Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 50 här!

Väduren bör utvärdera saker noggrant, medan kräftan kan lita på sitt förnuft. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

En möjlighet att åka utomlands kan uppstå, men frågan är om du är redo att ta chansen. Saker ser omedelbart komplicerade ut just nu, och kanske är det värt att överväga saker lite mer grundligt? Andra erbjudanden under veckan kan också innebära möjligheter – till exempel ett erbjudande att samarbeta med en karismatisk person.

Veckans råd: Utvärdera saker noggrant.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Mycket verkar ha ett utfall som är till din fördel den här veckan. Det beror bland annat på om du hittar din viljestyrka. Några av dina principer har blivit mindre fasta och till din egen förvåning tycker du att det är okej att ändra dig om något som du har hållit fast vid hela året. Nu ser det ut som om du är redo att gå ett steg längre.

Veckans råd: Var inte rädd för att ändra dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du är väldigt nära en samarbetspartner nu. Och det är smart att dubbelkontrollera en del av den information du får, eftersom det finns en stor risk för att källan kan ifrågasättas. Du är van vid att hantera sådana utmaningar, men i det här fallet kan det vara svårt att urskilja vad som är sant och falskt. Det kommer att påverka ditt arbete.

Veckans råd: Kontrollera informationen du får.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Det är viktigt att bevara ditt lugn och ditt sunda förnuft. Någon eller några försöker locka dig att till exempel stödja ett projekt eller en ideologisk sak som omedelbart tilltalar dig. Men om du skrapar lite på ytan kommer du att upptäcka att något inte stämmer. Du har stor framgång med vissa arbetsuppgifter i slutet av veckan.

Veckans råd: Lita på ditt sunda förnuft.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Kärlek står i centrum, och det är inte enkelt. Men under veckan får du en bättre överblick över situationen. I slutet av veckan får du mer energi och känner dig nästan på topp. Det finns några saker som faller på plats och det är till din fördel. Om du har några uppgifter framför dig är det naturligt att ta itu med dem nu och få dem gjorda.

Veckans råd: Få saker gjorda.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du stöttar din familj och särskilt en person som du är extra knuten till. Du kanske bör överväga att fundera en extra gång på de beslut du ska fatta. Det är inte så uppenbart att se nu vad som är rätt att göra, så det är kanske bäst att vänta till nästa vecka med beslutet. Just nu finns det störningar i luften.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Den här veckan kanske du vill besöka det förflutna, ett slags déjà vu. Troligen är det något med familjen eller upplevelser från din barndom som plötsligt dyker upp. Om du har tur kan det vara några ekonomiska medel som du inte visste fanns. Starka känslor spelar in nu.

Veckans råd: Kontrollera saldot.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Äntligen känner du stöd. Du har saknat detta under lång tid, och det gör dig modigare och mer optimistisk. Det kan särskilt vara en ekonomisk hjälpande hand från familjen eller andra som är inom räckhåll. Du tycker om att känna att din styrka långsamt återvänder efter en lång period där du har varit tvungen att dämpa din iver.

Veckans råd: Se optimistiskt på livet.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Du märker tydligt att tiden springer iväg, särskilt när det gäller att slutföra vissa uppgifter. Men du saknar en viss sak eller information för att kunna avsluta helt. Du är dock inte långt från målet och kommer att kunna sätta stopp för det innan året är över. Om du har några ekonomiska utmaningar kommer de snart att bli uppenbara.

Veckans råd: Håll dig fokuserad.

Nästa bild
skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du håller på att få en större överblick och kan snart återuppta de uppgifter som du arbetade med i våras och somras. Du har blivit klokare och därför kan du fatta bättre beslut – kanske redan nästa vecka. En person du har stor respekt för har kommit nära dig och du bör ta reda på om ett samarbete ska fortsätta eller inte.

Veckans råd: Var inte okritisk.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du glädjer dig just nu! Ja, du gör faktiskt det. Du ser fram emot julen och de sociala evenemang som planeras. Under de senaste sex månaderna har du haft möjlighet att spara lite överskott – både fysiskt och mentalt. Du kommer att njuta av det nu, för det finns nya saker på tröskeln inför det nya året. Du kan glädja dig över att en familjemedlem mår exceptionellt bra.

Veckans råd: Njut av andras framgång.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har fått några förtydliganden, men du har fortfarande saker du behöver ta reda på. Du är nära att sätta stopp för ett projekt som du har genomfört med likasinnade. Ett nytt kapitel är redo att skrivas. Och för att du ska bli inspirerad av detta kommer det att vara en bra idé om du kan rensa sinnet från oroliga tankar.

Veckans råd: Meditera eller prova yoga.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!