Horoskop

Horoskop vecka 8 – läs om din vecka här

Oxen kan sänka axlarna och kräftan bör tillåta sig själv att sänka axlarna.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du är mycket driftig nu för tiden och du tycker att det är svårt att lägga ifrån dig arbetet. Om du har sportlov denna vecka så behöver du se till att ta små pauser, framförallt om du har familj och ska bidra på hemmaplan. I det sammanhanget önskar du att göra något meningsfullt. Om du har möjlighet kan meditativa aktiviteter passa. 

Veckans råd: Leta efter lugn och ro. 

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Detta är en bra tid att komma ikapp. Det kan handla om arbetsupggifter från december som du äntligen får färdigt. Nu har det gått såpass lång tid att du har kunnat samla in tillräckligt med information för att landa i en slutsats. Du har skickat ut en önskan bland dina nära och kära som du får svar på i mitten av veckan. 

Veckans råd: Sänk axlarna. 

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Någon av dina föreställningar om tillvaron kan visa sig vara felaktig. Det kommer bli tydligt under mitten av veckan då du kan uppleva saker och ting på ett helt annat sätt än du räknat med. Dina planer kan bli inställda eller ändras i sista sekund. Detta ger dig en möjlighet att improvisera och det gör du ganska bra. Du är inte förtjust i plikter. 

Veckans råd: Förvänta det oväntade. 

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har nu chans att lära känna en ny värld där människor tänker annorlunda än i de miljöer där du vanligtvis vistas. Det fascinerar dig samtidigt som det kan verka svårt. Det kan vara lite extra knepigt att hålla koncentrationen men kanske ska du bara ge dig hän åt dina drömmar och se var de leder. 

Veckans råd: Tillåt dig själv att drömma. 

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Några specifika teman tar upp din tid för tillfället. Du försöker sätta dig in i ett annat sätt att se på din omgivning. Det är viktigt att du använder din intuition framför ditt förnuft för här är det helt andra ”regler” som gäller. Du har turen på din sida, framförallt om du lösgör dig från alla tankar om normer och regler. 

Veckans råd: Lyssna på magkänslan. 

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du är van vid att göra saker på ett speciellt sätt i vardagen. Denna veckan måste du dock ställa dig in på att det kommer vara annorlunda. Nya tekniska lösningar i relation till jobb eller hemmaliv krånglar lite extra och du måste kämpa med tålamodet. När saker inte blir som du önskar bör du sätta dig ner, ta en paus och försöka igen. 

Veckans råd: Försök att inte blir stressad.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det finns fortfarande mycket att ta itu med när det kommer till familj och boende. Den senaste tiden har du fått mycket stöd och hjälp, något du också kan räkna med denna vecka. Om du är en av dem som har sportlov finns det fina möjligheter att göra något på egen hand. Ett besök på spa eller yoga kan göra underverk. 

Veckans råd: Gör något för din egen skull. 

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Om det handlar om kärlek denna vecka så råder det inga tvivel om att du är mycket seriös. Om du är emotionellt engagerad kommer du satsa mycket på att göra något romantiskt. Din fantasi har vaknat till liv och framförallt i mitten av veckan kommer du att känna en stark längtan på grund av förälskelse. En nära vän förstår dig, något som ger tro och hopp. 

Veckans råd: Vårda kärleken. 

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du känner att tiden flyger iväg. Din uppmärksamhet är riktad mot hem och familj där det finns mer än nog att göra och många som behöver din uppmärksamhet. Om du har tid och överskottsenergi så finns det lite att hämta på kärleksfronten just nu. Det ligger romantik i luften och det kan visa sig bli rejält intressant. 

Veckans råd: Lyssna på dina känslor. 

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har haft olika föreställningar om hur saker och ting ska vara men de senaste månderna har du fått upp ögonen för andra tankar och inställningar till livet. Denna vecka har din rationella sida övertaget men du är inte blind för att även intuitionen har något att komma med. Ett samarbete inleds utan att du behöver dra i trådarna. 

Veckans råd: Lyssna på din intuition. 

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har haft lättare att komma ner i varv den senaste tiden, något som gjort din tillvaro mer stabil. Just denna vecka kan det uppstå turbulens i den närmsta familjen men det påverkar dig inte lika mycket som det gjort tidigare. Du kan tänka rationellt och därmed går allt lättare när ni ska skapa förståelse sinsemellan. 

Veckans råd: Andas med magen. 

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har det bra nu för tiden och känner dig trygg. Du känner att du kan utvecklas utifrån dina egna förutsättningar. Du har stora visioner som blir mer och mer aktuella och det kommer snart visa sig om de fungerar i verkligheten. I det sammanhanget är det viktigt att du har någon som stöttar dig. Vardagens rutiner fortsätter vara viktiga. 

Veckans råd: Ta emot hjälp och stöd. 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!