Nöje

Wow årets finaste dryck – nu finns ett glittrigt och rosa enhörningsvin!

Har du någon gång undrat hur det vore att dricka enhörningstårar? Nu kan du få svaret på detta (typ), för nu finns det ett rosa vin som är döpt till just “unicorn tears”. Inte nog med etiketten är sjukt söt så är själva vinet hur fint som helst!

enhorningvin-unicorn-wine-vin-Foto: Unsplash/Gik

Det är det spanska vinföretaget Gik som har tagit fram det här mint sagt färgsprakande vinet. Det är inte det första annorlunda vinet som de har på sitt CV utan de står också bakom det populära blå vinet, som du kanske minns? Nu har de alltså tagit fram ytterligare ett vin som blivit en viral succé. Nämligen, “unicorn tears”, enligt hemsidan är vinet gjort på äkta enhörningstårar som samlats in på en okänd plats. Det står också att tårarna har samlats in på ett naturligt sätt, så ingen enhörning har kommit till skada (puh!). Resultatet har blivit ett knallrosa och glittrigt vin!

Det står också på hemsidan att hemligheten bakom vinet är en hemlig enhöring som finns på ett hemligt ställe och att “det är känt att enhörningstårar har kraften att förvandla tråkiga dagar till underbara dagar”. Vill du ta bort det magiska så är vinet ett rosé med glitter i, men det är så mycket roligare att säga att det är ett enhörningsvin.

Vinet går att beställa via hemsidan till Sverige och kostar 39 euro för tre flaskor, vilket är det minsta du kan beställa.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!