Horoskop

Horoskop vecka 10 – läs om din vecka här

Tvillingarna bör fullfölja uppgifter och vattumannen bör ha lite extra koll på ekonomin.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du är nära in på livet på en annan person. Tillsammans behöver ni hitta en utgångspunkt där ni båda är nöjda. Det kan ta lite tid och ni behöver båda ha tålamod även om det kan vara svårt för din del. I teorin har du många fina idéer och tankar men det måste också fungera i verkliga livet. 

Veckans råd: Försök ha tålamod. 

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Samarbete står i centrum de närmaste dagarna och därför kan det vara till din fördel om en kollega eller partner tänker på samma sätt som du. Om inte, kan det bli svårt att hitta en gemensam ståndpunkt. Ta tillvara på tiden så att du kan få mer insikt och kunskap om hur gemensamma projekt ska genomföras. Kanske jobbar du bäst när du får bestämma helt själv.

Veckans råd: Nyttja tiden. 

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Om du ännu inte har avslutat de uppgifter som du arbetat länge med så är tiden inne nu. Redan i mitten av veckan ändrar du fokus och det uppstår andra frågor som du behöver ta dig an. Du måste bland annat koncentrera dig mycket för att slutföra det du påbörjar. Du blir lätt distraherad. 

Veckans råd: Fullfölj uppgifter. 

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du är mer lättpåverkad än du brukar denna veckan och därför måste du använda dig av flera krafter för att upprätthålla fokus på det du företar dig. Genom att hålla fast vid dina planer kan du komma långt, även om du hamnar på avvägar. Det finns inte bara en väg till slutmålet. 

Veckans råd: Håll fokus på det som är viktigt. 

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Om du önskar att bli uppmärksammad eller hamna i centrum på något sätt, så bör du se till att vara ärlig med dina avsikter. Det kan dock vara knepigt för dig att ha helt klart vad du faktiskt önskar. Vänta med större beslut tills du har bättre koll och insikt. Avslöja inga hemligheter. 

Veckans råd: Var tydlig med dina avsikter.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du behöver lite tid för att hitta nya vägar att gå, då du kanske har blivit hindrad att nå ett mål som du tidigare har satsat på. Lås dig dock inte vid dina tankar, mitt i veckan kommer nämligen ditt humör och mående att skifta och du kommer på andra tankar. Dina känslor dominerar när du ska fatta beslut. 

Veckans råd: Låt dig inte låsas vid specifika tankar. 

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det är nya tider och kanske framförallt när det kommer till kärlekslivet. Du bör isåfall försöka hitta din egen väg framåt. Det är smart att försöka vara lyhörd inför en eventuell partner eller i en kärleksrelation. Du har många spännande idéer som kommer snabbt, något som gör dig mer impulsiv än du brukar vara. 

Veckans råd: Hitta din egen väg. 

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du befinner dig i en ny situation och bör ta en paus i dina företaganden. Bland annat för att lista ut om det är rätt tidpunkt att lansera några nya idéer, något som framförallt gäller inom boende- och familjeområdet. Kanske är det boendeformen som bör fungera annorlunda. Någon vill ha mer umgänge och andra önskar mer egentid. 

Veckans råd: Låt tiden arbeta för dig. 

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det gäller att hitta ett sätt att hålla fötterna på jorden just nu. Det kan handla om grundläggande saker, men om det inte fungerar finns det ingen större nytta i det. En syskonrelation kan stå i centrum denna vecka och det kan vara stora skillnader på hur ni uppfattar saker och ting. 

Veckans råd: Upprätthåll familjens rutiner. 

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det gäller att hålla ögon och öron öppna, för om du inte är på hugget kan du lätt halka efter och inte få med dig sista nytt. Du har behov av att ligga lite i framkant med allt som handlar om ekonomi. Skvaller kan uppstå helt utan grund och det är klokt att hålla sig utanför. 

Veckans råd: Lita inte på allt du hör.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Många av dina idéer har fått rejäl fart och just nu får du mycket hjälp av andra som önskar vara en del av dem. Det kan bli en hektisk och produktiv vecka där du och dina närmaste medarbetare sätter bollar i rullning. Du bör hålla ett extra öga på din ekonomi då det kan uppstå missförstånd.

Veckans råd: Håll koll på ekonomin.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Försök ha koll på det som händer runt dig. Om du inte är uppmärksam kan du lätt missa något. Det kan handla om pengar eller ett samarbete som håller på att utvecklas. Oavsett har du många bollar i luften och även om det är tråkigt kan inte alla drömmar och projekt bli verklighet.

Veckans råd: Var realistisk.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!