instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Allt du behöver för att få utomlandskänslan hemma i sommar

Av: Metro Mode

Även om allt fler länder öppnar sina gränser så borde vi hålla oss i Sverige under sommaren. Vi har satt ihop en inspirerande lista med allt du behöver för att skapa utomlandskänslan hemma. 

Foto: @phineloves

6. Unna dig trendigt badmode

Vi ser mycket neonfärger, pastell, strå-accessoarer och skräddade plagg i ljusa nyanser. Här hittar du årets största trender som du inte får missa.

7. Njut av Italiensk pizza

Även om Italiens gränser har öppnats så är det allra bäst att hålla sig hemma i sommar. Men det betyder inte att du blir utan Italienska pizzor. Här hittar du ett grymt recept!

8. Ät mer veganskt

Vill du få in mer ekologiska råvaror och veganska alternativ i din kost? Då är sommaren i Sverige det perfekta startskottet. Här har vi samlat en lista med de 10 bästa veganska restaurangerna i Stockholm.

9. Förvandla din balkong till en oas

Försköna utelivet med nya utemöbler eller gör dem själv för en spottstyver. Skapa värme med textil och rätt belysning. Här är våra bästa tips för en härligare uteplats!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår