Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

10 snygga nagellack för hösten och vintern 2015

10 snygga nagellack för hösten och vintern 2015
10 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/CHINA-GLAZE-TAKE-A-HIKE-98-kronor.jpg

China Glaze

Ett nagellack i en grön nyans är lite roligare än det klassiska röda nagellacket. Det passar perfekt när du vill vara lite finare en vanlig vardag. Detta är i nyansen “Take a Hike” och kostar 98 kronor. Här kan du köpa det.

https://metromode.se/files/2015/11/ciate-iced-frappe0_129-kronor.jpg

Ciaté

Ett superfint nude-färgat nagellack med inslag av isiga toner. Perfekt i vinter när du vill ha fina eleganta naglar. Nagellacket är i nyansen “Iced Frappe” och kostar 129 kronor. Här kan du köpa det. 

https://metromode.se/files/2015/11/Essie-comfy-in-cashmere-129-kronor.jpg

Essie

Ännu ett fantastiskt nude-färgat nagellack. Nagellacket “Comfy in Chasmere” ingår i Essies kollektion Chasmere Matte och går lite mer åt det bruna och lila hållet än “Iced Frappe”. Det är dessutom matt och ger en lyxig touch på dina naglar. Nagellacket kostar 129 kronor och du kan köpa det här.

https://metromode.se/files/2015/11/MAYBELLINE-NAGELLACK-COLOR-SHOW-15-CANDY-APPLE-39-kronor.jpg

Maybelline

Trender kommer och går men ett par röda naglar består. Detta klarröda lack heter “Candy Apple” och påminner  om ett vackert juläpple. Det kostar 39 kronor och du kan köpa det här.

https://metromode.se/files/2015/11/Zoya_janel_bottle_179-kronor.jpg

Zoya

Som sagt ett rött lack fungerar alltid. Detta eleganta nagellack från Zoya innehåller inga farliga kemikalier och är ett lite snällare nagellack. Denna vackra röda nyans heter “Janel” och kostar 179 kronor. Här kan du köpa det.

https://metromode.se/files/2015/11/nailpolish_heidi_make-up-store-79-kronor.jpg

Make up Store

Ett plommon-färgat nagellack ger ett härligt djup till dina naglar. Perfekt nagellack för säsongens alla fester. Detta nagellack är i nyansen “Heidi” och kostar 79 kronor. Här hittar du lacket. 

https://metromode.se/files/2015/11/OPI-NAIL-LACQUER-ROYAL-RAJAH-RUBY-150-kronor.jpg

Opi

Ska du skaffa dig ett nagellack till jul så ska du köpa detta! Dina naglar kommer se ut som röda julkulor! Perfekt för alla julens tillställningar. Denna heter “Royal Rajah Ruby” och kostar 150 kronor. Här kan du köpa det.

https://metromode.se/files/2015/11/Shearling-Darling-Essie-129-kronor.png

Essie

Ett nagellack i en djupröd nyans som gör dina naglar otroligt snygga. Detta nagellack gör vilken outfit som helst till en succé. Nyansen heter “Shearling Darling” och kostar 129 kronor. Här hittar du det.

https://metromode.se/files/2015/11/pp271-new-england-fall-pack-and-product_255-kronor.jpg

Ciaté

Nyansen “New England Fall” ingår i Olivia Palermos kollektion för Ciaté och är riktigt vacker. Naglarna blir lika mörkblå och dramatiska som hösthimlen. Detta kostar 255 kronor och du kan köpa det här.

https://metromode.se/files/2015/11/Sole-Mate-essie-129-kronor.png

Essie

“Sole Mate” är ett nagellack som går i en djup lila nyans. Nagellacket har ungefär samma färg som ett moget plommon och är det snyggaste nagellacket du kan bära i höst. Det kostar 129 kronor och du kan köpa det här.

Metro Mode tipsar om hösten och vinterns snyggaste nagellacken som passar både till vardag och fest.
 
Ett snyggt nagellack är den perfekta accessoaren och kan verkligen lyfta en hel outfit. Ett par röda naglar gör din svarta outfit elegant och ett par mörkare naglar ger dig en dramatisk look.

Nu när vi går mot mörkare tider vill vi också ha mörkare naglar. Vi lämnar de ljusa färgerna bakom oss och frossar i djupa och mustiga nyanser. I höst vill vi ha naglar som går i vinröda, lila och blåa nyanser. Vill man inte satsa på färg i höst kan man investera i ett snyggt nude-färgat nagellack. Både Ciaté och Essie har tagit fram vackra nyanser som passar perfekt både på en vanlig måndag och på den fina middagen.
 
Vi har plockat fram våra favoritfärger som passar till alla tillställningar i höst och vinter.
 
 
Läs även:
11 smarta skönhetshacks som räddar dig när du har ont om tid och pengar
10 tips för hur du får snygga läppar som håller hela dagen
Så sminkar du bort trötta ögon
 
Av: Lisa Dahlgren

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!