Horoskop

Horoskop vecka 8 – läs om din vecka här

Tvillingarna bör vara tydliga i sin kommunikation och jungfrun kan passa på att roa sig!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du är nära en annan person under veckan. Det kan handla om ett samarbete, men det kan också vara mer än så. Ni har bra kemi och mentalt befinner ni er på samma våglängd. Det kan finnas en stark dragningskraft även om det inte nödvändigtvis handlar om kärlek. En bra och långvarig vänskap kan uppstå mellan er.

Veckans råd: Knyt starka band.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

En nyfunnen vänskap ser ut att vila på ostadig grund. Ni har båda ändrat era åsikter i en fråga nyligen och måste kanske börja om med några arbetsuppgifter. Det kan leda till att ni har svårt att hitta en gemensam grund att stå på, något som gör det svårt för ert samarbete. Det finns dock möjligheter för romantiska känslor i fullmånens sken!

Veckans råd: Undvik att ta på dig för mycket arbete.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Om du har uppgifter som behöver levereras eller färdigställas bör du göra det före helgen. Du är bra på att hålla koncentrationen under veckans gång och efter detta kan du påbörja ett nytt kapitel på jobbfronten nästa vecka. Om du är social under lördag och söndag bör du vara tydlig i din kommunikation, för att undvika osäkerhet när det gäller dina intentioner.

Veckans råd: Kommunicera tydligt.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du står inför en ny situation i början av veckan och måste därför hitta ett nytt fotfäste. Lyckligtvis har andra personer erfarenheter som du bör lyssna på. Utlandet eller resor kan står i fokus, och vissa har sportlov denna vecka. Du drömmer kanske om andra länder, men även en kortare resa till en stuga kan göra susen.

Veckans råd: Lyssna på andras erfarenheter.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har haft en hektisk och underhållande period, men nu sker förändringar och det blir färre sociala aktiviteter under den kommande tiden. Du kan eventuellt lägga tid på att fördjupa dig i frågor du sällan har möjlighet att studera närmre. Det är samtidigt viktigt att du har en plan för dina studier så att du inte hamnar på fel spår.

Veckans råd: Gör upp en tydlig plan.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Redan från början av veckan riktas din uppmärksamhet mot din partner. Tiden är inne för att göra något utöver det vanliga. Använd din fantasi och planera en eller flera datenights under veckan. Framförallt på lördag, då fullmånen ger lite extra energi till dina drömmar och din längtan, som du kan ta tillvara på i en romantisk upplevelse.

Veckans råd: Ha roligt!

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du måste lista ut om ett samarbete/partnerskap ska fortsätta. Det kan ha uppstått oenigheter som leder till svårigheter. Båda har genomgått mycket som gör att ni behöver starta om inom några områden. Ni tänker likt, och det gör relationen stark och intressant. Frågan är bara om ni har kommit för långt ifrån varandra?

Veckans råd: Utvärdera ett samarbete.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Saker och ting har förändrats, kanske när det gäller familj eller bostad, och nu handlar det om att hitta ett sätt att fortsätta på. Det kräver samarbete från alla i familjen, speciellt dina närmsta. Om ni justerar era förväntningar kommer ni lättare i mål. Det ser ut som att ni enkelt kan hitta en gemensam grund att bygga vidare på. Om inte, måste du fortsätta på egen hand.

Veckans råd: Justera dina förväntningar.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du är på väg att plocka upp uppgifter som har fått vänta sedan i höstas. Kanske är du inte helt uppdaterad, och saknar därför förståelse för det du ska arbeta med. Du bör sätta dig in i frågorna innan du bestämmer hur du ska göra. Först om cirka två veckor vet du vad du ska satsa på.

Veckans råd: Läs på.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan känna dig splittrad i dina åsikter eller ståndpunkter. Denna vecka blir du utmanad av en person som gärna vill visa att hen har full kontroll över en situation. Du vet dock att det inte är möjligt just nu. Du kan vara osäker på om du ska lägga dig i med goda råd. Mot slutet av veckan ser du nya perspektiv.

Veckans råd: Se nya möjligheter.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Detta är en bra vecka för att släppa taget om några förpliktelser. Det finns goda möjligheter för detta. Du vill gärna dela några av dina erfarenheter med en partner eller en som står dig nära. Men det är inte säkert att tajmingen är rätt eller om det är något som andra kan ha nytta av. Några ekonomiska frågor bankar på dörren.

Veckans råd: Sänk axlarna.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du vet att du bör följa ditt förnuft just nu. Det står dock inte i linje med dina tankar och känslor. Du blir konfronterad med detta under veckan och det kan vara rörigt i huvudet. Därför bör du, så långt det är möjligt försöka hitta ro så att du kan samla dig. Det är viktigt att fokusera på detta just nu.

Veckans råd: Prioritera det som är viktigast.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!