Horoskop

Horoskop vecka 12 – läs om din vecka här

Oxen bör ta ansvar för sina uppgifter och tvillingarna bör stå med båda fötterna på jorden. 

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du vill gärna gå din egen väg, framförallt när det gäller din ekonomi. Det ger en frihet att själv välja hur du spenderar dina pengar och det är extra viktigt för dig nu. Därför måste du förklara hur du känner för en eventuell partner och att du inte kan binda upp dig ekonomiskt på för mycket just nu. Var beredd på att känslan snabbt kan ändras. 

 

Veckans råd: Berätta hur du känner.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du känner att du är på väg att nå en punkt där du inte kan komma längre. Du behöver därför hitta nya metoder och tekniker. Detta gäller framförallt i samband med ditt arbete eller en målbild du har. Det kan också handla om att du måste ta ett större ansvar för något annat som påverkar din tillvaro. 

Veckans råd: Ta ansvar för dina uppgifter.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det är en hektisk vecka och det är viktigt att försöka hålla fokus. Framförallt dyker det upp nya möjligheter inom jobbet. Kanske ligger det mer betydelsefulla uppdrag på lur. Det kan eventuellt vara så att ett möjligt drömjobb dyker upp. Det är dock viktigt att du inte tappar fotfästet. I slutet av veckan är du redo att påbörja ett nytt kapitel i livet. 

Veckans råd: Håll fötterna på jorden. 

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Nya arbetsuppgifter väntar. Du har ännu ingen överblick och därför kan det vara klokt att vänta in veckan innan du kastar dig ut i något nytt. Det kan vara svårt att vänta då du har mycket energi som du gärna använder till något som intresserar dig. Du kommer att få några erfarenheter som gör det lättare för dig att välja vilka uppgifter du behöver prioritera.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du står inför nya möjligheter, och kanske nya uppgifter, som du inte har någon tidigare erfarenhet av. Detta är inget som skrämmer dig. Tvärtom sätter det eld på din vilja att vara först och upptäcka något nytt, det kan leda dig till helt nya horisonter. Det kan låta stort, men det kan det också bli så länge du vet vad du vill. 

Veckans råd: Gör upp en plan. 

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Din uppmärksamhet är framförallt riktad mot en partner eller kollega. Ett samarbete står i centrum och du msåte fatta flera beslut. Om du tvivlar på vad du vill så kan du med fördel vänta till helgen innan du fattar några beslut. Du bör använda dig av erfarenheter du tidigare fått. I slutet av veckan ändras ditt humör och du känner optimismen stiga. 

Veckans råd: Använd din erfarenhet. 

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du kan ha en känsla av att andra förväntar något särskilt av dig. Det tycker du inte om och därför är det bäst att du säger ifrån på förhand om hur du upplever situationen. Det kan också handla om att du står mellan två personer som båda vill framföra ett önskemål till dig. Framförallt en person kan bli en utmaning för dig och du blir kanske tvungen att ge efter.

Veckans råd: Berättar hur du upplever saker och ting. 

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du är extra impulsin under veckans första dagar, något som kan vara konstruktivt för vissa skorpioner. Familje- och bostadsfrågor tar upp mycket av din uppmärksamhet även om saker och ting ser ut att stagnera litegrann. Du måste ha tålamod och avvakta. Det är inte allt som ser bra ut i teorin som fungerar i praktiken. Du känner dig rastlös. 

Veckans råd: Ha tålamod och avvakta.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har nära kontakt med en partner eller familjemedlem. Din uppgift är först och främst att lugna någon som känner sig otrygg. Det finns några okända faktorer som påverkar hela familjen men det kommer att bli avklarat innan veckan är över. Efter det kan du helt enkelt släppa vissa saker och fortsätta på andra uppgifter. 

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du tycker att du vet bäst, men då andra också menar att de vet bäst kan detta bli lite av en utmaning. Framförallt en person har kommit dig nära som du gärna önskar samarbeta med, men det kräver att ni är överens om hur saker och ting ska lösas. Din ekonomi står i centrum och det ser ut som om du kommer få lite extra pengar du inte hade räknat med. 

Veckans råd: Kompromissa.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det är viktigt att du umgås med människor som delar dina åsikter och intressen då det kan öka dina möjligheter att utveckla tankar och idéer. Du borde lyssna på andras input den närmaste tiden då du kan ha en tendens att fastna i hjulspår som inte är så framtidsorienterade. Framförallt en viss person kan ge dig inspiration. 

Veckans råd: Lyssna på andras input.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det gäller att hålla fokus just nu, framförallt under veckans första dagar. Extra viktigt är det att vara uppmärksam i trafiken. Parförhållande eller nära kontakter står i centrum mitt i veckan och om detfinns behov av det kan ni ingå nya avtal med varandra som kan förbättra och utveckla ert samarbete. Ni har båda förväntningar att ta hänsyn till. 

Veckans råd: Var uppmärksam i trafiken. 

 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!