Horoskop

Horoskop vecka 19 – läs om din vecka här

Lejonet behöver vara uthållig och skorpionen kan njuta av veckan.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det är en konstform att få instinkter och intuition att samarbeta. Du har en bra chans att klara det nu, och det kan kan leda till goda resultat för de uppgifter som ligger framför dig. Familj och bostad står i centrum och du har ett stort behov av uppmärksamhet. Du bör dölja din besvikelse för omgivningen.

Veckans råd: Dölj din besvikelse.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Nya omgivningar eller områden behöver undersökas, och grannar eller syskon kan hjälpa till. Du ändrar åsikt i några frågor när du ser saker och ting från nya vinklar. Under helgen har du möjlighet att möta upp några vänner, och du känner omedelbart av att det blir bra stämning. Konst och kultur fångar din uppmärksamhet, framförallt under lördagen.

Veckans råd: Möt goda vänner.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har färdigställt många uppgifter men upplever att du fortfarande behöver vända på varje sten för att få översikt. Många lösa trådar ska knytas samman denna vecka och du bör ta emot den hjälp du kan få. Snart kan du lägga mer energi på saker som är aktuella just nu och som kräver handlingskraft.

Veckans råd: Ta emot den hjälp du erbjuds.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du bör, i den utsträckning det går, jobba på egen hand denna vecka. Du har behov av att göra, eller visa fram något, på ditt eget sätt. Alla avtal och samarbeten bör sättas på paus tills du vet mer om vad du vill, framförallt som det rör sig om en större gemenskap eller ett föreningsarbete. Du kan uppleva att vänner eller kollegor skapar en ny kurs utan dig.

Veckans råd: Arbeta självständigt.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Tiden är inne för att arbeta självständigt med några uppgifter. Kanske är det något du länge har väntat på, men det kan också vara något som händer plötsligt och som avgör vägen framåt. Flera personer lägger sig i hur du arbetar för tillfället, men det spelar ingen roll för dig. Håll fast i ditt eget sätt att göra saker.

Veckans råd: Var uthållig.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du tar det lugnt just nu, mest då du kanske saknar energi. Därför vill du göra saker i ett långsammare tempo, men det betyder inte att du får sämre resultat, tvärtom. Mot slutet av veckan har du några positiva upplevelser eller möten med vänner eller kollegor som ger dig inspiration. Du märker att tiden är inne för att ta sig vidare.

Veckans råd: Anpassa dig efter dina energinivåer.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Veckan börjar i ett lugnare tempo än vanligt, och du bör under den kommande perioden tänka över vad du vill prioritera, rent jobbmässigt. Uppgifterna som ska lösas framöver har eventuellt med omsorg och omvårdnad att göra. Du bör därför göra upp en plan, så att du inte sliter ut dig. Mot slutet av veckan får du bra hjälp och inspiration till egna projekt.

Veckans råd: Tänk igenom vad du vill prioritera.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Om det finns några drömmar eller önskemål som du vill förverkliga så är detta en bra tid att fokusera på det och hitta ett sätt att komma igång på. Det kan handla om ditt kärleksliv, där djupa känslor står på spel och där du glömmer att kolla vad som är på riktigt. Njut av veckan och fånga de möjligheter som ligger framför dig.

Veckans råd: Njut av veckan.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du känner dig pressad när det kommer till att avsluta uppgifter eller förhållanden. Du har fortfarande möjlighet att tänka om, även om det snart är dags att fatta ett beslut. Låt denna vecka gå innan du bestämmer dig. Snart kommer helt andra saker stå på spel, och därför är det bra att vara förberedd på vissa utmaningar.

Veckans råd: Vänta med stora beslut.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Två personer vill ha din uppmärksamhet denna vecka, den ena behöver inspiration och hjälp och den andra är en stor inspirationskälla för dig. Oavsett kommer det att leda till fina upplevelser med personer som intresserar dig och som gärna vill vara nära dig och kanske ingå ett samarbete.

Veckans råd: Var social.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

En familjemedlem drar åt sig din uppmärksamhet, och du vill gärna vara till hjälp. Veckan lämpar sig dessutom perfekt till att ha det lite extra bra. Kanske hittar du på något där du fokuserar på hälsa och välmående. Du är oavsett mycket mottaglig för omsorg och du värdesätter det högt.

Veckans råd: Ta hand om dig själv.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du känner att tiden är inne för att ändra kurs. Men du är inte helt klar över vilken väg du ska ta. Vänta därför med att fatta stora beslut tills du vet mer om vad du vill och har möjlighet till. Det kan vara fördelaktigt att lägga tiden på att städa upp och sätta punkt för några projekt som snart är klara.

Veckans råd: Håll ordning.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!