Horoskop

Horoskop vecka 14 – läs om din vecka här

Väduren bör satsa på familjen och stenbocken bör se till att fullfölja sina arbetsuppgifter.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du har kommit tillrätta i en ny situation. Du njuter av den stabilitet du byggt upp den senaste tiden. Du har ett behov av att se till att dina grundläggande önskemål tillgodoses och du lägger mycket fokus på familjen. Några av dina önskningar inför framtiden syns redan i horisonten och det ger motivation att fortsätta på den kurs du har framför dig.

Veckans råd: Ta vara på familjen.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du har kommit till ro och har bra överblick just nu. Flera saker har ändrat riktning, och det måste du vänja dig vid. Framtiden ser ljus och överkomlig ut, och du kan därför försöka förverkliga några av dina önskningar. Kanske behöver du en hjälpande hand från en vän för att göra dina idéer mer realistiska.

Veckans råd: Var inte rädd för att be om hjälp.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det gäller att hitta fotfäste, för nu måste du hålla fokus under en längre period. Det tolereras inte att du är ytlig, det måste finnas substans i det du levererar. Under veckans gång hittar du den röda tråden och lägger upp en strategi du kan följa i lugn och ro under resten av veckan. Lite kärlek finns det också plats för.

Veckans råd: Håll koncentrationen.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har det hektiskt med nya arbetsuppgifter även om det är påskvecka. Det är helt okej att du tar tillvara på alla möjligheter som dyker upp, men familjen kräver att du är närvarande under ledigheten. Därför bör du framförallt prioritera skärtorsdagen som familjetid. Kanske är det dags för en familjesammankomst?

Veckans råd: Prioritera familjen under torsdagen.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är viktigt för dig att du kan vara aktiv och ägna dig åt både fysiska och praktiska aktiviteter. Du trivs inte speciellt bra när du måste delta i många evenemang på rad. Du gör helst något aktivt utomhus på egen hand. Du kan också välja att åka på påsksemester, så att du kommer ut och får uppleva lite extra.

Veckans råd: Ta dig ut.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Lusten att resa iväg är stor. Du vill gärna uppleva världen. Och eftersom det är påsk, är det troligt att du har planerat en resa eller utflykt, kanske till en plats där mat och kultur går hand i hand. Parförhållande och kärlek står i centrum och det kan bli succé om du vågar ge dig hän åt dina känslor. Det är bra kemi mellan dig och din partner.

Veckans råd: Ge dig hän åt känslorna.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du kan se fram emot påskdagarna, som du kanske njuter av på ett avslappnat sätt. Du kommer få vila från en förpliktelse som vanligtvis ligger på dig. Gör något extra med ledigheten och fyll dem med ritualer eller traditioner som du uppskattar. Det kommer att ge mening och glädje. En önskan kan gå i uppfyllelse.

Veckans råd: Följ dina traditioner.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Dina känslor blir starkare denna vecka, något som bådar gott för ditt kärleksliv. Ta tillvara på ledigheten och vårda din relation. Detta är en perfekt tid där ni tillsammans kan lägga planer för något som är mer seriöst. Kom ihåg att ta tid till dig själv också, så att du kan känna efter och uttrycka dina känslor.

Veckans råd: Ta tillvara på nära relationer.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du känner att du befinner dig i kläm kärleksmässigt. Det kan handla om två personer som står dig nära och som du blir tvungen att välja mellan. Det bästa rådet är att se tiden an, lägga något bakom dig och se hur du fungerar med den andra personen innan du fattar ett beslut. Ja, det är ett lyxproblem.

Veckans råd: Se tiden an i kärlekslivet.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har en tydlig överblick över veckan och följer dina planer. Du är upptagen av att färdigställa arbetsuppgifter innan påsken. Det finns flera saker som pockar på din uppmärksamhet trots att du är ledig. Detta är något familjen måste acceptera. Du är nöjd med dina mål.

Veckans råd: Fullfölj arbetsuppgifter.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Att resa utomlands kan vara aktuellt under påsken. Kanske har du beställt en resa och hittat en plats som kommer att ge dig massa spännande intryck. Om du är hemma och upptagen med jobbet kommer du hinna färdigt med dina arbetsuppgifter inför ledigheten. Du har bra kontakt med dina känslor, som är väldigt komplexa just nu.

Veckans råd: Se fram emot ledigheten.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har några ekonomiska överväganden att göra under denna period, och det kan prägla din ledighet under påsken. Du känner att du befinner dig i kläm och du vet inte vad du ska satsa på. Lägg lite extra tid på påskens budskap, kanske ger det livet mening just nu.

Veckans råd: Tänk över påskens budskap.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!