Horoskop

Horoskop vecka 15 – läs om din vecka här

Väduren bör vänta med vissa beslut och lejonet kan haka på roliga aktiviteter.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det går bra för dig just nu och du njuter av ett stabilt humör. Du har en längtan att utforska djupet i dig själv, något som är görbart. Då du är mycket subjektiv just nu, kan det vara svårt att se nyktert på saker och ting. Därför bör du avvakta och se var du leds känslomässigt innan du fattar några beslut.

Veckans råd: Vänta med vissa beslut.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Om du ska fatta ett beslut just nu kan du vara påverkad av någon annans tankar. Du kan nästan vara besatt av några idéer som du ännu inte vet hur du ska sjösätta. Det kan därför vara smart att vänta lite med att testa dina teorier innan veckan är slut, du kan annars riskera att stöta på några hinder eller personer som motarbetar dig.

Veckans råd: Använd tiden till din fördel.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Även om det ser ut som att du inte gör mycket, utåt sett, händer det mycket i ditt huvud. Du håller det för dig själv tills vidare, vilket är helt rätt beslut. Det kommer vara mycket aktivitet runt dig, och flera av dina vänner eller kollegor når framgång med något som även kan gynna dig. Du trivs dock bäst med att stå vid sidan av.

Veckans råd: Håll dina planer för dig själv.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Nya arbetsuppgifter kan leda till stor framgång. Därför bör du fortsätta bidra till det som syns mest i ditt arbete. Kanske är det något du gör på egen hand? Se bara till att du inte gapar över för mycket, det finns en risk att du inte har tänkt över vilka konsekvenser det kan leda till på lång sikt.

Veckans råd: Gapa inte över för mycket.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det pågår mycket runt dig just nu, och det stortrivs du med. Utlandet, resor eller andra saker som kan kopplas till underhållning och kultur står i centrum. Kanske möter du en visionär och driftig person som du slår dig samman med. Detta kommer enbart bli underhållande, men frågan är om du klarar av att hänga med i det höga tempot.

Veckans råd: Följ med på det roliga.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Kanske har du lite tråkigt just nu och önskar att det ska hända något utöver det vanliga. Enligt de astrologiska aspekterna finns en stor chans att något kan hända, även om du inte gör en insats. Håll ögon och öron öppna, framförallt när det gäller resor. Det kan dyka upp en oväntad möjlighet för något du har önskat dig länge.

Veckans råd: Håll ögon och öron öppna.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du får en idé, men det är klokt att vänta innan du sjösätter den. Först måste du göra din research, och efter det bör du städa undan fysiska och praktiska hinder, något som kan ta tid. När du får en bättre överblick kanske intresset sjunker, och då kommer du att vara glad över att du inte offrade massa pengar på en flyktig passion.

Veckans råd: Gör research.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det är viktigt att du känner dig hemma, antingen där du befinner dig rent fysiskt, eller att du kan se dig själv i några sammanhang som känns meningsfulla. Du har tid att undersöka några områden, kanske städer i utlandet, som du har lust att besöka under en längre period. Följ din intuition och håll kontakten med en person du nyss träffat.

Veckans råd: Lyssna på magkänslan.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Detta kan bli en framgångsrik vecka. Håll fast i framgången du upplever. Du är en naturlig optimist som ser möjligheter i den kommande tiden. Det kan handla om framgång i kärlek eller när det gäller några kreativa projekt. Karriärsmässig framgång eller synlighet kan vara något av det som väntar.

Veckans råd: Håll fast i framgången.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har många valmöjligheter och det innebär att det är svårt att fatta beslut. Din intuition säger en sak och förnuftet något annat. Förhandlingar med en person du umgås med i vardagen kan bli knepiga och det är svårt att hitta kompromisser. Mot slutet av veckan lossnar det och ni hittar en lösning som fungerar för er båda.

Veckans råd: Andas med magen.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du måste använda mer krafter än normalt på att ta dig samman och få ordnat saker och ting. Du har dessutom några önskemål som ekonomin sätter stopp för just nu. Du klarar inte att släppa dina drömmar och försöker på alla sätt att hitta en lösning, så att du kan få det du önskar.

Veckans råd: Använd din kreativitet.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du känner extra mycket glädje, energi och överskott under veckans första dagar. Flera personer, och inte minst du själv, förundras över ditt skiftande humör. Ta tillvara på energin som leder till en optimistisk inställning och engagemang som kanske har varit på paus ett tag.

Veckans råd: Ta tillvara på optimismen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!