Horoskop

Horoskop vecka 9 – läs om din vecka här

Kräftan bör inte tveka för mycket och väduren ska försöka behålla humöret.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du har många planer och visioner, men du kämpar med att få andra att hoppa på dina idéer. Därför måste du lägga extra mycket energi på att argumentera för din sak. Framförallt under denna vecka känner du att du kämpar i motvind. En av dem du försöker övertala att följa med på dina projekt är extremt envis, och det kräver mycket övertalning för att du ska lyckas.

Veckans råd: Tappa inte modet.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Om du jobbar nära andra, har du ett stort behov av att göra saker på ditt eget sätt. Det leder dock till att alla former av samarbete gör dig uttråkad. Därför bör du, av hänsyn till andra, vara öppen om hur du har det just nu. Efter det kan ni diskutera hur ni kan lösa det på ett sätt som gör alla nöjda. En kort semesterresa kan vara en möjlighet.

Veckans råd: Var öppen om hur du vill ha det.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du kan känna dig låst i några arbetsuppgifter eller relationer. Detta gäller framförallt i början av veckan. Det bästa du kan göra just nu är att avvakta och hoppas att situationen ändras, något den gör mot slutet av veckan. Försök därför, så gott du kan, att undvika att bli påverkad av stämningen. På torsdag hittar du ditt inre lugn.

Veckans råd: Håll en låg profil.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Med största sannolikhet måste du fatta några beslut som får konsekvenser, inte bara för dig själv utan också för nära och kära. Det är svårt för dig att förutse resultaten av dina val, och du blir tvungen att använda din intuition. Det innebär bland annat att du måste ta ansvar för dina beslut, oavsett om de är rätt eller inte.

Veckans råd: Tveka inte för länge.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du står inför en situation som kräver kunskap utöver det vanliga. Du bör be om råd om du inte har erfarenhet från liknande situationer. I början av veckan går det trögt och du har svårt att hitta rätt lösningar. Men precis inför helgen anar du möjligheter som kan hjälpa dig att reda ut trådarna.

Veckans råd: Sök råd.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Alla former av samarbete står i fokus, även i en nära relation. Du har inte så mycket handlingsfrihet som du kanske önskar just nu, men du kan trösta dig med att situationen kommer att ändras i slutet av veckan. Med största sannolikhet måste du ta ett beslut, även om du inte har lust. Under torsdagen får du hjälp och stöd från en person som står dig nära.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du är inte tillfreds med situationen just nu, och därför bör du välja den väg som gör att du hamnar på rätt spår. Det kräver att du lösgör dig från några förpliktelser eller möten. Om du känner oro under veckan kommer detta avta när du har hitta en lösning på ditt missnöje. Det är smart att ge dig själv frihet just nu.

Veckans råd: Gör saker som gör dig glad.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det kan vara svårt att göra alla nöjda just nu. Du har några idéer, men det är inte alla runt dig som tycker att de fungerar. Du måste lägga mycket energi på att överbevisa andra om dina tankar, men du får kanske inte ut det du hade hoppats. Det är oavsett värt ett försök! Ingen av de involverade ser ut att önska sig förändring.

Veckans råd: Gör ett nytt försök.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Om du har en kärlekspartner har ni många fina möjligheter att vara nära under denna vecka. Din partner kan befinna sig under press just nu och därför behöva lite extra uppmärksamhet. Om du väntar till helgen kommer din partner vara mer avslappnad. En annan möjlighet kan vara att du tar hand om en eller flera personer i familjen som behöver hjälp, då du är den rätta personen att be om råd.

Veckans råd: Ta hand om någon som behöver hjälp.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du behöver fatta några beslut, som kan handla om samarbete. Du vill helst stå på egna ben och ha möjlighet att agera på egen hand. Var försiktig med att lyssna på andras råd för ögonblicket, då du inte kan vara säker på att de är till din fördel. Du måste följa din intuition och inte det som verkar “förnuftigt”.

Veckans råd: Följ magkänslan.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det finns en oro runt dig, något som kan handla om familjen. Du tycker inte om när andra lägger sig i, något som kan hända under veckans gång. Du bör ge uttryck för din frustration, så att det inte råder några tvivel om hur du vill hantera saker och ting. Ekonomiska frågor kan hamna i fokus, och du blir tvungen att fatta flera beslut.

Veckans råd: Ge uttryck för din frustration.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det kan bli en hektisk vecka där du måste ta ställning till mycket och många. Det är flera som vill ha din uppmärksamhet och lyckligtvis är det personer med samma inställning till livet som du. På det sättet blir det lätt att kommunicera och förstå varandra. Du får hjälp, stöd och uppbackning om du behöver, och det ger en behaglig trygghetskänsla.

Veckans råd: Hitta likasinnade.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!