instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Julens ultimata bucket list – allt du behöver för att få den rätta julstämningen

Av: Metro Mode

För oss som älskar julen finns det massvis med saker som är ett rent måste för att få till julstämningen. För de flesta blir det ingen riktig jul utan pepparkakor, snö och jullåtar på repeat. Här har vi därför förberett oss med den ultimata bucket-listan för julen och allt vad den innebär. Kolla in den och inspireras för att få en lika underbar jul som vi tänker ha!

Foto: Unsplash

Det finns inget som kan tävla mot julen när det kommer till våra svenska traditioner. För de flesta av oss är julen lika magisk nu som när vi var små. Gnistrande ljus, doften av saffran och spänningen med julklappar (även om vi idag kanske ser mer fram emot att ge än att få).

Ibland kan det dock bli lite stressigt inför julafton och det tar udden av den härliga julstämningen. Vi tror att nyckeln är att verkligen se till att göra de där mysiga sakerna som hör julen till, även om dagarna känns lite väl korta så här års. Och det bästa är att du kan göra de allra flesta även i år, trots att situationen ser annorlunda ut!

Vill du se till att göra det mesta av julen? Kolla då in och inspireras av vår bucketlist. Gör en egen eller kopiera vår rakt av, huvudsaken är att du får unna dig en magisk jul!

Läs också:

Det ultimata dessertbordet till advent och jul: 10 drömmiga recept!

Så fixar du sista minuten-klapparna – med allt du redan har hemma!

Lyxa till julen med hjortronglögg!

Hemlagad sötstark senap – perfekt till julbordet!

Härlig julaftonsfrukost med krämig julgröt, kryddigt julbröd, äppelmos och hemlagad senap!

Inspiration från: The Everygirl

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår