Horoskop

Horoskop vecka 11 – läs om din vecka här

Väduren bör försöka lista ut saker på egen hand och oxen ska fokusera på kreativa förmågor.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du blir tvungen att klara vissa saker på egen hand, något du inser i början av veckan. Det gör dig nedstämd, då du inser att du inte har någon att dela intressen och entusiasm med. Du måste därför ställa in dig på att experimentera på egen hand. Det passar ändå ganska bra, då du arbetar bäst när du själv får bestämma hastigheten.

Veckans råd: Lista ut saker på egen hand.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Om du har saker som behöver avslutas bör du göra detta under måndagen, då nya projekt väntar under veckan. Efter det kommer ditt fokus att ändras, och dina känslor hamnar i centrum. Du har svårt att tolka dem på ett rationellt vis, även om förklaringen finns rakt framför dig. Under den kommande perioden får du använda dina kreativa förmågor.

Veckans råd: Använd dina kreativa förmågor.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du befinner dig i en ny situation och måste lista ut kursen framöver. Du bestämmer dig snabbt, men om det är rätt väg att gå kommer du att inse först när det är för sent att ändra sig. Du är spontan och följer dina instinkter, något som känns bra efter en längre period där saker gått långsamt och du har haft svårt att hålla fast vid dina mål.

Veckans råd: Lita på att det ordnar sig.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du är lätt att påverka just nu, framförallt under helgen. Spirituella frågor tar upp din tid, mer än vanligt, och du har goda möjligheter att få några insikter som du länge har önskat. Veckan kan också bjuda på semester till en exotisk plats där du får upplevelser som sätter spår och på flera sätt uppfyller dina innersta önskningar.

Veckans råd: Leta efter insikt.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du känner dig lös i konturerna de närmsta dagarna. Vad ska du satsa på? Vad ska du tro på? Det kan råda motstridande uppfattningar som kräver något utöver det vanliga när du försöker få ordning på det du arbetar med just nu. Du vill helst följa din intuition i några frågor, och det bör du göra, om det känns bäst.

Veckans råd: Följ magkänslan.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du är rak och direkt i din kommunikation. Du har ändrat taktik från förra veckan och försöker agera utifrån dina instinkter. Du har dåligt tålamod och tycker inte att du har tid att vänta på eventuella svar eller att andra tar rodret. Ekonomiska frågor står i centrum och det är viktigt för dig att få se konkreta resultat.

Veckans råd: Andas med magen.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Våren är på väg, kanske mest i dina tankar, och det kan betyda att du får lust att göra något bra för dig själv. Tiden är perfekt för att ta hand om din hälsa lite extra, för att komma i form och på gott humör. Du vet att det väntar några utmaningar framöver som måste hanteras. Tills vidare bör du njuta av goda dagar.

Veckans råd: Ta hand om dig själv.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du håller på och placerar ut murbruket för ditt familjära fundament. Du inser att du saknar någon, men du är vid gott mod, och du känner att familjen kommer att samlas igen. Någon från familjen drar sig undan och det kan bli svårt för er andra. Du försöker att inte lyssna för mycket på känslorna, utan fokuserar istället på det konstruktiva och praktiska.

Veckans råd: Acceptera att livet förändras.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du fokuserar på familj och bostad, och i relation till det är det viktigt att kommunikationen är tydlig. Det kan annars uppstå missförstånd. Det är viktigt att du är tydlig i dina utlåtanden, så att det inte råder några tvivel om vad du menar. Saker utvecklar sig i ett bra tempo och du är nöjd över utvecklingen.

Veckans råd: Var tydlig i din kommunikation.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har mycket information att förhålla dig till, och det kan vara utmanande att förstå vad som är fakta och inte. Om du har en samarbetspartner eller kärlekspartner kan de ha orealistiska drömmar och förhoppningar. Du blir själv färgad av tankar och fantasier, men ser mer realistiskt på saker och ting.

Veckans råd: Var realistisk.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du föredrar att ha en ordentlig överblick, något du vanligtvis har. Du blir dock tvungen att lägga mer krafter på att hålla fokus. Du påverkas mycket av dina känslor, något du måste vänja dig vid, även om du vanligtvis kan distansera dig och vara objektiv. Det kan vara en god idé att fråga andra om deras åsikter och uppfattningar.

Veckans råd: Fråga vad andra tycker.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har, mer än vanligt, ett behov av att vara säker och ha tydliga utgångspunkter. Det gäller alla områden i tillvaron. Det är viktigt för dig att ha några mål att jobba mot. Det ger en känsla av trygghet och säkerhet. Samtidigt känner du att några förändringar är på väg som du inte kan undvika. Nu gäller det att skapa utrymme för förändring.

Veckans råd: Var konstruktiv.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!