Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 33 här!

Läs om din vecka här!

metro-mode-horoskop

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Du kan vara lite anspänd under den första halvan av veckan. Detta kan bero på jobbet eller de planer du har för ditt framtida arbete. Du sätter dig på tvären  när du är pressad och vill bestämma så mycket som möjligt själv. Helgen kommer att vara fullbokad, eftersom du har många saker som du måste utföra. Och du kommer uträtta dem alla.
Veckans tips: Häng inte upp dig på bagateller.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Fokus ligger på familjerelationer under denna period, och det är en bra idé att känna av stämningen innan du handlar eller fattar beslut. Mycket beror på vilket humör du är i och det kan variera från dag till dag. Ge dig själv tid att sätta ord på de tankar och känslor du har – det kommer att göra allt lättare.
Veckans tips: Sätt ord på dina känslor.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du pratar mycket för tillfället, sticker ut och får uppmärksamhet. Men redan från början av veckan bör du vara medveten om att du kan förbise saker och ting. Därför är det klokt om du tänker igenom  saker ordentligt innan du pratar. Planerade aktiviteter kan plötsligt avbrytas, men det oroar dig inte så mycket.
Veckotips: Kontrollera fakta innan du pratar.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Använd den här veckans konstruktiva energier för att komma ett steg längre med dina planer. Detta gäller särskilt för arbetet. Du har lätt att få dina önskemål, och det är inget som hindrar dig från att nå dina mål. De goda aspekterna varar hela veckan, och du kommer att slutföra alla uppgifter med bravura.
Veckans tips: Fortsätt med dina planer.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Om du ska börja med nya uppgifter är det en bra vecka för dig. Det är viktigt att komma igång och fortsätta tills du når dina mål. Andra kan ha svårt att hålla jämna steg med dig, så det är bäst att arbeta ensam. Du vill ta nya vägar och sätta ditt eget märke på projekten.
Veckans tips: Arbeta helst ensam nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Kanske har du planerat att göra något på ett visst sätt, men då kommer det förmodligen att visa sig att saker kommer att gå väldigt annorlunda än du förväntar dig – särskilt i helgen. Du kommer antagligen att behöva ändra ditt schema under veckan, vilket inte är fel. Din utmaning är att du måste ändra strategi utan förvarning.
Veckans tips: Lås inte in dig i bara en strategi.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Nu handlar det om att få allt att gå upp i en högre enhet. För att det ska hända måste du konsultera – eventuellt med din familj – för att få dem att hjälpa dig att uppnå det resultat du strävar efter. I det här sammanhanget kan det vara värt att involvera din flickvän eller partner, eftersom han eller hon har mycket positiv energi, något du kan njuta av.
Veckans tips: Sök hjälp från familjen.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har en plan och du vill implementera den oavsett vad som händer.. Du har en stark vilja och tar inte  hänsyn till andras åsikt i denna fråga. Senare i veckan blir du mer konstruktiv i din inställning till saker och du kommer med nya initiativ i samband med arbete. Det kommer att leda till framgång, så därför bör du fortsätta på din nya väg.
Veckans tips: Fortsätt på din nya väg.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Om du har tid och möjlighet, missa inte den här veckans stora möjligheter att nå resultat och framgång. Om det är möjligt att göra det, kommer en resa att vara bra för ditt välbefinnande, och det kommer också att ge dig energi och kraft, även om du kanske tror att ekonomin inte klarar av så många utgifter under denna period.
Veckotips: Grip veckans möjligheter.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Även om det är semestid just nu, vill du påverka. Det är särskilt på familje- och bostadsfronten som du vill göra något som märks av. Kanske har du konkreta planer för att bygga något nytt, men det kan också vara en symbolisk plan. Du behöver inte vara blygsam om du vill ha ett hem som sticker ut. Veckans tips: Var inte blygsam.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Medan du kanske njuter av en semester den här veckan, händer det mycket omkring dig i det lokala samhället och i samband med din partner eller pojkvän. Låt gärna andra ta initiativet, luta dig tillbaka och njut av att bli underhållen. Ibland kan du göra lite research eftersom du vill utforska nya områden – kanske med din partner.
Veckans tips: Låt andra ta initiativ.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Din utgångspunkt är densamma, men veckan erbjuder större möjligheter att implementera dina planer, inte minst i relation till ekonomin. Chansen att du kan uppnå dina drömmar är större nu än de har varit tidigare. Men du måste fortfarande följa andras agenda och gå lite försiktigt fram. Det handlar om konkurrens mellan kollegor.
Veckans tips: Fortsätt lite försiktigt.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!