Horoskop

Horoskop vecka 7 – läs om din vecka här

Tvillingarna bör ge sig själva tid att experimentera och lejonet kan se fram emot helgen.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Ett beslut måste tas i mitten av veckan och det handlar bland annat om ditt framtida jobb och vilka projekt och uppgifter du vill satsa på framöver. Kanske väljer du att släppa det du har på gång för att istället testa nya vägar och vara självständig. Men du kan också välja att fortsätta ett samarbete. Frågor som rör kärlek står i centrum.

Veckans råd: Känn efter.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Din uppmärksamhet är framförallt riktad mot din bostad och familj, men du är också efterfrågad på annat håll. Du måste fatta några beslut som kan handla om vilka principer du ska behålla och vilka du inte längre kan följa. Det kan vara i förbindelse med några uppgifter utomlands men det kan också handla om etik och moral.

Veckans råd: Bestäm dig.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du känner dig lättare i huvudet redan i början av veckan. Det är som om en tung börda släpper från dina axlar, något som gör att du får översikt över saker först denna vecka. Det kan vara smart att känna av vattnet innan du slänger dig ner i nya projekt, det finns många planer men alla håller inte i verkligheten.

Veckans råd: Ge dig själv tid att experimentera.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Har du några uppgifter som ska vara färdiga så är det smart att få det gjort innan onsdag. Efter det kommer det andra saker som du behöver fokusera på. Sportlovet kan vara en bra tid att utforska nya marker, något som kan vara bra för dig. Det är bara ekonomin som sätter gränser.

Veckans råd: Gör klart saker och ting innan onsdag.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du känner dig något splittrad denna vecka, å ena sidan vill du gärna stå i centrum och dela din livsglädje med andra. Men å andra sidan finns en del av dig som har behov av att dra sig tillbaka och se tiden an. Det kan vara svårt för dig, men under veckans sista dagar får du kontroll över din frustration och vet vad du vill.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du märker att något har ändrat sig under veckans första dagar, saker och ting är betydligt enklare för dig och ditt humör är strålande. Du ser nya arbetsuppgifter komma till dig och det kan vara en god idé att låta veckan landa innan du tar tag i det. Det kan vara smart att göra lite research för att lista ut vad som kan göras på sikt. Det kan finnas vissa hinder på vägen.

Veckans råd: Tänk efter innan du agerar.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Denna vecka bör du försöka lista ut vem och vad du vill satsa på när det kommer till bostad och relationer. Du blir tvungen att välja och du märker kanske att det blir nödvändigt med några större förändringar. När du först har vant dig vid tanken blir allt mycket lättare. Du kan få hjälp och stöd av dina nära och kära.

Veckans råd: Gör upp en plan.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Din uppmärksamhet är riktad mot jobbet, framförallt i mitten av veckan. Du har hamnat i en situation där du måste fatta ett beslut. Ska du fortsätta ett samarbete eller ska du bara köra på på egen hand? Oavsett vad du väljer kommer det med största sannolikhet ske några förändringar framöver, men först i början av mars.

Veckans råd: Var inte rädd för att ta beslut.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Även om du är ganska nöjd just nu så kan du drivas av en inre oro som kan visa sig genom att du känner att det måste hända något nytt. Det kan vara skönt att kunna sätta ord på vad det kan vara, då blir det lättare för dig att fånga möjligheter. Nya rutiner i vardagen kan komma på tal. Kanske vill du förbättra ditt mående.

Veckans råd: Sätt ord på dina önskningar.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Mycket handlar om familjemedlemmar just nu och det gäller både yngre och äldre. Om ni har svårt att enas måste du hitta en lösning. Istället för att välja den ena framför den andra kan det vara klokt att hitta en lösning som funkar för er alla. Sist i veckan får du en bra idé och plötsligt kan något bli möjligt, som tidigare sett omöjligt ut.

Veckans råd: Låt dig inspireras av nya möjligheter.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Nyheter är det som präglar början av veckan. Om de är goda eller dåliga kommer tiden att visa. Oavsett ger dem lite omväxling och möjlighet att få med sig något nytt. Du borde ställa dig in på att få hjälp till några av de saker du brukar klara själv. Du kan se tiden an innan du slänger dig ut i ett samarbete, det är viktigt att ni är på samma våglängd.

Veckans råd: Ta emot hjälp.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Idéerna står i kö denna vecka, därför kan det vara en bra idé att skriva ner dem innan de försvinner igen. Du kan ha tur, något av dina infall kan visa sig vara riktigt geniala. Överlag kommer den kreativa sidan vara dominerande och det gäller att vara snabb när det dyker upp någon idé utöver det vanliga.

Veckans råd: Skriv ner dina idéer.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!