Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Se trailern till nya “Den lilla sjöjungfrun” – den är allt annat än vad du förväntat dig

Har din sjöjungfru-feber inte lagts sig ännu så måste du titta på den här trailern för den nya oteckande versionen av “Den lilla sjöjungfrun”. Men väntar du dig en film där du får träffa Sebastian, Blunder, Ariel och Eric så tror du tyvärr helt fel. 

lilla-sjojunbrgen

Den nya filmen om “Den lilla sjöjungfrun” är någonting helt annat än det vi idag förknippar med “Den lilla sjöjungfrun”. Alltså, Disneys version där Ariel drömmer om ett liv på land, träffar Ursula, får ben, träffar Eric och blir kär. Den här versionen är istället baserad på HC Andersens originalsaga. Så bered dig på en betydligt mörkare historia än den du är van vid.

I filmen får vi följa en flicka (Loreto Peralta)  som upptäcker en vacker och förtrollande kvinna som hon tror är den riktiga “Lilla sjöjungfrun”. Trots att den skiljer sig betydligt mycket ifrån Disneys version så verkar den minst sagt förtrollande. Filmen kommer ha premiär någon gång under 2017. Det ryktas även om att Disney själva ska göra en ny otecknad version av “Den lilla sjöjungfrun”, medan vi väntar på en ny film om Ariel så njuter vi av den här trailern.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!