Horoskop

Horoskop vecka 18 – läs om din vecka här

Stenbocken bör besöka sina vänner och jungfrun bör försöka ta hand om sig själv.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du lägger mycket energi på ditt känsloliv och det kan ge dig några aha-upplevelser. Det hör inte till vanligheten att du kan fånga upp de små signalerna som kommer från familj eller de närmsta då du ofta kör på i full fart. Nu kan du lägga tid på att känna efter vad du vill göra framöver, och inte bara befinna dig i nuet.

Veckans råd: Känn efter vad du vill göra.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det är några upplevelser mot slutet av veckan som gör dig splittrad. Du tvivlar på en relation som du inte lyckats få grepp om. Senare samma dag kommer du ha bra kontakt med din intuition och veta hur du ska göra. Parförhållanden och samarbete står i centrum under helgen, och djupa känslor råder.

Veckans råd: Lita på att saker och ting ordnar sig.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det är smart att börja veckan i ett lugnt tempo. Du har inte lika mycket energi och överskott som du har räknat med, och därför är det en fördel att spara på krafterna till senare i veckan. En person som står dig nära kan hjälpa dig om du behöver. Men du kommer inte kunna gengälda tjänsten innan slutet av maj.

Veckans råd: Spara på krafterna.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

En vän signalerar att hen behöver hjälp eller stöd. Du kan inte räkna med att få så mycket tillbaka just nu. Därför bör du överväga om du ska lägga tid och kraft på personen. Det kan låta okänsligt men det är smart att köra solo just nu. Därför bör du undvika att ingå i ett nytt samarbete de närmsta dagarna.

Veckans råd: Se över hur du använder din energi.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du fokuserar på jobb och samarbete just nu. Du måste ta ställning till om du vill fortsätta med ett pågående samarbete eller om du vill avsluta det. Det kan också handla om ett mer privat förhållande. Om du förväntar dig att ditt engagemang ska ge avkastning får du tänka om, du kommer inte få det du hoppas på.

Veckans råd: Var klarsynt.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du bör spara på krafterna och välja dina kamper med omsorg. Om du befinner dig i en konflikt är det klokast att dra sig tillbaka och vänta tills du har mer energi. Känslomässigt befinner du dig på djupt vatten, något som kan bidra till att du inte känner dig helt på topp. Leta efter lugnet på behagliga ställen – kanske där du kan ro om dig själv lite extra.

Veckans råd: Ta hand om dig själv.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Tillvaron är full av missförstånd just nu, och du kämpar med att få ordning på dina tankar. Därför bör du dubbelkolla saker och ting lite extra. Andra kan ha problem att förstå dig. I slutet av veckan ler kärleken mot dig, antingen från en partner eller från världen rent allmänt.

Veckans råd: Dubbelkolla allt.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du bär känslorna på utsidan just nu och du har svårt att dölja det för omvärlden. Du tar åt dig mer än du brukar men blir samtidigt glad om någon visar omsorg och förståelse. Den styrka du vanligtvis bär på är knappt synlig nu, något du bara måste acceptera. Samtidigt finns det viktiga värden i ditt inre och emotionella djup.

Veckans råd: Lita på att det kommer att gå bra.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Oavsett var du befinner dig i livet så kommer detta bli en vecka att minnas. Därför gäller det att njuta av tillvaron och de möjligheter som dyker upp. Kärleken kan visa sig från sin bästa sida och du bör försöka sänka farten. Satsa på att vara närvarande i nuet tillsammans med dina nära och kära.

Veckans råd: Var närvarande.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Försök se var livet leder dig denna vecka. Ingenting hindrar dig från att flyta med strömmen och se var den tar dig. Detta är något du vanligtvis inte gör, då du helst använder tiden på bästa och mest effektiva sätt. Besök vänner eller börja en kurs i något du är intresserad av.

Veckans råd: Besök vänner.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vissa händelser påminner dig om att det är hög tid att se över din inställning till livet. Det är inte något som kommer att ändras över en dag, men över längre tid. Det finns alltid plats för förbättringar. Det kan vara svårt att hålla ordning på självdisciplinen men det ger dig mer tid och plats till egna önskemål och intressen.

Veckans råd: Tänk över din inställning till livet.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Våren bubblar i kroppen, och om du har möjlighet bör du lägga tid på dig själv och kärleken. De goda vibrationerna kan också öppna upp för positiva nyheter som kan handla om en hjälpande hand, rent ekonomiskt. Det kan komma från någon i den närmaste familjen. Spirituella intressen vaknar till liv.

Veckans råd: Ta emot hjälpen som erbjuds.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!