Horoskop

Horoskop vecka 14 – läs om din vecka här

Grattis på födelsedagen Vädur – och Oxen, släpp taget!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: Cosmopolitan

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Grattis på födelsedagen, Vädur! Mercury har några knep i rockärmen för dig i år när den börjar sin retrograd på måndagen. Oroa dig inte! Om du har velat reda ut några problem från det förflutna, är det dags nu. Onsdagens Venus-Neptunus-konjunktion hjälper dig att läka dig från det förflutna. Venus går in i ditt tecken på fredag, vilket ger dina relationer ännu mer värme och spänning!

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Släpp taget, Oxen! Mercury Retrograde börjar i din vädurstyrda stängningszon på måndagen, och hjälper dig att gå framåt med hopp och optimism. Koppla samman ditt nätverk och stödj varandra ömsesidigt denna onsdag för Venus-Neptunus-konjunktionen. Venus går in i Väduren på fredag ​​och inspirerar dig att älska mer modigt i nuet när du gör dig fri från det förflutna.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Ring dina tjejkompisar, Tvillingarna! Mercury Retrograde börjar i din vänskapszon som styrs av Väduren på måndagen och återförenar dig med vännerna du har saknat. En Venus-Neptunus-konjunktion på onsdag ger dig exakt intuitiv inblick i en professionell situation. Venus går in i Väduren på fredag ​​och suddar avsiktligt ut gränserna mellan vän och älskare så att du kan integrera det bästa av båda.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Var reflekterande, inte reaktiv, Kräftan! Merkurius blir retrograd i din karriärzon som styrs av Väduren på måndagen, så ta flera pauser för att anpassa dig noggrant. En äventyrlig Venus-Neptunus konjunktion på onsdag tar dig med på en resa, så trevlig resa! Venus går in i Väduren på fredag ​​och lockar stöttande människor som vill se dig lyckas professionellt.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är ett ah-ha-ögonblick, Lejon! Mercury Retrograde börjar i din Aries-styrda visdomszon på måndagen, och hjälper dig att låta en kraftfull idé förvandla dig på underbara sätt. En intim Venus-Neptunus-konjunktion i Fiskarna på onsdag förvandlar dig till en brunstig katt. Venus går in i Väduren på fredag ​​och lägger hjärtan i dina ögon för “den andre” när olikheter stärker dina önskningar.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Vad är din sanning, Jungfrun? Mercury Retrograde börjar i din vädurstyrda ärlighetszon på måndagen, och hjälper dig att tala din sanning direkt, medkännande och modigt också. En romantisk Venus-Neptunus-konjunktion på onsdag lockar till sig ödesdigra relationer. Venus går in i Väduren på fredag ​​och inspirerar dig att fördjupa din strävan efter intimitet och förtroende för de människor du bryr dig mycket om.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

En konflikt kan knyta samman, Vågen! Mercury Retrograde börjar i din Vädurstyrda relationszon på måndag, vilket inspirerar dig att hitta en win/win lösning efter ett bråk. En Venus-Neptunus konjunktion på onsdag läker din uppfattning om välbefinnande. Venus går in i Väduren på fredag ​​och börjar en av dina mest romantiska tider på året, speciellt för motsatser – lockar till sig kemi!

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Jorda ner, Skorpionen. Mercury Retrograde börjar i din vädurstyrda hälsozon på måndag, och hjälper dig att hitta ditt centrum och stabilisera dig mitt i kaos. En självförtroendeboost kommer under onsdagens Venus-Neptunus-konjunktion, så ta en stor risk! Venus går in i Väduren på fredag ​​och magnetiserar relationer som håller dig mer ansvarig för ditt välbefinnande.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Kan självförtroende vara en vana, Skytten? Mercury Retrograde börjar i din vädurstyrda självkänslaszon på måndagen, och hjälper dig att sluta med vanor som ger dig osäkerhet. Onsdagens Venus-Neptunus konjunktion omformar din emotionella intelligens på ett helande, själfullt sätt. Venus går in i Väduren på fredag ​​och lockar till sig relationer som hjälper dig att känna dig ännu mer självsäker och autentisk.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Name it to frame it, Stenbocken! Mercury Retrograde börjar i din Vädurstyrda emotionalitetszon på måndagen, vilket ger dig mod att namnge dina känslor i realtid. Onsdagens Venus-Neptunus-konjunktion hjälper dig att läsa mellan raderna. Venus går in i Väduren på fredag ​​och ger dig relationer som ger dig känslomässig trygghet.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Kommunikation är tillhörighet, Vattumannen. Mercury Retrograde börjar i din Vädurstyrda språkzon på måndagen och hjälper dig att utöka ditt liv genom att förbättra din kommunikation. Onsdagens Venus-Neptunus inspirerar till en annan syn på ekonomisk säkerhet. På fredag ​​går Venus in i din Vädurstyrda kommunikationszon och inspirerar dig att använda språket för att lära dig mer om kärlek.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Lev som du lär, Fisken. Mercury Retrograde börjar i din Vädurstyrda integritetszon på måndagen, vilket hjälper dig att leva in i dina värderingar mer eftertänksamt. Onsdagens Venus-Neptunus-konjunktion vill att du ska göra en romantisk önskan. Venus går in i din vädurstyrda säkerhetszon på fredag ​​och magnetiserar relationer som stödjer din vilja att förbättra ditt liv.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!