Horoskop

Horoskop vecka 10 – läs om din vecka här

Kräftan bör utforska sina intressen och lejonet kan njuta av helgen.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du har fortfarande många goda intentioner, men det finns en avgörande ekonomisk aspekt att ta hänsyn till. Utan ekonomiskt stöd kan du inte sjösätta dina idéer. Det blir framförallt tydligt i slutet av veckan, och du blir tvungen att omvärdera dina planer eller hitta nödvändiga resurser.

Veckans råd: Försäkra dig om att dina planer är realistiska.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du banar vägen för nya idéer, och kan därför också hamna i skottlinjen om saker inte utvecklar sig som planerat. Lyckligtvis har du en person vid din sida som stöttar dig. Oavsett om det handlar om ditt arbete eller din framtid bör du försäkra dig om att dina teorier och planer håller, så att du inte utgår från fel förutsättningar.

Veckans råd: Försäkra dig om att planerna håller.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Nu gäller det att inte tappa fattningen. Du har mycket att hantera för tillfället och kämpar med att orientera dig. I början av veckan överraskar du dig själv eller andra, och fram mot helgen bör du vara extra uppmärksam på överenskommelser, då missförstånd lätt kan uppstå. Du kommer ändra dig i en fråga innan veckans slut, då du har fått nya perspektiv.

Veckans råd: Håll huvudet kallt.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du umgås med likasinnade just nu, och det ger dig mycket inspiration. Nya idéer dyker upp, och du bör testa dem innan det är för sent. Spirituella frågor är närvarande och under söndagen har du de bästa förutsättningarna att utforska dina intressen och få en djupare insikt som visar om du är på rätt väg.

Veckans råd: Utforska dina intressen.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Har du behov av förnyelse eller bara att göra något annat än du brukar, finns det en chans denna vecka. Det gäller framförallt i relation till ditt jobb eller dina livsplaner, där du har möjlighet att göra förändringar. På jobbet handlar det om att använda sig av ny teknik. Om du är rastlös kommer helgens sista timmar ge dig ett lugn.

Veckans råd: Njut av helgen.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Samarbete fortsätter stå i centrum, men i början av veckan vill du gå dina egna vägar och göra saker på ditt eget sätt. Det är knappast sannolikt att du kan genomföra det, därför bör du dubbelkolla dina överenskommelser en extra gång för att du inte ska riskera att känna dig lurad. Under helgen och de närmsta dagarna får du äntligen lite tid för dig själv.

Veckans råd: Dubbelkolla dina överenskommelser.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du har tid att ägna åt dina intressen just nu, och du njuter av att kunna dela dina passioner med någon som står dig nära. Kärleken kan leva farligt, och du tänker mycket på hur du ska hitta ett sätt att få det att fungera. Först och främst måste du lista ut om du överhuvudtaget är inställd på att vara i ett fast förhållande.

Veckans råd: Ta reda på om du vill vara i ett förhållande.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du behöver ta hänsyn till vissa saker, framförallt när det gäller familjens välmående. Du har några idéer som andra ha svårt att hänga med i. Därför är det smartast att följa din egen väg. Inom andra områden kan det innebära att du väljer att avsluta några samarbeten om du känner att det hindrar din frihet och ditt oberoende.

Veckans råd: Följ din egen väg.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det finns saker i vardagen som du önskar att förbättra, men du känner också att det finns personer i din närhet som inte alls vill det. Försök att hitta kompromisser som gör alla nöjda, på så sätt kan du justera några rutiner på ett sätt som gör vardagen enklare.

Veckans råd: Lista ut vad andra önskar.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det inträder äntligen ett efterlängtat lugn, och du kan fördjupa dig i saker som kräver närvaro. Det kräver dock att du kan hålla fokus, något som du lägger mycket energi på. Det kan finnas personer runt dig som “väsnas” men det måste du försöka ignorera. Din partner har ett behov av att göra saker på sitt eget sätt, något som blir tydligt under helgen.

Veckans råd: Håll fokus.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du blir känslomässigt utmanad när det gäller kärlek och du måste hitta tid och ro att gå djupt in i dig själv. En fråga som är närvarande handlar om vad du lägger i ditt kärleksliv? En eventuell partner har nyligen uttryckt sina känslor och förväntningar. Du måste lista ut om du vill leva på det sättet och uppfylla dessa förväntningar.

Veckans råd: Känn efter.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Då du är lätt att påverka är det extra viktigt att du under dessa dagar hittar och håller fast vid dina åsikter i specifika frågor. Du har en tendens att teoretisera utan att egentligen veta om det kan fungera i verkligheten. Därför kan det vara en god idé att hålla låg profil innan du är säker.

Veckans råd: Avvakta med att uttrycka dina åsikter.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!