Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 49 här

Skytten bör prata ut om oenigheter, medan oxen ska hålla koll på kontot. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Det är viktigt för dig att kunna vädra eventuella frustrationer under veckans första dagar. Ingen kommer att ta illa vid sig av dina uttalanden. Tvärtom kommer det att förstås fullt ut att du behöver upprättelse i vissa saker. Men du kan inte räkna med fullt stöd än. Du måste ha tålamod, för fullt stöd kan du bara förvänta dig att få i det nya året.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Du bör undersöka din ekonomiska situation innan du kastar dig ut i idealistiska projekt. Dessutom har du inte din fulla genomslagskraft nu, så dina idéer kan enkelt viftas bort av dina kollegor. Om du har ekonomisk säkerhet bakom dig kommer det att se annorlunda ut för dig, men du rekommenderas ändå att vara försiktig, särskilt i förhållande till samarbete.

Veckans råd: Kontrollera saldot.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du håller på att slutföra vissa projekt där du har gått på djupet och hittat bevis som inte kan ifrågasättas. Det ger dig en stark ställning. Om du slutför det du har gjort nyligen, är du redo för nya utmaningar i mitten av veckan. Ditt humör är bra och du lyckas hålla många bollar i luften samtidigt.

Veckans råd: Njut av att allt flyter på nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Du lägger fortfarande mycket energi på det som berör dig. Om du funderar på om du radikalt ska ändra vissa arbetsrutiner är det naturligt att göra det i slutet av året. Just den här veckan är det trevligt att gå och leka lite med dina framtida tankar innan du går till handling. Meditation, yoga och välbefinnande kan hjälpa dig att göra din vecka perfekt.

Veckans råd: Hitta lugnet.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Uppmärksamheten fokuseras särskilt på dina egna eller andras barn under veckans första dagar. Och det är viktigt att hitta en gemensam mittpunkt så att alla får ut något av mötet. Om du är på väg mot kärlek kommer dejting att bli en framgång nu. Men du kan ha problem med att hitta tid för det som är kul just nu.

Veckans råd: Gå på dejt.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Mycket av informationen du har samlat in nyligen har fått ordnat och bekräftat. Alla har använts i sammanhang där de är meningsfulla. Det sker en tydlig förändring i humöret tidigt i veckan. Nu ser du en ljusare framtid, speciellt eftersom det finns några saker som äntligen förändras så pass mycket att du nu kan gå vidare med dina framtidsplaner.

Veckans råd: Se livets ljusa sidor.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Du har känslespröten ute den här veckan och därmed fångar du upp några stämningar eller rykten som du kanske helst hade sluppit. Därför är det bäst att du tar reda på om informationen du har fått är falsk eller sann innan du vidarebefordrar den till andra. Om du har en hemlig dröm är det den här veckan som den ska få liv.

Veckans råd: Kontrollera informationen du får.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du håller på att få saker gjorda, men det fortfarande långt kvar innan du känner dig på topp. Därför är det en bra idé att ta små steg och undvika att ta dig an för många uppgifter, även om du vill och har lust och mod att starta något nytt. En partner kommer nära dig och har stor inverkan på ditt humör.

Veckans råd: Ta inte på dig för många uppgifter.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Relationer och samarbete bör vårdas under denna tid. Det är en fördel om du redan de första dagarna i veckan reder ut missförstånd som kan ske och pratar ut om oenigheter som lätt uppstår. Ekonomiska frågor står på dagordningen och du kan känna dig lite pressad när det kommer till pengar.

Veckans råd: Prata om oenigheter.

Nästa bild
skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du får ett meddelande från en av dina vänner. Det kan vara vad som krävs för att dina teorier ska bli felaktiga. Eftersom det händer i början av veckan har du då möjlighet att agera på dina egna villkor, och det ger dig en bra känsla. Men du kanske känner att en av dina nära bekanta driver i ett visst fall. Arbeta med och inte mot varandra.

Veckans råd: Prioritera samarbete.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har en känsla som kommer att bekräftas i början av veckan. Det ger dig sinnesfrid och möjlighet att agera långsiktigt. Du är medveten om att en förändring kommer att ske inom kort tid, och därmed ändrar du också intresseområde. Nästa års uppdrag står för dörren, men det är en bra idé att slutföra det du har på gång innan dess.

Veckans råd: Slutför dina uppgifter.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Bostads- och familjeförhållanden diskuteras under veckans första dagar. Kanske finns det för många planer som du inte kan genomföra, och därför kan du känna dig lite pressad just nu. Det kan vara till hjälp om du tar dig tid att strukturera dina saker noggrant, för då får du en fullständig översikt och det är mer troligt att du når dina mål.

Veckans råd: Strukturera dina saker.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!