Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 51 här!

Tvillingarna bör investera i kärleken, medan skytten kan se fram emot jul. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Du får möjlighet att andas lite den här veckan, även om julen närmar sig. Du har dock inte glömt att det finns ett annat hinder som måste flyttas ur vägen för att du ska uppnå de resultat du vill ha. En aha-upplevelse kan helt ändra din syn på till exempel något juridiskt och därmed har du kommit mycket närmare ditt mål.

Veckans råd: Ta pauser och andas ut.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 -20/5)

Du kan slutföra en eller flera uppgifter under veckans första dagar, projekt som du har arbetat med under en längre period. Lyckligtvis är du helt nöjd, för arbetet har verkligen varit värt det. Senare på veckan känner du av en förändring i humöret och din makt att påverka blir mer påtaglig. Du har länge anpassat dig efter andra.

Veckans råd: Nu kan du bestämma själv.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det är särskilt fokus på samarbete nu – både på jobbet och privat. Och det är värt att investera tid och ansträngning på kärleksfronten, för här kan uppstå en sällsynt känsla av samhörighet som just nu ger dig starka känslor av lycka. Den upplevelsen kan förändra mycket i förhållandet till din partner, och framtiden ser nu helt annorlunda ut.

Veckans råd: Investera i kärleken.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har bråttom den här veckan, och oavsett om det handlar om julförberedelser eller vanliga sysslor bör du försöka begränsa dina uppgifter. Om du inte gör det kan du lätt riskera att bränna ditt ljus i båda ändar och det blir mer stressat än bra. Genom att göra detta kan ett bra samarbete ta sin början.

Veckans råd: Lämna lite arbete till andra.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Även om julen närmar sig, det är fullt upp omkring dig och människor är mer stressade än vanligt så har du helt enkelt stora möjligheter att träffa den rätta just nu om du är singel. Kärleken kallar och du är med på noterna. Ditt humör är på topp här veckan, och du och den utvalda kan planera för framtiden.

Veckans råd: Gör plats för kärlek.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Din uppmärksamhet riktas främst mot familjen och hemmet under denna tid. Det kan vara relaterat till julhelgen, men det kan också ha något att göra med sammanhållningen i familjen. En förändring väntar, och sammanhållningen i familjen har möjlighet att ske på nya eller andra premisser. Det välkomnar du i dessa coronatider.

Veckans råd: Hitta något att se fram emot.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Förhållandena hemma håller på att förändras och det välkomnar du. Om det har varit bråk nyligen kommer de att tonas ner, och det kommer bara att handla om vanliga uttryck för missnöje. Under veckan fram till jul har du inte särskilt stor lust att ändra på traditionerna, men det är kanske det som krävs för att stämningen ska bli bra igen.

Veckans råd: Säg vad du tänker på.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Pressen som du nyligen har känt av har blivit mindre och du kan därför ta hand om några av de saker som du har försummat ett tag. Vardagliga rutiner kan återupptas och mirakulöst nog finns det tillräckligt med pengar på kontot för att du ska kunna skämma bort både dig själv och dina nära och kära. Nya uppgifter dyker upp i början av veckan, men sätter dig inte ur balans.

Veckans råd: Njut av lugnet du känner.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Du får ordning i några ekonomiska frågor i början av veckan, och då är du redo att flytta fokus. Du har slutfört olika uppgifter och nu kan du se fram emot julen och dess traditioner. Och när man talar om traditioner kan det hända att du i år gör något annat än du brukar göra. Det kan vara något som sker mer eller mindre spontant.

Veckans råd: Se fram emot julen.

Nästa bild
skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

skop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kommer att slutföra en affär eller ett uppdrag i början av veckan, och därmed är du redo att ta julhelg eller starta upp nya projekt. Nu finns det en tydlig väg, och du behöver inte samla ihop fler saker för att gå vidare. Det kan ske en förändring i vissa ekonomiska frågor, men du är beredd.

Veckans råd: Se framåt.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Sedan sommaren har du samlat p dig saker som inte har slutförts. Nu verkar det som om du har lyckats och att du kan tänka framåt. Under veckan kommer du att märka av en skillnad i humöret och du kommer att känna dig mer bekväm än på länge. Du kan äntligen tillåta dig att utvecklas på dina egna villkor och därmed visa din kraft.

Veckans råd: Sänk axlarna.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Om begränsningarna tillåter det är det naturligt att göra en resa. Om det inte är möjligt kan du hämta inspiration från vissa andliga intressen. Med alla digitala möjligheter som finns kan du enkelt komma i kontakt med människor som du delar en andlig gemenskap med. I slutet av veckan är det dags att göra de sista julförberedelserna.

Veckans råd: Odla dina andliga intressen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!