Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar

Så ser Nikes senaste innovation ut

Så ser Nikes senaste innovation ut
6 Se Bildspelet

Idag släpps Nikes senaste innovation i form av en sportig jacka och väst med superfunktioner döpt till “Nike Tech Pack Hyperfuse”. Jackan och västen som kommer i två olika färger och i en klassisk modell för att passa in i den dagliga livsstilen är skapad för en aktiv vardag. De är även gjorda i ett fjädertunt material med bra andningsförmåga som håller dig sval under varma sommardagar trots gassande sol och tack vare sin perforerade mesh som låter svetten rinna av enklare. Den är även följsam mot kroppen och passar utmärkt in i en aktiv vardag. Metro Modes egen moderedaktör och stylist, Caroline Sandström, fick i uppdrag att styla det nya Tech Pack-paketet i sex olika looks på sex olika sätt i den vardagliga garderoben. Spana in resultatet ovan i bildspelet och inspireras till hur även du kan bära jackan i sommar.
 
 
Fotograf: Pelle Lannefors
Foto assistent: Mathilda Werngren
Hår och make: Maja Söderlund
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!