Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Skönhetsexperten Susanne Barnekows bästa ansiktsoljor för vintertorr hy

Susanne Barnekow vet precis vad huden behöver för att den ska behålla sin lyster hela vintern. Svaret stavas ansiktsoljor – här är hennes bästa tips. 

Foto: Susannebarnekow.metromode.se

“En riktigt effektiv räddning för vintertorr och livlös hud är att addera en bra ansiktsolja till din hudvårdsrutin. Om man tycker att det blir för glansigt eller fett är ett tips att endast använda det nattetid eller bara addera ett par droppar till din dagcreme eller foundation”, skriver Susanne i sin blogg.

Nedan hittar du tre av Susannes bästa ansiktsoljor.

Aco Renewing Face Oil KÖP

Aco Renewing Face Oil

Pris: 159 kronor Köp den här.

Susannes kommentar: “En lätt olja som doftar underbart fräscht – lite liljekonvalj om jag skulle dra någon doftreferens – men absolut inte för mycket. En riktigt härlig och prisvärd ansiktsolja!”

 

KÖP

Nästa bild
Decléor Aromessence Neroli Amara Hydrating Oil Serum KÖP

Decléor Aromessence Neroli Amara Hydrating Oil Serum

Pris: 555 kronor Köp den här.

Susannes kommentar: “Skön olja som doftar alldeles underbart – men en liten varning för den doftkänsliga då den är väldigt stark. Fin gul färg som ger en extra fin glow!”

KÖP

Nästa bild
Elemis Pro Definition Facial Oil KÖP

Elemis Pro Definition Facial Oil

Pris: 657 kronor (nedsatt 30%) Köp den här.

Susannes kommentar: “En superskön olja som snabbt absorberas av huden och ger en en härlig lyster! Doftar lätt men väldigt gott och även den här är lite gulaktig i färgen, vilket förstärker glow-effekten.”

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!