Horoskop

Horoskop vecka 13 – läs om din vecka här

Tvillingarna bör stå med båda fötterna på jorden och jungfrun kan fokusera på att sprida glädje.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Just nu har du koll på dina känslor, något som du längtat efter under en längre period. Du har haft så mycket att göra att du knappt fått tid för dig själv. Men nu får du äntligen tid att lägga på familj och boende, och hemmet står överst bland dina prioriteringar. Låt dig inte distraheras utan följ din plan.

Veckans råd: Håll dig till din plan.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Om du har gjort upp en plan för framtiden kommer du under denna vecka behöva justera den. Du behöver kanske inte göra något på egen hand, då saker kommer drivas på av sig själva, och brickorna i ditt liv kommer falla på plats. Några nya dörrar kan öppna sig, och för andra kan det innebära ett skifte, något du behöver förhålla dig till.

Veckans råd: Var öppen för förändringar.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Om det inte varit ett högt tempo i tillvaron tidigare kommer det att bli det nu. Saker kan lätt spåra ur och det är därför viktigt att du står med båda fötterna på jorden. Du kan framstå som överdrivet ivrig, och andra kan behöva kämpa för att hänga med i ditt tempo. En person som står dig nära hänger på, och det är du glad för.

Veckans råd: Förlora inte fotfästet.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det pågår mycket just nu, framförallt i relation till jobb och framtida karriärsplaner. Saker och ting utvecklar sig snabbt och det kan vara svårt att hålla fokus på det du vill prioritera och sätta prägel på. Om du hittar en strategi som hjälper dig att hålla rak kurs kommer du nå i mål.

Veckans råd: Håll stadig kurs.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Om du inte har beställt en resa ännu, är detta en bra tidpunkt att göra det. Kanske har du redan tagit påskledigt och åkt iväg någonstans. Detta är för övrigt en bra vecka att ägna dig åt aktiviteter som utmanar dig. Din partner har ändrat sina planer, något som också kan påverka dig. Lyckligtvis på ett positivt sätt.

Veckans råd: Var aktiv.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det är mycket som pågår just nu, och vissa saker kanske sker i det fördolda. Du kan ha ett behov av att hålla korten nära bröstet, men kämpar med att hålla saker för dig själv, då det är svårt att dölja din glädje och entusiasm. Du kommer bland annat skapa goda relationer med några utvalda personer. Det kan leda till ett genombrott inom ett nytt område.

Veckans råd: Sprid glädje.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Om du planerar att göra något nytt så är detta en perfekt vecka för att justera de planer du redan gjort upp. Kanske känner du att våren bjuder in till att ändra stil genom en ny frisyr, outfit eller liknande? Det kan överraska dina närmsta, något som också blir roligt.

Veckans råd: Lek med förnyelse.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du satsar på att ha full överblick just nu, och det bör du använda för att kunna lägga en strategi för en fråga som rör dina känslor. Vanligtvis pratar du inte öppet om sådana saker, men under tiden som kommer är det en fördel att göra det. Du kan gå tillväga på olika sätt. Det enda som är viktigt är att du är helt och hållet öppen kring dina känslor.

Veckans råd: Prata öppet om dina känslor.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Kärleken står överst på din prioriteringslista. Just dessa dagar har du de bästa korten i handen för att få några romantiska upplevelser utöver det vanliga. Det kan handla om en partner eller med en date. Entusiasmen du känner är överväldigande och blir nästan för mycket. Du drömmer dock om “hela paketet” och om du inte kan få det är du inte intresserad.

Veckans råd: Ta emot kärleken.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckan handlar om att sätta ord på några känslor, något du vanligtvis inte gör. Nu har du chansen att få sagt något eller visa upp känslorna du bär på som kan vara till stor glädje för din relation eller en samarbetspartner. Du lyckas samla upp flera lösa trådar och skapa en ordning som gör att de passar situationen.

Veckans råd: Sätt ord på dina känslor.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Ditt välmående är i fokus. Du bör lyssna på kroppens signaler och ta dem på allvar för att få något konstruktivt ut av det. Detta är en bra vecka för att få igång några strategier och komma i mål med dem. Det är framförallt viktigt att du är uppmärksam på om dina känslor säger något om ditt mående. Du klarar att få ordning på det mest väsentliga och det kan göra skillnad.

Veckans råd: Lyssna på kroppens signaler.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Tänk innan du pratar! Det är det viktigaste att komma ihåg denna vecka. Tankarna går snabbt och därför hinner du inte alltid tänka igenom det du säger, något som kan resultera i opassande kommentarer. Håll dig i skinnet och spara på energin, du kan annars råka lägga för mycket tid på sådant som inte har någon betydelse.

Veckans råd: Spara på krafterna.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!