Horoskop

Horoskop vecka 11 – läs om din vecka här

Oxen kan njuta av helgen och tvillingarna bör lita på sig själv.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du har ett stort behov av att skaffa dig överblick just nu, men du har svårt att hålla koncentrationen. Du lägger mycket energi på att fokusera på det som är viktigt, något som tar mycket energi. Det bästa du kan göra denna vecka är att förlika dig med att saker är som de är och vänta på bättre tider.

Veckans råd: Använd din kompetens.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du känner att du går i uppförsbacke i början av veckan. Du märker av en inre press som försvinner under fredagen. Därför bör du samla krafter och få undan några uppgifter, så att du får en mjuk start på nästa vecka. Du gör färdigt något du länge planerat och kan luta dig tillbaka under helgen.

Veckans råd: Njut av helgen.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Jobbmässigt kan du tvivla på vilken riktning du ska välja. Låt dig inte påverkas av vad andra menar är bra för dig. Du är lite labil för tillfället men blir mer stabil under helgen. Du inser att du har vissa resurser. Ett energiskifte väntar under söndagen och det blir tydligt vad du vill.

Veckans råd: Lita på dig själv.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du kan tvivla lite på vilken riktning du ska välja framöver. Därför kan det vara smart att vänta innan du fattar viktiga beslut. Det kan pågå några inre kamper när du försöker komma fram till vad du vill göra, men det är oavsett inte bra att fatta beslut under press. Ett samarbete övervägs. Ska ni fortsätta eller gå åt olika håll?

Veckans råd: Vänta med att fatta beslut.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Eftersom du tvivlar på din väg framåt, kan det vara en god idé att hålla en låg profil fram tills du känner dig klar. En vän eller kollega försöker hjälpa dig men du bör hålla saker för dig själv. Under helgen kommer du nära inpå en person som du känner och hjälper. Frågan är om du ska fortsätta ställa upp.

Veckans råd: Håll en låg profil.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Nu gäller det att hålla tungan rätt i mun, du kommer stöta på några gupp. Du kan bli utmanad då du saknar fullt fokus. Därför är det smartast att följa din intuition just nu, det är i stort sett det enda du kan förhålla dig till. Under söndagen ändras något markant och du kan bocka av din lista.

Veckans råd: Följ din intuition.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Gamla utmaningar kan dyka upp i relation till familj och boende. Nu har du chansen att göra något av det. Mönster som hör till det förgångna kan upprepa sig, bli synliga och vara svåra att hantera. Mitt i veckan känner du hur humöret ändras och du känner dig bra och att du har koll på saker och ting.

Veckans råd: Följ din plan.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det kan vara svårt att hålla fokus nu, och därför måste du lägga extra krafter på att få saker gjorda under veckans första dagar. Brist på koncentration kan handla om att du har tankarna på annat håll. Ett kärleksförhållande som inte är avslutat kan vara orsaken. Kanske känner du att du blir manipulerad, något som gör dig arg.

Veckans råd: Stå upp för dig själv.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Ett kärleksförhållande kan vara på väg att slockna eller redan vara över. Men det påverkar dig inte så mycket, du har redan gått vidare och uppsöker nya möjligheter för kärlek. Saker som har med familjen eller bostaden att göra hamnar i centrum just nu, och det är smart att vara närvarande. Det är för tidigt att sätta igång med något nytt.

Veckans råd: Vänta med att starta något nytt.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Situationen är fortfarande ny för dig men du får hjälp och stöd från en omsorgsfull person. Tillsammans kan ni lägga planer för framtiden. Du har inte längre så stor prestationspress hängande över dig, och det gör livet enklare. Du är mer mottaglig för idéer, och framförallt när det handlar om alternativa lösningar.

Veckans råd: Gör planer för framtiden.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Tiden är inne för att se närmare på hur du använder din tid och dina krafter. Du bör städa upp i de områden av livet där du känner att saker är röriga och oöverskådliga. Detta kommer göra det tydligare för dig vad du bör satsa på de närmsta åren. Det är också smart att plocka fram några kreativa uppgifter och se dem med nya ögon.

Veckans råd: Se över hur du använder din tid.

 

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Uppmärksamheten är riktad mot dig under dessa dagar, och det kan leda till viss förvirring. Om du sänker farten blir det lättare att hitta den röda tråden i tillvaron, då det höga tempot lätt gör att du kan missa det som är viktigt. Du känner att du har mycket du ska klara av, men det blir lättare om du planerar noga.

Veckans råd: Sänk farten.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!