Horoskop

Horoskop vecka 16 – läs om din vecka här

Jungfrun bör skaffa sig överblick, och vågen kan njuta av de närmaste dagarna.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Detta är inte rätt tid för utåtvända aktiviteter. Både familj och bostad behöver din uppmärksamhet och kanske ligger ett storstäd eller en renovering och väntar. Du är mer mottaglig för det som sker runt dig och det kan sätta dina känslor i gungning.

Veckans råd: Ge familjen uppmärksamhet.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du märker en lättnad över den senaste veckans händelser, och du kan äntligen börja blicka framåt. Denna vecka finns i stort sett inga hinder framför dig, och du bör kunna få dina idéer och planer att fungera. Du har säkert flera saker på gång, något som kräver multitasking, och det gillar du vanligtvis inte. Men just nu uppskattar du det.

Veckans råd: Sjösätt dina planer.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du kanske känner av en rastlöshet du inte kan sätta ord på, men som ändå är tydlig. Under den kommande perioden har du chansen att hitta lite mer ro i dig själv men det kan kräva att du begränsar några av de många planer som du har för den närmaste tiden framöver. Låt det vänta och se om du kan se det i ett nytt ljus.

Veckans råd: Sänk dina förväntningar.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du bör färdigställa några arbetsuppgifter som inte är färdiga innan torsdag, då väntar nya projekt. Om du har saker som inte är klara då kommer det att leda till stress. Det kan vara ett eller flera hinder som du måste städa undan för att kunna ta dig vidare i den process du befinner dig i nu. Lösgör band som knyter dig till det förflutna.

Veckans råd: Gör en insats.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du märker av en ändrad sinnesstämning under veckans gång, och din uppmärksamhet riktas mot samarbete, även i parförhållandet. Ni kan vara oeniga om något, och det kan leda till maktkamp. Du bör vara uppmärksam på dina egna reaktionsmönster. Kanske kan vissa frågor lösas om du tar din del av ansvaret för det som föregår i det fördolda.

Veckans råd: Ta ansvar för dina relationer.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har ett behov av att slappna av den kommande tiden. Det vilar inga tunga bördor på dina axlar, så luta dig tillbaka och njut av att betrakta tillvaron. Du inser att det finns frågor du kan undersöka närmare innan du fortsätter på samma kurs. Tiden ger dig möjlighet att hitta nya lösningar.

Veckans råd: Skaffa överblick.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du har ett behov av att få kontroll på dina tankar efter några ansträngande dagar, där du lagt mycket energi för att få ordning. Det är inte så hektiskt nu, och därför bör du njuta dagarna, som du kanske tillbringar i utlandet eller på ett annat ställe där du vanligtvis inte befinner dig. Utnyttja tiden till att överväga vilka möjligheter du har.

Veckans råd: Njut av dagarna.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du är intresserad av hur saker och ting hänger samman i känslornas värld – och nu mer än någonsin. Du kan få en inblick i din inre värld och sätta ord på något som rör sig i dig. Vanligtvis är det du som framkallar starka känslor i andra, men nu är det möjligt att rikta blicken inåt. Nya former av motion kan motivera dig.

Veckans råd: Sätt av tid till lugn och reflektion.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Några förändringar den senaste tiden bidrar till att du måste lägga extra mycket uppmärksamhet på hemmet och familjen. Därför har du inte lika mycket tid och överskottsenergi som du brukar ha till att göra saker på egen hand. Kärleken får också ge vika för något som inte kan vänta. I teorin har du full kontroll på hur du ska lösa saker och ting, men i praktiken är det svårare.

Veckans råd: Ge familjen uppmärksamhet.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du försöker få överblick över ditt sätt att kommunicera. Kan du bli mer klar och tydlig i hur du pratar med andra? Något tyder på att det krävs något utöver det vanliga för att hitta rätt “kanaler” när du ska skriva eller prata. Använd gärna en gammaldags kommunikationsform just nu.

Veckans råd: Prata direkt till andra.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Dina tankar handlar mycket om din bostad just nu, du ändrar dig mycket och är osäker på vad du tycker. Det kan handla om att du vill förbättra något med din bostad eller kanske flytta någon annanstans. Möjligheterna kan vara många och det finns stor chans att du inser mer denna vecka. Ekonomiska frågor kan bidra till att du fattar ett beslut.

Veckans råd: Tänk över var du vill bo.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Om du har några outtalade önskemål kommer det vara nu de kommer fram i ljuset. På så sätt kan både du och andra ta ställning till hur något kan genomföras. Du bör gå försiktigt fram då du inte vinner något på att tvinga din vilja igenom. Hur du använder dina resurser och krafter står i centrum nu, och det kan löna sig att vara avvaktande.

Veckans råd: Hoppas på bättre tider.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!