Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 34 här!

Läs om din vecka här.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Du har en jättebra vecka framför dig. Använd den positiva energin till att fokusera på några av dina intressen. Om du gör kommer folk se dig på ett positivt sätt. Det finns tecken i solen och månen att det är dags för flirt och romantik i mitten av veckan. Även detta kommer att bli en framgång, särskilt om läser av  stämningen innan du slänger dig in i något.
Veckans tips: Dra fördel av den positiva energin.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Även om du har planerat veckans aktiviteter kommer det inte att bli helt som du tänkt dig. Var lite impulsiv. Du är orolig över familjen och hur dina nära och kära har det nu, och lyckligtvis finns det goda möjligheter att få saker att göra tillsammans den här veckan. Inredning kommer i centrum och du sparar inte på pengarna.
Veckotips: Prata med dina nära och kära.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det är naturligt att jobba på ditt nätverk nu. Detta gäller både privat och professionellt – och helst före helgen. Du är fokuserad nu och det kan gynna många av dina nära och kära. Under fredagen ska du uppmärksamma familjen eller hemmet. Det är dags att kontrollera om allt är som det skall vara.
Veckans tips: Reflektera över situationen.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

En av dina vänner eller bekanta kommer nära dig i början av veckan, och det passar dig bra. Du får mycket uppmärksamhet, och ni kommer båda två att njuta av sakerna ni gör tillsammans. Det kan särskilt gynna ditt arbete som du har någon att bolla med. Utnyttja kontakterna du får under veckan. I helgen handlar det om praktiska uppgifter.
Veckotips: Dra fördel av de kontakter du får.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har stor lust att resa just nu och du funderar på att ta en semester, om du inte redan har haft semester eller är på semester den här veckan. I vilket fall som helst är det gynnsamma dagar att bekanta sig med nya destinationer – oavsett om de befinner sig inom eller utanför landets gränser. Du har svårt att begränsa din lust att agera och agera.
Veckans tips: Få ut det bästa av det.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Idag är det viktigt att du sticker ut i vissa sammanhang. Detta kan vara en utmaning, eftersom andra kan överskugga dig så att du inte ses eller märks. Veckan är annars lämplig för att göra saker, och be om hjälp med det. Du är full av energi, och särskilt i helgen kommer du att få gjort massor av praktiska uppgifter. Veckans tips: Använd all din energi.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Du vill göra något annat än vad du brukar göra, och det kan till exempel vara i samband med att du ändrar utseendet eller på klädfronten. Du lockas till erbjudanden som du vanligtvis undviker, men du har nu en stark önskan att både provocera och förnya. Kanske är det pricken över i:t om du tar med dig en vän på en shoppingtur.
Veckans tips: Förnya dig själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du känner dig bra denna veckan, och det kan gynna många – oavsett om det är på jobbet eller privat. Du mår bra, har ett stort fysiskt överskott och du kanske håller på med en hälsokur. Jobbet kommer att dra nytta av ditt engagemang, och det kan leda till spännande nya uppgifter – och kanske till och med ett nytt jobb.
Veckotips: Nyttja veckans möjligheter.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Du har ett stort behov av att se dig runt om i världen, och det kan betyda att du antingen är på semester nu eller att du planerar något som kan utöka dina horisonter. Det finns många erbjudanden att välja mellan, och du bör göra det i början av veckan. Om du är kreativ kan du dra nytta av veckans konstruktiva aspekter för att göra något åt ​​det. Du måste uttrycka dig själv.
Veckotips: Undersök resealternativen.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Om du har några planer på att visa upp dig själv, är det i dag du ska göra det. Möjligheterna är goda, och om det finns en speciell grupp du vill nå, är det naturligt att rikta in sig på dem. Människor vill lyssna, och det kan inte leda till något annat än framgång. Du kanske är lite skeptisk, men följ experternas råd.
Veckotips: Visa upp dig själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du känner dig lite trött just nu och vill helst vara för dig själv. Men det är en dålig idé den här veckan, eftersom chansen är stor att du träffar några roliga och inspirerande människor. Det kan handla om ditt partnerskap, men kan också handla om relationer i allmänhet. Acceptera inbjudningarna som kommer in. Veckans tips: Res dig upp från soffan.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har fullt av energi denna veckan och du bör dra nytta av det. Använd lite av överskottsenergin för att förverkliga några av dina planer. En eller flera i familjen kan ge dig en hjälpande hand, bland annat för att hjälpa dig med saker du inte tror att du kan eller har lust att göra. I det stora hela är det bra för dig att andra hjälper till.
Veckans tips: Använd din positiva energi.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!