har möjlighet att få en utdelning om du vill. Om du är känslig för buller kommer du att vara extra känslig för oljud från till exempel dina grannar. Men det hjälper inte att du blir arg, för du kan inte göra någonting åt det ändå.

Veckans råd: Det är ingen mening att brusa upp.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du känner att du inte längre rör dig i den riktning du har varit på väg, och därför är det med stor lättnad att du känner att en växling pågår i slutet av veckan. Förhållandet med någon i ditt nätverk kan vara svårt i mitten av veckan och du kan lätt känna dig förbises eller obetydlig. Med gott humör känns allt lättare.

Veckans råd: Ta vara på ditt goda humör.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Detta kommer att bli en härlig vecka där det finns tid och utrymme för drömmar, och du kanske kan göra något åt ​​dem också. Om du har en otrolig lust, kommer du förmodligen att försöka komma iväg på en resa. Du drömmer om paradisstränder och omgivningar, men det kommer knappast att hända i sommar. Du kanske vill ha en spirituell vistelse.

Veckans råd: Tänk på dina vandringsmöjligheter.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Du mår bäst om du kan dra dig tillbaka till din egen privata plats. Kanske en stuga som ger tillbaka minnen från barndomens sommarlov. Där kan du tillbringa tiden med att drömma tillbaka till den tiden, eller så kan du kontakta människor som betydde något speciellt för dig då.

Veckans råd: Gör din dröm till verklighet.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Saker är ojämna och det hjälper dig att släppa ett projekt tills tiderna blir bättre. Och redan på veckans sista dag känner du att saker håller på att vända och att det finns framsteg att spåra. I mitten av veckan kan du komma i kontakt med någon som tillhör en mycket speciell grupp i samhället, och du håller verkligen inte med.

Veckans råd: Var tålamod.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Även om det är semestertid har du många projekt på gång och du har full uppmärksamhet på dem alla. Du gillar att ha många idéer som du försöker genomföra. Men en sak är vad du kan göra i teorin, en annan är vad som kan göras i praktiken. Därför är det bäst om du först kan testa dina projekt i den verkliga världen.

Veckans råd: Testa dina idéer.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du är missnöjd med något och du kan inte låta bli att uttrycka det. Detta gäller särskilt i mitten av veckan. Det är bra om du kan sätta ord på dina frustrationer, eftersom andra inte kan gissa sig fram. Men du måste vara medveten om att välja dina ord – och vad du klagar över – noggrant, eftersom du snabbt kan bli svartvit i dina åsikter.

Veckans råd: Väg dina ord.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Du går igenom din ekonomiska situation och minskar onödiga utgifter så långt du kan. Flera av dina nära och kära kommer förmodligen att tro att du gör för mycket av det, men du kommer inte att kunna undvika att skära rakt i benet. Kanske tar du det så långt att du hittar gamla saker – kanske genom återanvändning – som du ser att du kan dra nytta av.

Veckans råd: Var sparsam.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Saker som var relevanta i vinter dyker upp igen och du måste ta hand om dem. Men det är långt ifrån säkert att du kan lösa dessa utmaningar nu. Du behöver mer information innan du kan fatta slutliga beslut. Ta dig därför tid att informera dig själv om vad du inte vet tillräckligt om innan du kan bedöma situationen.

Veckans råd: Gör forskning.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

En bekant känsla, som bland annat handlar om att hitta fred på det inre planet, är återigen relevant. Ge dig själv möjligheten att söka efter platser där du kan göra det. Det kan vara lugna områden där du bättre kan få en överblick över din situation. Du har saker i livet som du vill gå vidare med och som kräver att du tänker igenom strategin.

Veckans råd: Dra dig tillbaka och hitta lugn.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du måste ta hand om några praktiska saker. Det är inte nytt för dig och det har varit relevant tidigare i år. Du har fortfarande god tid att få saker rätt, men det kräver att du ändrar något i ditt beteende. Det kan vara svårt, men du är medveten om att du mer eller mindre tvingas göra det, bland annat för att uppnå några av de mål du sätter upp.

Veckans råd: Ta hand om praktiska saker.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!