Horoskop

Horoskop vecka 21 – läs om din vecka här

Oxen kan se fram emot helgen och fiskarna bör slå på stort.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

En bra vecka ligger framför dig. Du har goda möjligheter att avsluta projekt och påbörja nya. Du kan också ha lyckan på din sida när det kommer till saker du arbetat med de senaste veckorna. Överlag kan du inte ha bättre kort på handen än nu, när det kommer till att hitta en riktning framöver. Hissa seglen och följ efter.

Veckans råd: Våga ta sats.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Även om du önskar att göra saker och ting på ditt eget sätt, så följer du instruktioner och lyckas ro en arbetsuppgift i hamn. Det är möjligt att något strider mot dina principer men du är under tidspress och behöver färdigställa arbetet. Under veckan börjar du se fram emot helgen, då du kommer att befinna dig på hemmabana och kan fatta egna beslut.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du måste söka av dina arkiv för att hitta några uppgifter du verkar sakna. Det blir inget problem för dig, du kommer upptäcka att det finns mycket information att hämta som stärker ditt projekt. Mitt i veckan ser du din egen styrka tydligt – framförallt när du använder dig av en tidigare erfarenhet.

Veckans råd: Utnyttja din erfarenhet.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du ser ut att få till några spännande upplevelser i relation till arbetet eller framtidsplaner. Det ser äntligen ut som om du kommer lyckas och något kan bli stort. En idé föds och du vågar slänga ut den i världen, något som kommer leda till succé. Satsa gärna högt. Om du vill synas på jobbet är detta en bra vecka.

Veckans råd: Undervärdera inte dina förmågor.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckan lägger upp för flera resor. Kanske är det planerat sedan länge. Om inte, bör du ta chansen och åka iväg spontant. Det behöver inte vara långt. Du kommer få några upplevelser, kanske till och med erkännanden, som ruckar några av dina principer. Du har goda chanser att lyckas med andra saker även nu.

Veckans råd: Utnyttja de goda energierna.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Kanske har du missat något? Du bör undersöka det närmare då du nu har möjligheten att gå till djupet med dina undersökningar. Det kan handla om några filosofiska frågor där du behöver ledtrådar. Det kommer du att kunna få, så att du kan gräva ännu djupare.

Veckans råd: Gå på djupet.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du följer reglerna som gäller där du är, men det är inte din stil att göra saker på det sätt som alla förväntar av dig. Däremot väljer du att anpassa dig. Mot slutet av veckan blir humöret och självförtroendet bättre. I helgen känner du dig lättad, och du hittar en ro i tanken på att du själv kan bestämma under tiden som kommer.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du färdigställer några uppgifter under veckans första dagar, i mitten av veckan får du upp tempot rejält. Du känner att du får mer energi och lust att ta initiativ. Du har fått fler uppgifter i vardagen men upplever samtidigt att du kan få dem gjorda betydligt snabbare än tidigare. Ta gärna emot de möjligheter som erbjuds.

Veckans råd: Fånga chanserna du får.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Om kärleken kallar på dig, bör du inte hålla dig tillbaka. Redan från veckans första dagar drabbas du av stora känslor som du inte bör ignorera. Det överordnade temat nu är en stor lyckokänsla och goda möjligheter att nå i mål med några av dina idéer. Om du har barn kan ett av dem stå mycket i centrum i samband med detta.

Veckans råd: Ignorera inte dina känslor.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det är bra stämning i familjen, och det bör du utnyttja. Det finns möjligheter att få gjort saker som är på gång när det gäller ditt hem, och hjälpen kan vara närmare än du tror. Kanske ska du bygga ut på något sätt. Oavsett, nyttja och lyssna på alla råd du får när det kommer till inredning. Du har en expert i familjen.

Veckans råd: Nyttja den goda stämningen.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har många idéer men det finns saker du bör avsluta under veckans första dagar innan du kastar dig ut på nya äventyr. Du har möjlighet att komma i mål med dina uppgifter, och det bör inte vara så svårt. Under helgen dyker nya chanser upp, lägg inte band på dina ambitioner, bara se var de för dig.

Veckans råd: Ta vara på dina ambitioner.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Om du vill kan detta bli en fantastisk vecka. Från planeternas sida är det upplagt för massa energi och påbörjade projekt. Kanske är du oroad över att du saknar en färdig plan, men det kan bli spännande här, om du följer dina impulser och låter dig förföras. Oavsett så är lyckan på din sida.

Veckans råd: Satsa stort.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!