Horoskop

Horoskop vecka 13 – läs om din vecka här

Kräftan bör tänka noga igenom saker och ting och väduren kan lita på sig själv.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det goda stödet och uppbackningen som du njutit av den senaste tiden kommer att minska. Kanske försvinner det helt. Du kan uppleva att du fastnar i ett samarbete och blir tvungen att bevittna när din samarbetspartner knyter nya relationer. Du inser att du kommer behöva starta upp något på egen hand.

Veckans råd: Lita på dig själv.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det kan finnas några hinder på vägen som måste hanteras under veckans första dagar. Det handlar om ett arbete eller ett framtida projekt. Det innebär bland annat att du måste ta på dig ett ansvar och därmed de konsekvenser det för med sig. Politiska eller ideologiska tankar finns med i dina värderingar.

Veckans råd: Var lösningsorienterad.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Folk i din närhet har verkligen fått upp tempot och just nu gäller det för dig att verkligen skaffa dig en överblick. Det finns ingen tid för att tänka över saker och ting. Därför måste du nu våga ta chanser. Du står inte ensam, och därmed bör du under veckans slut bestämma om du vill återuppta ett samarbete med en av dina nära vänner.

Veckans råd: Våga ta chanser.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Ditt fokus ligger på framtiden, både när det kommer till arbete och tillvaron, rent generellt. Du står inför nya uppgifter och måste avgöra om du vill arbeta ensam eller dra med dig en nära samarbetspartner. Det blir snabbt tydligt för dig att du kommer kunna fatta ett beslut i slutet  av veckan. Du bör tänka noga igenom ditt val. Tillsammans kan ni nå långt med nya och spännande projekt.

Veckans råd: Tänk noga igenom dina beslut.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Denna vecka har du stora chanser att hitta nya vägar. Du tycker om att gå i fronten när det kommer till nya områden och du kan därför vara med på att sätta kursen mot nya mål. Du kan ha ett starkt behov av att ta dig ut på äventyr denna period, kanske är tiden inne för en resa eller för att utforska något nytt. Du kan få sällskap av en munter vän.

Veckans råd: Odla din nyfikenhet.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Även om du önskar göra saker och ting på egen hand och vara självständig finns det en person som hindrar dig. Därför kan det vara en fördel att ingå i ett samarbete då personen är handlingskraftig och har många kontakter. Något som kan gynna sig när det kommer till era projekt. Det kan leda till succé.

Veckans råd: Var öppen för samarbete.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Tillsammans eller ensam, det är frågan. Den präglar också veckans första dagar. Om du vill gå din egen väg och följa egna idéer eller om du hellre samarbetar med någon är frågan du diskuterar med dig själv. Du bör bestämma dig för om du behöver någon att dryfta dina idéer med, en som eventuellt kan påverka vilka beslut du fattar.

Veckans råd: Släpp loss din fantasi.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har tillbringat många timmar tillsammans med familjemedlemmar eller personer som har besökt dig eller bott hos dig. Det har varit underhållande på många sätt, men även ansträngande. Det har dock givit dig insikt i hur du önskar att din bostadssituation ska se ut framöver. Just nu är det lugnt runt dig.

Veckans råd: Utnyttja lugnet till att finna dig själv.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du bör satsa på kreativa uppgifter just nu och prova dig fram i förhållande till vilka strängar du ska spela på. Det viktigaste är att du känner dig underhållen och glad. Ge det många försök och se på vilka områden du lyckas bäst, låt det bli vägledande. Kanske blir det succé redan vid första försöket. Något som kan ge dig mod att fortsätta.

Veckans råd: Satsa på kreativa uppgifter.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Om du saknar idéer kommer du under veckans första dagar att kunna ingå i ett samarbete med en person som kan inspirera dig. Du är lyhörd, men har kriterier som ska uppfyllas. Om du sänker dina förväntningar något kan det leda till ett mer spontant utbyte av idéer och kanske kan du se saker och ting från ett annat perspektiv.

Veckans råd: Sänk dina förväntningar.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du är glad i början av veckan då du möter en person som delar dina uppfattningar när det kommer till mycket. Detta kan sätta igång mycket i dig, något du kanske behöver just nu. Var öppen inför att andra kan se på tillvaron på ett annorlunda sätt. Det kan bidra till att vidga dina horisonter.

Veckans råd: Var öppen för andras perspektiv.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det kan vara svårt att hålla fokus just nu. Därför bör du koncentrera dig på att vara närvarande när du rör dig i trafiken. Du har en tendens att dagdrömma och vara ouppmärksam. Om du har några önskemål som betyder mycket för dig så är det hög tid att konkretisera dem.

Veckans råd: Var närvarande.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!