Horoskop

Horoskop vecka 17 – läs om din vecka här

Oxen bör göra upp noggranna planer och tvillingarna kan lyssna på magkänslan.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

I början av veckan måste du erkänna för dig själv att ditt tålamod inte är som det brukar. Kanske tycker du att andra personer är långsamma just nu. Håll dörren öppen så att du kan göra saker på egen hand, på ditt sätt och i ditt tempo. Du vill inte binda upp dig på något, och det blir ännu tydligare under veckan.

Veckans råd: Var öppen för att improvisera.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Jobbmässigt sker vissa förändringar, även om det inte är så tydligt just nu. Du avvaktar för att se tiden an. Under tiden kan du koncentrera dig på hur du ska fortsätta på samma stig framöver. Framtidsplaner kan ändras, och det öppnas upp för nya perspektiv.

Veckans råd: Gör upp en plan.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

En vän eller kollega vill gärna samarbeta, men du vill inte binda dig till någon just nu. Du arbetar helst ensam så att du har fria händer att göra det du vill. Känslan av att vara oberoende blir starkare under veckan, och du bör lyssna på din inre röst.

Veckans råd: Lyssna på magkänslan.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du ser potential i de möjligheter som finns just nu för samarbete. Men du bör vara försiktig att inleda en viss typ av samarbete. Längre fram kommer du veta hur du vill ha det. Spännande studier eller uppgifter dyker upp och du klarar inte att undvika att ta på dig ansvar. Det är bara att kavla upp ärmarna.

Veckans råd: Se upp för vissa samarbeten.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har fullt fokus på ditt arbete eller framtida uppgifter. Du har också möjlighet att ändra riktning om du tycker att det passar din tillvaro bättre just nu. Några ekomiska frågor kan bli avgörande. Om du tvivlar på en förändring så är det smartast att vänta med att fatta ett beslut. Vänta in rätt tidpunkt.

Veckans råd: Om du tvivlar på något, avvakta.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det är till stor fördel för dig om du kan se tillvaron lite ovanifrån så att du får överblick över det du håller på med. Kanske lägger du mer tid på att göra research innan du slänger dig ut i någonting nytt. Använd veckan till att samla information så att du är uppdaterad när beslut ska fattas, kanske i juni.

Veckans råd: Skaffa överblick.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Dina tankar går på högvarv just nu, och du måste hålla koll på dina avtal. Det kan vara nödvändigt att vara öppen inför olika möjligheter så att du kan byta spår om det blir nödvändigt. En eller flera resor kan vara aktuella, antingen i teorin eller praktiken. Oavsett bör du njuta av tiden som är nu, det finns många vägar att gå.

Veckans råd: Njut av tiden.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du är mycket påverkad av dina känslor för tillfället, och det kan påverka flera av dina planer. Samtidigt finns det goda chanser för dig att nå några av de mål du gjort upp. Det kan handla om din partner, en samarbetspartner eller en kollega. Senare i veckan väljer du att gå din egen väg, då du inte vill vara beroende av någon annan.

Veckans råd: Håll alla sinnen öppna.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

En samarbetspartner eller någon speciellt utvald behöver din uppmärksamhet, något du kanske inte förstår då hen skickar ut dubbla signaler. Ta initiativ och fråga hur du på bästa sätt kan bidra. Förhållanden på hemmaplan står i centrum och det finns en önskan om att du ska vara närvarande. Lösa trådar behöver samlas upp.

Veckans råd: Ta initiativ.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Denna vecka bör du göra en insats för parförhållandet eller ett samarbete rent generellt. Det råder god kemi mellan dig och dina närmsta, något som kan göra att vissa saker blir enklare. Använd det till din fördel. En gemensamt insats kan föra dig närmre ett mål du har. Romantiska initiativ uppskattas.

Veckans råd: Gör en insats för relationen.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Undersök om det finns praktiska saker i hemmet du kan fixa just nu. Det kan handla om sladdar som behöver fixas till eller inredning. Du har goda förutsättningar. Det finns inga hinder i din väg och du märker att du får hjälp om du ber om det. Alla former av samarbete går som smort.

Veckans råd: Fixa praktiska saker hemma.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du märker att det är hög tid att bli mer organiserad. Det finns saker runt dig som behöver städas i och du är duktig på att organisera så snart du kommer igång. Det finns, framförallt i ekonomiska frågor, ett behov av att strama åt och göra upp planer. Banden till familjemedlemmar, framförallt syskon, har bra villkor denna vecka.

Veckans råd: Städa i saker och ting.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!