Horoskop

Horoskop vecka 12 – läs om din vecka här

Fiskarna behöver få en överblick över ekonomin, och kräftan bör lägga det förgångna bakom sig.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Nya saker väntar i horisonten. Det senaste halvåret har mycket hänt, men nu ser det ut som att du kan sänka tempot och koncentrera dig om vissa saker, som familj och bostad. Känslorna sätts på spel och det är klokt att låta dem synas, så att du – och eventuellt andra – kan få en inblick i vad som händer hos dig. Under helgen kommer nya dörrar öppnas.

Veckans råd: Koncentrera dig på det viktigaste.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du tycker att mycket känns bra nu för tiden, och du kan visa många av dina konstruktiva sidor. Du känner att du har en bra överblick över den kommande perioden och du kan därför planera dina aktiviteter. Du bör dock inte låsa dig för mycket vid vissa idéer, då vissa ändringar kan uppstå. Det kommer att visa sig så småningom.

Veckans råd: Planera dina aktiviteter.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du glädjer dig över att du har en stor frihet nu och få förpliktelser. Använd denna period till att göra det du drömmer om, du har bra förutsättningar. Dina intressen kan ändra form och det kan mycket väl vara så att du har helt nya mål när det närmar sig helgen. Det gäller bara att se tiden an.

Veckans råd: Låt dig inspireras av dina känslor.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckans första dagar kan vara intensiva och fulla av känslor. Det förflutna spelar en viktig roll och det är hög tid att göra sig av med några dåliga mönster som har följt dig sedan 2008. Nu kan du se sammanhangen och det är en fördel för dig att kunna lägga något bakom dig. Fokusera på nya samarbeten så blir du mindre personligt involverad.

Veckans råd: Lägg dåtiden bakom dig.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Vissa frågor som varit aktuella tidigare dyker upp igen. Denna gången har du chans att sätta punkt för något som tidigare inte blivit avklarat. Efter det kan du satsa på nya aktiviteter. Det kan handla om ekonomiska frågor du lagt bakom dig, och på så sätt kan du få nya perspektiv på tillvaron.

Veckans råd: Ta tag i något du inte slutfört.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du är upptagen av att göra en “snabb deal” denna vecka. Det präglar hela perioden. Ekonomiska frågor står i centrum. Det kan handla om avkastning, inkomst eller ett konkret belopp du kan förhålla dig till. Du är impulsiv, framförallt under veckans första dagar.

Veckans råd: Var selektiv när du investerar pengar.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det är alltid smart att ha en buffert på kontot. Det kan handla om fysiska resurser såväl som materiella. Det sistnämnda är det som intresserar dig mest för tillfället. Under veckans första dagar gör du upp planer som handlar om din ekonomiska situation. Du får en överblick över ekonomin som ger dig perspektiv.

Veckans råd: Gör upp planer för ekonomin.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Efter ett hektiskt halvår kan du nu se fram emot en period där du får mer tid till dig själv och där du kan försöka lista ut vilken riktning du önskar att livet ska ta. Det kräver att du fokuserar på dina känslor, något som kan vara utmanande då du ofta har svårt att sätta ord på det som rör sig i huvudet. När helgen kommer är du redo för att se nya horisonter.

Veckans råd: Fokusera på dina känslor.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har det stressigt just nu, och du klarar knappt att fokusera på en sak innan du går över till nästa. Det kan vara krävande att hela tiden vara på språng, hitta nya vägar och experimentera. Det goda rådet kan därför vara att du mellan dina olika göromål sätter dig ner och koncentrerar dig på det du gör just nu – och funderar över en väg framåt.

Veckans råd: Gör en sak i taget.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner dig mer bekväm nu när du är på väg att hitta din plats i en ny situation eller uppgift. Du kan själv bäst lista ut vad som händer när du låter dig föras med strömmen, något som inte är ditt vanliga tillvägagångssätt. Men för att få nya impulser är det en god idé att låta dig ledas av din intuition och se var den för dig. Njut av de kravlösa strömmarna.

Veckans råd: Lyssna på din intuition

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du överväldigas av motstridiga känslor och det kan vara en utmaning att ha koll på dina mål samtidigt som du håller koncentrationen uppe. Det kan vara en bra idé att blicka inåt, på så sätt kan du lista ut vad du själv har lust med. Detta är inte något du vanligtvis lägger tid på, då du hellre kör på i högt tempo. Ta tillvara på chansen att hitta nya vägar.

Veckans råd: Lista ut vad du egentligen vill.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har fått lite bättre koll på dig själv och tillstånden runt dig. Den kommande perioden känner du av att du får mer ro till att tänka igenom den situation du befinner dig i. Ekonomiska frågor står i centrum och är ett område som kommer fortsätta dominera. Starka känslor kan dyka up om du har vågat dig ut på date.

Veckans råd: Skaffa en överblick över ekonomin.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!