Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 32 här!

Läs om din vecka här!

metro-mode-horoskop

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Det finns begränsningar att övervinna, och dagens kosmiska vind ger dig stöd i ryggen, mod i hjärtat och viljan att gå vidare, oavsett om det är på jobbet eller i kärlek. Om du har väntat länge på en möjlighet kan den presentera sig idag och möjligheten för tillväxt är definitivt närvarande. En överflöd av glädje över att ha övervunnit så mycket bör njutas. Din villighet att kämpa för det du tror på och vad som verkligen betyder skapar framsteg. En meningsfull relation kan ha äntligen ha nått en ny status.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Moderation är dagens nyckelord, och särskilt om du går runt med fjärilar i magen på grund av någon du älskar eller ditt humör går upp och ner beroende på vilken typ av förväntningar du har i samband med ett nytt projekt. Dröm och verklighet är två olika saker, och en dagdröm kan lika lätt bli en mardröm om du inte begränsar dig själv. Spela in vad som händer inne och navigera enkelt ut ur det genom att påminna dig själv om att framtiden kommer i tid, och under tiden är det bäst att bara vara här och nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Planeterna är i full gång, men du håller huvudet svalt och lyckas titta på allt med ett visst leende runt munnen. Din fördel är att oavsett vad andra tycker, kan du se poängen. Och också motsatt punkt. Du har inte samma känsla av lojalitet till idéer och tankar som andra ofta har. Du ser snarare en helt annan punkt, och det är just som en bland alla måste vara brobyggaren. Och det är en roll som passar dig. Inte för att du inte står för något, det är bara att du föredrar friheten att se det från många sidor.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Det är en balansåtgärd att veta när du behöver vara tålamod och när du faktiskt behöver komma igång. Du spricker bokstavligen av energi och det kan ibland göra dig både rastlös och otålig. Du älskar vanligtvis att ha hela tiden i världen tillgänglig, men nu drar en djup känsla av nödvändighet inifrån och kan göra dig impulsiv. Fråga dig själv om det måste ha det direkt eller om det kan vänta. Omedelbara behov kan komma i vägen för större och mycket betydande behov. Ha is i magen och vänta.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Du är extremt känslig för vad andra förväntar sig av dig. Om du har satts på en sockel, vet du att det kommer att ta oändliga ansträngningar för att kunna stanna där. Och du kanske inte är så intresserad av det, oavsett hur härligt det är att sola sig i härligheten. Det är din fulla rätt att vara precis som du är, och nu kan du behöva ta chansen att svika någon som sitter och väntar på dig. Allt som drar och tar upp energi kan du omedelbart skära ut. Det är inte ditt jobb att uppfylla förväntningarna som du inte ansvarar för.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Dagens fullmåne är av ovanligt slag, och det kan kännas som en frisk andedräkt. Ny inspiration i form av spännande människor och en myriad av goda idéer kan göra dig ivrig att komma igång med framtiden direkt. Om din kropp har varit styv och bedömd, använd dagens våg för att också tänka nytt när det gäller kroppsvård. Unna dig en massage eller ta en tur till akupunktur om styvheten har sjunkit. Med spänningarna ur kroppen är det lätt att verkligen älska livet. Var här och nu!

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Vissa oroligheter, nästan som en krypande ångest, kan uppstå i förhållande till någon du älskar. Om du inte vet var förhållandet är eller du har varit tvungen att ta itu med många svåra ämnen på sistone, kan orsaken till oroligheterna vara att du har framträtt tydligare. och varit mer beslutsam, och det kan vara skrämmande. Det är krävande att veta att andra inte är nöjda med dig eller att du inte behagar dem som du är van vid att göra. Men det är de mest intensiva förbindelserna som skapar den största tillväxten för alla. Lita på kärlek och dig själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Dagens fullmåne seglar in i din sektor av engagemang, ansvar, familj och relationer. En gammal och bekant situation kan ta en oväntad vändning och nya lösningar kan dyka upp som ett någonsin så litet mirakel. Detta med att tänka lite utraditionellt kan vara den magiska medicinen här. Föreställ dig om du har tagit för mycket ansvar för vad som händer i familjen och du upptäcker att det inte behövs längre? Eller att du får oreserverat stöd från de närmaste dig? Befrielse handlar om att få vara dig själv. Säkerhet bor i dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Med motivationen tillbaka på rätt plats är du fast besluten att ingenting kommer att komma i vägen för dagens sysslor. Med en bra dos självdisciplin, mod i bröstet och vidd i pannan, skärps fokus och du tar på dig stora uppgifter med viljan på rätt plats. Det ger utrymme för belöning och i slutet av dagen är det förmodligen upp till dig att studsa en kall öl och kasta benen på bordet. Klappa dig själv på axeln om du verkligen har stått på. Känslan av behärskning av att uppnå det som är svårt bör åtnjutas.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Med dagens fullmåne stärks temat att kunna uppskatta dig själv. Med varje liten seger över allt du trodde du måste vara kommer ökat självförtroende och en bättre förmåga att njuta av livet. I den stora bilden har det konsekvenser långt utöver vad du kan se med blotta ögat. Att uppgradera alla typer av relationer, arbete och privat, är den största fördelen. Du lägger dig långt bakom dig och nu kan du verkligen märka att saker har förändrats. Allt du behöver göra är att vara dig själv och då gör livet resten.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det finns en fullmåne i ditt tecken och påminner dig om att känslor är din viktigaste guide just nu. När du tar hand om dig själv till fingertopparna tar det mycket innan du tillåter andra att använda din tid utan att ge tillbaka. Goda gränser blir plötsligt en ny vana och du vill snarare omge dig med de du märker att du bryr dig om än att vara den hjälpsamma handen till dem som bara dyker upp när de behöver dig. Var lite strikt med tendensen att vilja ge. I dag gör du det smartare att ge till dig själv och dina nära och kära. Närhet är säkerhet.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Dagens fullmåne inbjuder dig att följa dina instinkter och uppskatta alla aspekter av att leva i en kropp. En djup och läcker sensualitet kan ge ett utlopp för många ett kreativt nöje. Att kunna följa sin egen melodi och skapa små ögonblick med glädje kräver god tid och resurser. Få tid att bara vara utan för mycket tryck och stress. När du befinner dig i ett sådant frihetstillstånd använder du dig till den nivå som kallas magi. Det otroliga händer och det vackra uppstår. Det är troligtvis din favoritplats.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!