Horoskop

Horoskop vecka 10 – läs om din vecka här

Jungfrun kan bjuda på sig själv och vågen bör ge sina nära och kära uppmärksamhet.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Just nu bör du satsa på romantik och stämning. Det kommer ge resultat under helgen. Detta är en av få veckor under året som passar extra bra för att satsa på relationen och ge din partner lite extra uppmärksamhet. Det kommer tas emot på ett positivt sätt och ni kan bygga vidare på er kärlek och ett gemensamt förtroende.

Veckans råd: Prioritera kärleken.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du känner av våren med alla dina sinnen, och längtar efter att låta kärlekslivet blomma ut. Redan i början av veckan vill du kunna njuta av din partners uppmärksamhet. Ni gör båda en insats för bevara glöden under resten av veckan. Det är kanske länge sedan ni prioriterade tid för varandra.

Veckans råd: Investera tid och känslor i relationen.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har en bra intuition just nu, och bör följa dina egna impulser. Detta är en bra vecka för att testa det som driver dig. Det kan vara så att du inte agerar helt logiskt, men du bör göra ett försök, för att sedan ta ställning till om du vill följa samma spår framöver.

Veckans råd: Följ magkänslan.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Om du bär på några nya ideer klarar du knappast av att hålla dem för dig själv. Redan under veckans första dagar avslöjar du dina planer för någon som förstår hur du tänker. Det kan vara en fördel att arbeta självständigt och undvika samarbete just nu. Se tiden an och testa dina idéer, de kan leda till något.

Veckans råd: Testa dina idéer.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Både fantasin och intuitionen är skarp dessa dagar och det bör du utnyttja. Frihet är viktigt för dig just nu, och att kunna göra det du har lust med. Du är inte mottaglig för goda råd just nu. Istället bör du lita på din intuition. Kärlek till någon eller något är en framträdande känsla just nu. Njut av den.

Veckans råd: Ta tillvara på veckans goda förutsättningar.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Samarbete är kanske det som står i centrum denna vecka. Du hakar på din partner i hur hen ser på tillvaron och du har inte svårt att tänka dig in i någon annans situation. Du har stor empati och är samtidigt full av idéer och förslag på lösningar. Det enda kravet du har är att det ska vara rimliga krav på dig.

Veckans råd: Bjud på dig själv.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du är den som står för de flesta initiativen i parförhållandet denna vecka. Du kan mer än gärna arrangera en eller flera spännande aktiviteter med den du tycker om. Din bättre halvdel har behov av en paus från sina tankar och idéer och det kan därför vara fint att göra något som stimulerar sinnena. En bra film, god mat, skogspromenad och mycket uppmärksamhet är bra.

Veckans råd: Ge din partner uppmärksamhet.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Nu handlar det om känslor och att skilja mellan kärlek och vänskap. Det är aktuellt denna vecka då de varma känslorna blommar och du har en bra kemi med de du träffar. Du ser möjligheter i nästan alla du träffar, om du inte är i en fast relation. Och oavsett: bra vänner kan man aldrig få för många.

Veckans råd: Tänk över vad du känner.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Kärleken bör ligga längst upp på prioriteringslistan just nu. Det finns goda chanser att det kan mynna ut i mycket positivt för dig.  Du har en känsla – och kanske en förväntan – om att en romans är på gång. Du har stora drömmar, och du är inte rädd för att ta kontakt eller bjuda in andra. Du har goda kort på handen, lycka till!

Veckans råd: Prioritera kärleken.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner av hur humöret skiftar i mitten av veckan. En större omställning väntar, och du behöver vänja dig vid ett annat tempo och lugnare dagsrytm. Du har sänkt kraven på dig själv och nu kan du slappna av och följa både kroppens och huvudets rytm. Du bör fokusera på hur du ska kommunicera.

Veckans råd: Var tydlig.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Om du har några uppgifter du inte har avslutat kan du göra det under veckans första dagar. Efter det kommer du att märka en skillnad i energinivåer och humör, och det blir enklare för dig att slappna av. Du försöker komma igång med något som ännu inte fått sin form, men det kommer inte dröja länge innan du ser konturerna i horisonten.

Veckans råd: Fokusera på dina resurser.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fokuset ligger just nu på samarbete. Utgångspunkterna är bra, du behöver bara hitta en fungerande balans. Någon märker att kraven från omvärlden blir fler men det bästa är om du inte låter dig påverkas för mycket av det och följer din kurs. Kanske kan du  testa nya vägar så småningom, men vänta med det.

Veckans råd: Full fart framåt.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!