Horoskop

Horoskop vecka 9 – läs om din vecka här

Jungfrun bör skapa nya rutiner, och vågen bör satsa på kärleken.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du har mycket att göra, kanske så mycket att du inte lägger märke till vad en samarbetspartner eller kärlekspartner håller på med. Det kan vara en bra idé att sänka tempot så att du lättare kan delta i de aktiviteter som din partner håller på med. Det kan vara ett stort projekt, och du bör därför vara närvarande.

Veckans råd: Var närvarande för de som står dig nära.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Om du bär på ett eller flera önskemål, så bör du under denna vecka fokusera på dem. Det finns goda chanser att något går i uppfyllelse. Du har bra kort på handen, men känner kanske att du saknar den genomslagskraft som ska till för att lyckas med dina företaganden. Du har en “hjälpreda” vid din sida som gärna hjälper till.

Veckans råd: Fokusera på dina önskningar.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det ställs krav på dig, något du har varit medveten om länge. Nu är du tvungen att fatta ett beslut – innan helgen. Det kan handla om att du måste hitta en annan lösning eller teori för att genomföra dina projekt. När du väl har fattat ett beslut så kommer du snabbt ta dig vidare, sänka axlarna och kunna slappna av.

Veckans råd: Ta ett beslut innan helgen.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det är viktigt att du får avsluta så många projekt som möjligt av dem du har på gång. Det gagnar dig inte att släppa taget för tidigt, det är fortfarande mycket att göra. Lyckligtvis har du hela veckan på dig att färdigställa saker, sedan kan du börja på ett projekt som är mer lustdrivet. Du är snart fri från förpliktelser och humöret blir bättre.

Veckans råd: Avsluta projekt du håller på med.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har några helt speciella, och kanske lite hemliga, aktiviteter på gång. Snart kan du lätta lite på hemligheterna och berätta för omgivningen vad du lägger din tid på för tillfället. Alla kommer inte förstå vad du håller på med, så använd gärna otraditionella metoder för att lättare bli förstådd. Du är kreativ just nu.

Veckans råd: Berätta vad du håller på med.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du vet att du måste ändra några vanor eller förhållanden som har med din vardag eller ditt arbete att göra. Kanske har du skjutit upp ett viktigt beslut de senaste åren, men nu har du möjlighet att ta dig vidare om du vill. Nya dagliga rutiner kan göra underverk. I slutet av veckan ändras humöret och du ser på parförhållanden med nya ögon.

Veckans råd: Skapa nya rutiner.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Samarbete står i fokus under hela veckan. En person med stora visioner korsar dina vägar. Du är mer än villig att skapa avtal med din omgivning. Om det handlar om kärlek kommer det finnas mycket passion, som kanske slocknar snabbt. Du bör prioritera att satsa fullt ut, det kan bli en viktig upplevelse du inte vill vara utan. Självförtroendet blir bättre och du är glad.

Veckans råd: Satsa på kärleken.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det finns några frågor i relation till familj eller boende som du bör lägga din uppmärksamhet på, då detta innebär utmaningar som inte går att ignorera. Du bör försöka hitta alternativa lösningar, då det annars kan vara svårt att komma vidare på spåret du befinner dig på. Du måste inse att det är skillnad på hur du tänkt dig något och hur det faktiskt genomförs.

Veckans råd: Ta tag i utmaningarna.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Romantiken står i centrum. Det gäller både singlar och de som lever i ett fast förhållande. Gör något av det, för kärleken kommer att växa och gro och passionen är stor. Stämningen kanske inte varar för alltid men du vill inte gå miste om denna upplevelse. Du kommer inte så långt med ord, men däremot handlingar.

Veckans råd: Visa dina känslor.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Kanske går du och väntar på att den rätta tidpunkten ska infinna sig. Du har nämligen något på hjärtat som du vill ge uttryck för. Det är inte så lätt som du kanske tror, och därför tar du sats under veckan. Få sagt eller gjort något du bär på innan helgen. Om du tvekar för länge kan det dröja innan möjligheten dyker upp på nytt.

Veckans råd: Berätta vad du tänker på.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du får ett besked under veckan som bidrar till att du äntligen kan komma vidare i några frågor. Vanligtvis låter du dig inte påverkas men nu gör du det. Låt dig inte pressas till att agera eller uttala dig, även om du bär på mycket erfarenhet. Du kommer oavsett att få sista ordet.

Veckans råd: Låt dig inte bli pressad.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Nu kan det löna sig att hålla koll på ekonomin. Denna vecka finns det goda chanser att investera i något som på sikt kan ge dig mycket glädje. Det behöver inte handla om pengar, det kan också vara andra områden där du vill göra en insats. Oavsett vad det handlar om så bör du lita på att du har lyckan på din sida.

Veckans råd: Tro på att du kommer lyckas.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!