Horoskop

Horoskop vecka 8 – läs om din vecka här

Oxen bör leta efter en ny väg att gå och kräftan bör hålla sina sinnen öppna och mottagliga.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Även om vintern fortsätter vara krävande har du bra förutsättningar att lyckas med dina uppgifter. Du är bra på att formulera dig både skriftligt och muntligt, något du bör utnyttja under dessa dagar. Din handlingskraft är synlig och det är inga problem att omvandla tankar till handling, något du länge önskat.

Veckans råd: Utnyttja veckans goda förutsättningar.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det är hög tid för förändring och du bör ställa dig in på att byta väg.   Under lång tid har du låtit intuitionen styra framför förnuftet. Nu är tiden inne för att få ordning på dina instinkter. Får du upp farten av något bör du försöka satsa. När du väl ser vad du gett dig in på kan du avgöra om du vill fortsätta med det eller inte.

Veckans råd: Hitta nya vägar.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du lägger mycket av din energi på veckans första dagar. Du kan vara lite lättirritabel och stressar lätt upp dig för minsta lilla. Senare under veckan får du mer kontroll på allt och klarar att ta dig i mål med det du har planerat. Detta är annars en bra vecka att ta tag i en konfrontation du burit på ett tag.

Veckans råd: Säg vad du tänker.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Något tyder på att du kan påbörja nya projekt. Men det kan vara smart att se tiden an och orientera dig lite extra. Utlandet, utbildning och något som rör examen kan stå i centrum, och du behöver lägga lite extra kraft för att bestämma vad du ska prioritera. Du kan få några spirituella upplevelser, det gäller bara att vara öppen för symboler och “tecken”.

Veckans råd: Håll alla sinnen öppna.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är en bra idé att öronmärka tid för dig själv. Under dessa dagar kan det vara smart att göra en plan för hur du ska framställa dig själv. Veckan bjuder in till en start där du blir synlig för din omgivning. Du måste först ha koll på vad du vill uppnå och var du vill ta dig. Använd gärna intuitionen och se var den leder dig.

Veckans råd: Följ intuitionen.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det finns några saker som rör vardagen som ställer till problem för dig och gör dig irriterad under veckans första dagar. Du har kort stubin för tillfället. Humöret blir bättre senare i veckan då du lättare når i mål med olika arbetsuppgifter. Under dessa dagar multitaskar du gärna. Du är mycket handlingskraftig.

Veckans råd: Använd din energi.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Även om du har flera spännande idéer, är det en god idé att vänta lite innan du sjösätter dem så att du får koll på alla omständigheter först. Undersök noga vilka samarbetspartners som är aktuella – både när det gäller jobb och privat. Du har inte den genomslagskraft du brukar ha och bör ta med det i dina beräkningar.

Veckans råd: Vänta med att sjösätta dina idéer.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Nu kan du äntligen ta tag i några uppgifter som har med hemmet eller bostaden att göra. Planerna har länge bara existerat i tanken men nu får du möjlighet att genomföra dem rent praktiskt – med goda resultat. Utnyttja medvinden du har dessa dagar, nu går det mesta av sig själv.

Veckans råd: Utnyttja medvinden.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Från veckans start upptäcker du nya möjligheter. Kanske handlar det om en samarbetspartner som kan vara en vän eller bekant. Det kan vara någon du tidigare haft ett lyckat samarbete med. Det kan leda till framgång. Det kan också handla om att du stöter på ett ex och att kortleken hamnar i oordning.

Veckans råd: Låt ett möte visa vägen.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan känna det lite som att du befinner dig i en väntande position. Det gör du kanske också. Det finns oavsett inget att göra utom att ha tålamod – och vänta. Du har idéer och tankar om vad du vill sätta igång med, men du bör blir klar med det du jobbar på innan du startar något nytt. Det kan göra dig lite pessimistisk.

Veckans råd: Färdigställ dina arbetsuppgifter.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Kanske upplever du att du blir femte hjulet i en relation – eller så hamnar du i kläm mellan två personer som är vänner eller partners. Vänta med att göra något, saker och ting kommer att lösa sig själva om cirka två veckor. Förhållanden i relation till familj eller boende står i centrum under veckans första dagar och kan ge upphov till irritation.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det kan råda lite för mycket oro runt dig för att du ska kunna samla dina tankar och lista ut vad du önskar och i vilken riktning du ska gå. Du bör följa din instinkt. Om du har några uppgifter när det kommer till boendet, eller har planerat ett möte med någon i familjen, finns det goda utsikter för dina planer.

Veckans råd: Följ din instinkt.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!