Horoskop

Horoskop vecka 9 – läs om din vecka här

Tvillingarna bör ha tålamod och vågen bör lätta på sina egna krav.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du har en plan och det borde du ge uttryck för så att du kan få din vilja igenom. Du önskar dig några speciella villkor då du har ett stort behov av att bestämma. Även om du är målmedveten under veckans första dagar måste du tänka igenom dina planer och intentioner i helgen, framförallt då du inte är ensam om besluten som ska fattas.

Veckans råd: Berätta öppet om dina planer.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Tankar måste revideras och principer likaså. Efter en lång betänketid måste du inse att saker är annorlunda än det du hade planerat, och det måste du bara acceptera. Tiden har ändrat några av dina ståndpunkter. I slutet av veckan känner du ett mentalt skifte och det blir lättare för dig att bli tydligare i dina åsikter.

Veckans råd: Ta emot hjälpen som erbjuds.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du måste se över dina planer då något inte går som planerat. Du måste därför hitta andra lösningar. Du följer den teoretiska planen men innan veckan är slut inser du att du behöver andra verktyg. Möjligheter kommer att uppenbara sig men du bör vänta till nästa vecka innan du vet omfånget av kommande uppgifter.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du får många nya infall i början av veckan som du kan dela med likasinnade. Även om alla helst vill arbeta på egen hand avgör omständigheterna hur det faktiskt kommer att bli. I helgen får du ta del av ett större erkännande och du får då ett erbjudande du inte kan tacka nej till.

Veckans råd: Var öppen för erbjudanden.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Under veckans första dagar handlar mycket om arbete och målbilder. Det är viktigt för dig att du kan känna dig fri. Det är också viktigt för dig att andra lägger märke till dig. Därför kan det vara en bra idé om du i samband med ett projekt kan vara tydlig med dina intentioner och vem som ska ta ansvar för vilka uppgifter.

Veckans råd: Var tydlig med det du vill.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Ett speciellt samarbete står på schemat mitt i veckan. Du tänker inte nödvändigtvis på det som ett samarbete men har önskningar om någon form för förändring. Det kan vara en fördel om det finns utrymme för konstruktiv dialog så att ni kan enas på vägen. Om du vill fortsätta med detta lagarbetet måste du acceptera att du inte kan bestämma allt.

Veckans råd: Lita på andra.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Något som tidigare varit aktuellt har nu dykt upp på radarn. Du kan ta ett beslut utifrån vissa uppgifter men ser gärna svart och vitt på saker och ting. Det är därför svårt för dig att kompromissa. I helgen ser det ut som att tankarna ändrar sig och du ser annorlunda på din situation. Ett samarbete kan vara viktigt för att få saker och ting på plats.

Veckans råd: Försök släppa på kraven.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har fattat ett beslut och det kan ingen ändra på enligt din mening. Du kan vara lite fyrkantig i dina åsikter, något som kan vara krävande för dina närmsta. Saker och ting kommer dock att ändra sig under helgen då du inser att det finns andra sätt att lösa problemet på. Du blir tvungen att ta ställning när det kommer till ett visst samarbete.

Veckans råd: Se utmaningar, inte problem.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Går du i tankar om att få ett hem med mer plats? Isåfall är veckans astrologiska förutsättningar optimala. Det kan vara smart att se hur landet ligger hos övriga familjemedlemmar, framförallt de som bestämmer, innan du går för långt i dina planer. En person från utlandet eller från en annan kultur har ett stort inflytande över dina beslut.

Veckans råd: Involvera andra i dina tankar.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du är nära på att bli influerad till åsikter som inte är dina egna. Det ändrar sig dock under veckan och du anser att andra inte ska lägga sig i hur du arbetar. Ett erbjudande om samarbete väcker ditt intresse men det måste gälla en person som delar dina intressen och politiska åskådningar till 100 procent.

Veckans råd: Tänk igenom vad du önskar.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det är viktigt att du har en eller flera runt dig som delar dina intressen. En önskan går i uppfyllelse denna vecka. Om det leder till mer än bara ord och drömmar kommer att visa sig. Kanske upphör ett samarbete innan det har kommit igång. Du kommer att få ett erbjudande av en person som har något att erbjuda.

Veckans råd: Lyssna på andra.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du slår följe med en person som på många sätt är uppseendeväckande. Personen kommer också att hjälpa dig att få ut ett budskap. Innan ett eventuellt samarbete kan börja är det viktigt att du har något som marknadsför dig. Kom bara ihåg att försäkra dig om att du inte blir en biroll i sammanhanget.

Veckans råd: Var inte okritisk.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!