Horoskop

Horoskop vecka 20 – läs om din vecka här

Vågen bör städa upp i sin ekonomi och lejonet ska passa på att vara social.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du kan verka hemlighetsfull – och det finns en bra anledning. Du har flera tankar eller drömmar som du inte vill dela med andra. Det faller dig vanligtvis inte in att dölja dina känslor, men just nu gör du det. Om du har några nya projekt på gång kan det vara smart att vänta några dagar.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du har några idéer, men ingen vill samarbeta med dig just nu. Därför måste du göra saker på egen hand, något som faktiskt blir bäst på lång sikt. Du bör inte presentera dina planer just nu, detta är inte den bästa tidpunkten. På kärleksfronten kommer du uppleva att djupa känslor står på spel hos din partner, något du bör ta på allvar.

Veckans råd: Skoja inte om andras känslor.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du kommer behöva konfronteras med ditt förflutna under veckans gång, och det kan på flera sätt bli ett konstruktivt möte då viss information kan få alla bitarna att falla på plats. Du upplever att lyckan är på din sida när det kommer till arbetsrelaterade frågor och du får dessutom ett bra stöd.

Veckans råd: Var inte rädd för ditt förflutna.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du kan avsluta flera känslomässiga frågor som hängt över dig länge, och du kan på så sätt gå vidare. Det leder bland annat till att du vill göra saker på ditt eget sätt, lite från kulisserna. På så sätt får du möjlighet att också ta tillvara på dina egna intressen. Du och en av dina nära vänner kan avgöra om ni ska föra relationen vidare.

Veckans råd: Se framåt.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du mår bra under veckans första dagar och känner att du har kommit förbi en obalans du tidigare haft besvär av. Under helgen sker en förändring i din sinnesstämning och du har lust att vara mer utåtvänd än du varit på länge. En person i din närhet kommer att vända sig till dig för råd. Det gör dig glad.

Veckans råd: Var social.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Pengar som du kanske har över kommer att dyka upp denna vecka. Det gynnar sig när det kommer till en viss arbetsuppgift eftersom du då kan satsa på nya saker. Det är klokt att inte berätta för alla om dina avsikter eftersom någon plötsligt kan stjäla ditt “koncept”. Vänta hellre lite längre innan du presenterar dina idéer.

Veckans råd: Håll korten nära bröstet.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Om det finns ett samarbete på agendan bör du anpassa dig, även om du inte önskar att göra det. Den senaste tiden har du upplevt en del motgång och därför kommit till insikt om att samarbete kan leda till stora fördelar. Din uppmärksamhet riktas mot ekonomin i slutet av veckan.

Veckans råd: Städa i ekonomin.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du kommer uppleva alla slags känslor den här veckan – om du är öppen för det. Du bör göra det som berikar dig och ger livet nya upplevelser. Det betyder att du ska släppa på tveksamheten och involvera dig till 100 procent i ett eventuellt förhållande. Det kan vara en utmaning att släppa på självkontrollen, men det kan bli en fin upplevelse.

Veckans råd: Gör saker som berikar livet.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Kärleken kan visa dig nya sidor och djup mot slutet av veckan. Du är inte reserverad och tar gärna initiativ även om du riskerar att bli avvisad. Släng dig ut i det okända och följ dina impulser dit de leder dig. Det råder goda villkor för arbete i början av veckan.

Veckans råd: Följ dina impulser.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du klarar inte helt att skaka av dig förra veckans upplevelser, men det blir bättre för var dag som går under veckan. Nu vill du utföra dina uppgifter på egen hand och utan hjälp. Du har svårt för att bli motarbetad. Om du har en kreativ själ kommer du känna dig inspirerad nu, och du kan få galna idéer och upplevelser.

Veckans råd: Andas med magen.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Din uppmärksamhet är riktad mot ditt arbete och dina målbilder under veckans första dagar. Vänta med att fatta avgörande beslut tills du har landat i vad du vill uppnå. Ekonomin står i centrum i mitten av veckan då det kan dyka upp pengar du inte hade räknat med. Det kan vara smart att dubbelkolla att allting stämmer.

Veckans råd: Vänta med avgörande beslut.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Om du vill spendera tid med familjen är detta en bra vecka att dela upplevelser tillsammans. Precis innan helgen får ni mycket familjetid och du kan använda veckan fram till dess åt att planera aktiviteter. Du har både energi och mod att ta initiativ och det uppskattas av familjen. Under veckans första dagar får du några positiva infall.

Veckans råd: Ta tillvara på familjen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!