Horoskop

Horoskop vecka 13 – läs om din vecka här

Väduren bör ha tålamod och jungfrun kan gå på djupet.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du befinner dig i en avvaktande position och det passar inte ditt temperament. Du vill helst agera här och nu. Nu måste du dock öva upp tålamodet och se hur saker utvecklar sig under veckans gång. Först mot helgen kan du hantera de uppgifter som väntar.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du märker att du befinner dig i en låst situation och du saknar tydliga lösningar eller nycklar. Du måste ha tålamod under veckan och avvakta innan du kan få en korrekt bild över hur saker ligger till. Du känner kanske att ramarna runt dig är för trånga. Kanske kan det vara en bra idé att se dig om efter andra samarbetspartners.

Veckans råd: Leta efter nya samarbetspartners.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har mycket att göra, och därför riskerar du att bara få med dig hälften av informationen som presenteras för dig. Det kan hjälpa att sänka tempot något, så att det blir lättare att sätta sig in i olika frågor. Då blir det också lättare för dig att veta hur du ska agera framöver.

Veckans råd: Minska tempot.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du kan lägga vissa saker bakom dig och efter det ta tag i nya frågor under onsdagen. Du märker att du får mer energi och kan börja bocka av vissa saker som blivit liggande en längre period. Du ser nya möjligheter i en viss situation och det är en god idé att utforska dessa.

Veckans råd: Utnyttja din goda energi.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Efter en introvert period gläds du av att humöret ändras i mitten av veckan. Nu får du äntligen energi nog att sjösätta vissa saker som du länge har gått och tänkt på. Samarbete och ett parförhållande står i centrum, och i relation till detta är tiden inne för vissa nödvändiga förändringar, så att alla kan bli mer tillfreds.

Veckans råd: Ge av dig själv.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har mycket energi just nu, och hur du använder din energi, och till vad, är mycket individuellt. En jungfru uppskattar dock att fördjupa sig inom vissa ämnen med jämna mellanrum. Du är i en sån period just nu, och plötsligt kan du se nya perspektiv. Det kan bidra till att du lättare kan gripa de möjligheter som uppstår.

Veckans råd: Gå på djupet.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Saker ställs på sin spets och det är upplagt för att du fattar ett beslut med stora konsekvenser. Därför kan det vara klokt att avvakta litegrann. Mot slutet av veckan ser du mycket mer optimistiskt på allt och du kan fokusera på något helhjärtat, exempelvis en kreativ process.

Veckans råd: Det är smart att avvakta.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Hemmet och familjen har tagit mycket av din tid den senaste tiden, och det ser äntligen ut som att du kan sätta punkt. Efter detta kan du enklare gå vidare. I helgen märker du en tydlig förändring i både energinivå och humör, och det blir lättare för dig att slappna av och låta någon annan styra. Spirituella intressen knackar dock på dörren.

Veckans råd: Var öppen för det spirituella.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har fokus på familj och hem, och det behöver fattas några beslut, som gärna kan ha sin grund i ekonomiska faktorer. Det ligger några öppningar framför dig och du känner att du kan komma vidare, antingen i samma spår eller ett nytt spår i livet. Det är fortfarande för tidigt att se hur saker kommer utveckla sig och om det är rätt tid.

Veckans råd: Överväg dina alternativ.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har något på hjärtat, men du tycker kanske inte att det är rätt tidpunkt att uttrycka detta. Du bör dock försöka, det kan vara viktigt för dig att formulera dig konkret kring dina känslor. Om du har ställt höga krav på dig själv måste du sänka dem lite och istället försöka vara ärlig. Det kommer att mottas på ett bra sätt.

Veckans råd: Säg som det är.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det är mycket fokus på din ekonomi, framförallt i början av veckan. Om du ska öka eller minska dina kostnader kan vara veckans fråga. Det blir antagligen det sistnämnda, då du ser att det finns mindre än du räknat med på kontot. I gengäld kan du se fram emot att det kommer in mer pengar inom kort, något som gläder dig.

Veckans råd: Håll koll på kontot.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

I början av veckan ser det ut som att du blir tvungen att avstå vissa utgifter, då något blivit dyrare än du räknat med. Du agerar försiktigt och minskar omedelbart din förbrukning. Det blir antagligen bara kortvarigt, för redan innan veckan är över vänds det till din fördel, och du kan fortsätta som tidigare.

Veckans råd: Följ din ekonomiska strategi.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!