Horoskop

Horoskop vecka 12 – läs om din vecka här

Fiskarna ska värna om sin egen blick och oxen ska försöka vara självsäker.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du är vanligtvis inte typen som krånglar till det, men på senaste tiden har du känt stor stress över att fatta vissa beslut. Det kan handla om att du är väldigt rädd för att göra fel och även ett litet beslut känns som att det kan få stora följder. Under veckan kommer dock ditt självförtroende att komma tillbaka. Just nu behöver du fokusera på att röra dig framåt och lita på dig själv.

Veckans råd: Lita på din egen förmåga.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Ett problem kommer att lösa sig och det är du glad för. Samtidigt kan du få erfara att det gör ont att växa och att förändring i livet kan upplevas som något förvirrande och rörigt. Du känner att en relation skakar och det får dig att tvivla på dig själv. Du oroar dig för att trassla till det samtidigt som du behöver fortsätta för att få ordning på förvirringen. Du kommer hitta styrkan och självinsikten du letat efter.

Veckans råd: Försök att inte tvivla.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Denna vecka kommer du vara oense med någon i din närhet. Du har svårt att fatta små och oviktiga beslut samtidigt som du även bär på större, existentiella, funderingar. Du är orolig över friktionen i vissa nära relationer, men så länge du håller fast vid en öppen kommunikation kommer saker och ting att lösa sig. Ibland behöver man kompromissa med sina egna åsikter för att undvika onödiga konflikter, men just nu bör du fokusera på att vara klar och tydlig istället.

Veckans råd: Stå för dina åsikter.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du upplever ibland att du är generös med både tid och uppmärksamhet, samtidigt som detta kan leda till att vissa i din omgivning tar dig för givet. Det kan vara obekvämt att höja rösten och markera att du önskar respekt, men det är viktigt. Under veckan bör du påminna om allt du gör för din omgivning. Om ingen annan ser det skadar det inte att göra dem uppmärksamma på dina insatser.

Veckans råd: Var inte blygsam.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det kan vara svårt för dig att ta det lugnt just nu, när du kliver in i något önskar du fyrverkerier, dunder och brak. När du hittar en ny hobby vill du klara allt med en gång. Denna vecka bör du försöka njuta av alla möjligheter som är en del av att vara en nybörjare. Du behöver inte vara bra på allting direkt och en stjärna inom allt som intresserar dig. Ofta är det bättre att låta saker och ting ta sin tid och låta dig själv växa långsamt, utan press och förväntningar.

Veckans råd: Ta ett steg i taget.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det finns ett värde i att vara snäll mot andra, det gör världen till en trevligare plats och genom vänlighet och förståelse kan du nå långt inom det du vill. Denna vecka, kom ihåg att du inte är skyldig att gå alla till mötes. Om någon är orättvis mot dig behöver du inte le och tacka. Om någon försöker göra livet svårt för dig får du lov att sätta stopp och säga ifrån.

Veckans råd: Stå upp för dig själv.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Relationer har en viktig betydelse för dig just nu, och starka band till dem du älskar gör livet och världen mer intressant och lättare att hantera. Problemet är att du ibland glömmer av att ta hand om dig själv. Du lägger dina egna intressen åt sidan och skalar ner dina ambitioner. Du fortsätter dock att se andra.

Veckans råd: Glöm inte dig själv.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det är lätt att inbilla sig att du kan ändra hela ditt liv genom en ny träningsrutin, att bli mer produktiv eller genom ett effektivt schema. Men för det mesta leder detta till besvikelse då resultaten inte håller på det sätt du önskar. Men även om du blivit besviken tidigare kan denna vecka visa på nya möjligheter. Om du satsar på en mer grundläggande förändring kan de faktiskt hålla.

Veckans råd: Se över dina rutiner.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Den senaste tiden har du känt att du mer observerat din omvärld istället för att delta i den. Du är nyfiken och känslig och du tänker att du vet mycket om andra människor och tillstånd i världen, men samtidig kan detta få dig att känna dig passiv och nedstämd. Påminn dig själv under veckan om att du är viktig och bär på mycket erfarenhet. Du behöver inte vänta in förändring utan kan agera ändå och sätta fart på saker på egen hand.

Veckans råd: Låt dig inte nedslås.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du är ambitiös, och största delen av tiden oroar du dig för vad andra ska tycka om dig. Du tävlar ofta med dig själv och jämför dig ofta med andra på ett sätt som inte blir konstruktivt. Denna vecka är din utmaning att hitta en väg till att bry dig lite mindre. Du har en inre styrka som ingen kan ta ifrån dig, oavsett om någon försöker.

Veckans råd: Håll fast vid din inre styrka.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

En stor del av dig önskar att du inte behövde hantera någon annan just nu. Även om du bryr dig mycket om nära och kära kan det bli överväldigande att hantera andra när de försöker köra över dig, och kanske inte visar hänsyn för dina gränser. Försök värna om dig själv lite extra och var tydlig mot omgivningen. Omfamna samtidigt allt det vackra i kaoset.

Veckans råd: Distansera dig från de som inte respekterar dig.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Ibland misstänker du att vissa vänner bara uppskattar dig för att du gör dem tjänster, för att du är snäll och bra på att lyssna. Det är du glad över förstås, men det är viktigt att de också ser hela din person och betraktar dig som en mer komplex person, tycker du. Fokusera under veckan på att ta hand om de delar av dig själv som är viktigast för dig, oavsett vad andra tycker. Du behöver inte möta andras förväntningar på dig.

Veckans råd: Värna om din egen blick.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!