Horoskop

Horoskop vecka 2 – läs om din vecka här

Tvillingarna bör kolla saker en extra gång och vågen bör ta ansvar.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du lägger stort fokus på jobbet och hur du kan komma längre i din karriär. Det finns goda förutsättningar att uppnå resultat, framförallt om du arbetar målinriktat. Det finns också möjligheter att utvidga ditt ansvarsområde, beroende på var du befinner dig i arbetslivet. Just nu har du skrivit upp dig på uppgifter som kan kräva mer än du är van vid.

Veckans råd: Arbeta målinriktat.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du har just nu ett stort behov av att vidga dina horisonter, och detta kan du uppnå genom resor eller att få insikt i nya kunskapsområden. Använd chansen denna vecka till att fördjupa dig utan att bli störd. Att åka på små utflykter till ovanliga destinationer kan vara ett av målen du sätter upp. Humöret lyfts när du låter dig uppslukas av dina intressen.

Veckans råd: Ta vara på dina intressen.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du bör inte agera impulsivt under veckans första dagar, framförallt inte om du är osäker. Vänta till senare i veckan innan du fattar några beslut. Nyheter och information glider snabbt förbi dig och det är inte alltid du kan lita på det som blir sagt. Om du stöter på motstånd under veckans gång är det extra viktigt att du kollar upp saker extra noga.

Veckans råd: Dubbelkolla information.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Just nu fokuserar du på samarbete, både i nära relationer och i ditt nätverk. Det är fortfarande viktigt för dig att ha möjligheten att bestämma och styra saker på det sätt du önskar, samtidigt finns det mycket inspiration att hämta från kollegor eller närstående. Du värdesätter att det som bestäms följs och att det finns ömsesidig tillit.

Veckans råd: Låt dig inspireras.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Var öppen för de idéer som dyker upp under veckans första dagar. De kan alla bidra till att göra livet lättare för dig, både på jobbet och i vardagen. Du har inga problem att anpassa dig efter nya sätt att utföra arbetsuppgifter på, och detta hjälper dig också att etablera nya rutiner.

Veckans råd: Släpp gamla vanor och gör plats för nya.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det är klokt att vara avvaktande i en specifik fråga som handlar om samarbete. Du kan inte vara säker på om avsikterna är genuina. Vänta med att fatta beslut innan veckans slut, då kommer du ha bättre översikt. Om du har överenskommelser som är knutna till specifika möten bör du vara något avvaktande. Din intuition är svår att lita på just nu.

Veckans råd: Avvakta med att fatta större beslut.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Även om veckan ser lovande ut när det gäller tid för dig själv och allmänt oberoende, finns det fortfarande några småsaker med familj och boende som kräver din uppmärksamhet i mitten av veckan. Det är en fördel för alla om du tar ansvar för något som ska planeras den närmsta tiden. Du är full av optimism.

Veckans råd: Ta ansvar.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har många möjligheter att uppnå goda resultat och att lyckas med det du företar dig just nu. Speciellt om du arbetar målinriktat, kommer du att nå i mål med det du har framför dig. Om kärleken kallar har du också goda chanser att nå ett eller flera mål. Du är i ditt esse när tankar och handling går hand i hand, något som är möjligt nu.

Veckans råd: Arbeta målinriktat.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Äntligen känner du att du har möjlighet att investera i något som kan komma till nytta i vardagen. Kanske får du tag i några hjälpmedel som underlättar rutinarbetet, exempelvis i hemmet. Det kan också handla om att du utvidgar andra områden. Det är viktigt i det avseendet att du hela tiden fokuserar på dina målsättningar, utan att hamna på villovägar.

Veckans råd: Fokusera på dina målsättningar.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Om du har nya idéer på gång bör du vänta till slutet av veckan innan du sjösätter dem. Då kommer det att vara mycket lättare för dig att se om du befinner dig på rätt spår. Du är väldigt energisk under dessa dagar, och därför är du också mer handlingskraftig. Håll i din energi och dina visioner, så kommer du att få se goda resultat.

Veckans råd: Håll energin uppe.

 

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du ser över hur dina resurser ser ut för tillfället och det kan handla om flera områden i livet. Handlar det om din ekonomi ser det ut som att lyckan följer dig under dessa dagar och du kan ta del av något överraskande. Även om du är full av energi kan det vara smart att ge dig själv tid att dra dig tillbaka och meditera.

Veckans råd: Använd inte upp all din energi.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du är på väg att komma ikapp dig själv, och märker av framgång denna vecka. Framförallt känner du att krafterna gradvis återkommer, rent fysiskt. Detta ger dig hopp och skänker optimism inför framtiden och dina planer. Saker kan gå snabbt under april, så det är en fördel att du själv ligger i framkant.

Veckans råd: Gör upp långsiktiga planer.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!