Horoskop

Horoskop vecka 11 – läs om din vecka här

Jungfrun bör inte grubbla sönder saker och ting och vågen bör söka efter lugn och ro.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du trivs bäst när du umgås med likasinnade. Du arbetar nära en person i ditt nätverk och därför har du inte mandat att bestämma allt själv. Du blir tvungen att vara del av ett team och därför är det avgörande att ni är på samma våglängd, annars kommer det inte att fungera. I slutet av veckan riktas fokus mot någon av dina hemliga drömmar.

Veckans råd: Var inställd på samarbete.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Kanske kan du inte göra allt på dina egna premisser just nu, och det kan leda till viss frustration. Om det är möjligt bör du ge uttryck för dina idéer som du vill undersöka närmare innan ett samarbete kan ta fart. På så sätt kan du få fria tyglar till att hitta rätt ingång i ett projekt. Kärleken kallar under helgen.

Veckans råd: Berätta öppet om dina idéer.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Pröva gärna dina idéer, detta är en bra vecka att se om de håller ute i verkligheten. Plötsliga infall präglar dagarna och det kan vara en god idé att följa dina impulser för att se var de leder dig. Var redo att följa nya vägar om det är nödvändigt. Din uppmärksamhet vilar på familj och bostad, framförallt under helgen.

Veckans råd: Följ dina impulser.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du bör samla dina tankar i början av veckan. Många intryck ska bearbetas och du behöver lista ut var du står. Veckan bjuder på återföreningar med vänner som du inte har sett på länge. Det kan också handla om att gamla minnen kommer upp till ytan. Under helgen blir humöret bättre och du får överskottsenergi.

Veckans råd: Städa bland dina tankar.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har en övertalningsförmåga som gör att du får liv i flera planer under veckans gång. Du har en agenda du helst inte avslöjar men du blir mycket nöjd om du får igenom din vilja. Om du har några ofärdiga projekt är det hög tid att avsluta dem innan helgen. Under söndagen återvänder energin.

Veckans råd: Avsluta ofärdiga projekt.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

I förbindelse med ett samarbete kan det vara klokt att känna av stämningen innan du berättar om dina idéer. Då du behöver samarbeta med flera personer är det viktigt att du vet hur du ska hantera dem. Det kan lätt uppstå missförstånd och i slutet av veckan försöker du förstå dina känslor, men kanske bör du inte analysera så mycket.

Veckans råd: Övertänk inte.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du kan sakna gnistan för att känna dig förälskad eller på humör för romantik. Du har allt för många tankar som stör ditt känsloliv. Även om du har en partner så kan det vara klokt att vänta med att fatta beslut innan du har koll på dina egna känslor. Helgens planer kan snabbt ändras. Försök att planera in tid för avkoppling.

Veckans råd: Prioritera lugn och ro.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Din uppmärksamhet är fortfarande riktad mot familj och hem. Kanske är ni inte lika eniga som du upplevt att ni var förra veckan. Det finns dock inte grund att göra ett stort nummer av det, du måste bara acceptera hur det ligger till. Äldre familjemedlemmar har fortfarande mycket åsikter du måste ta hänsyn till.

Veckans råd: Lyssna på de äldre.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det är mycket och många du måste ta hänsyn till, antingen i förhållande till familj eller bostad. Rent konkret kan det handla om några skador i bostaden som behöver tas omhand men det kanske inte är helt tydligt ännu var och hur det ska göras. En vän eller partner kommer med råd och vägledning. Du är upptagen av arbete under helgen.

Veckans råd: Våga släppa uppgifter.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det lugnar ner sig efter en hektisk period och du kan därför koncentrera dig på det du tycker är viktigt. Du har några tankar för ögonblicket som du inte helt kan släppa, och det får tankarna att flyga planlöst. Det passar också denna veckan och du märker först under helgen att du får ordning på allt du tänker och fantiserar om.

Veckans råd: Fokusera på det som är viktigt.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du är glad för stödet du upplever nu för tiden och du lyssnar gärna på andras tankar. Du grubblar över något som ändrar saker och ting i grunden. Samtidigt vill du gärna ha fakta och få klarhet, något du får möjlighet till i slutet av veckan. Din ekonomi och ditt sparande fortsätter att stå i centrum.

Veckans råd: Håll koll på dina utgifter.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Även om det finns många människor runt dig kan du lätt känna dig ensam. Snart får du dock sällskap av en person som står dig nära och det finns tid att prata igenom det som är viktigt. Många känslor står på spel men på ett bra sätt. Parförhållanden och nära relationer står i fokus i helgen, då verkligheten också gör sig påmind.

Veckans råd: Var social.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!