Horoskop

Horoskop vecka 22 – läs om din vecka här

Fiskarna bör färdigställa saker och ting, och väduren kan ta en paus och hitta sig själv.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du behöver varva ner nu, det har varit mycket känslor och aktivitet den senaste tiden. Stora upplevelser, insikter och upptäckter har varit markanta, och saker behöver bearbetas om du ska få så mycket som möjligt ut av det. Du har svårt för att dröja dig kvar vid saker och ting och går hellre snabbt vidare till nästa steg. Detsamma gäller nu.

Veckans råd: Ta en paus och hitta dig själv.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du har en bra känsla för din situation nu för tiden, passa på att ta tillvara på konstruktiva känslor, och låt dig själv landa i intressen för saker som matlagning. Redan från början av veckan är din uppmärksamhet riktad mot din ekonomi, kanske blir du överraskad över vad du lyckats samlat ihop på kontot. Nu har du full överblick.

Veckans råd: Njut av de konstruktiva känslorna.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Under veckans första dagar är dina tankar i oordning. Därför kan det vara klokt att försöka få kontroll över dem och lägga upp en plan och strategi under den kommande veckan. I helgen märker du av en stor skillnad när det kommer till humör och energi, och du känner att något drar dig framåt. Detta är en bra tid att avsluta ofärdiga uppgifter.

Veckans råd: Försök få kontroll över tankarna.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du vill gärna hålla dig i bakgrunden och vara den som drar i trådarna. Du önskar ingen exponering de närmsta dagarna, det låter du andra ta hand om. Du riktar uppmärksamheten mot dina vänner och andra kontakter som inspirerar dig. Var öppen för nya förslag och otraditionella idéer. Meditation kan vara en god idé.

Veckans råd: Var öppen för nya förslag.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Oavsett om du arbetar eller inte, kan det vara flera idéer som drar i dig när det kommer till vilken väg du ska välja framåt. Det är bra att tänka utanför boxen och det kan dyka upp många idéer och förslag att ta ställning till. Det är oklart om du ska samarbeta just nu. Använd veckan till att lista ut vilken riktning du själv vill gå.

Veckans råd: Tänk dig om.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du tycker om att ha full översikt innan du slänger dig ut i nya uppgifter. Detta är en bra vecka för att spekulera och tänka ut en plan, framförallt när det kommer till ditt arbete och din framtida karriär. Du märker tydligt under helgen att det kommer en vändpunkt och snart börjar saker hända. Planer som tidigare stått i skymundan kommer att ta fart.

Veckans råd: Gör en plan.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Om du planerar att framstå tydligare i det offentliga rummet så är detta en bra vecka för att hitta en mer personlig stil. Kanske är det på sociala medier du väljer att visa upp dig, eller så är det i den “verkliga världen.” Kanske handlar det om utseende och kläder. Du njuter av att kunna visa fram flera sidor av dig själv.

Veckans råd: Ha antennerna ute.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Denna veckan blir inte lika stressig som den förra, och du kan därför ta en välförtjänt paus från flera av dina uppgifter. Det kan vara en bra idé att försöka strukturera upp det som ligger framför dig, så att du hinner med allt. Du kan riskera att glömma saker och ting då du har fullt upp, många papper ska gås igenom.

Veckans råd: Stukturera dina uppgifter.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Precis som förra veckan väntar några stressiga dagar. Det fungerar dock för dig då du njuter av att dina projekt tar fart. Fritidsintressen står överst på din önskelista, och om du har möjlighet att ägna dig åt dem så är detta en ypperlig tid för det. Kärlek och partnerskap står i centrum under måndagen och tisdagen.

Veckans råd: Ta tillvara på dina intressen.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Projekt i familjen och bostaden är i full gång, och det går snabbt. Kanske har du svårt att hänga med. Det sker tydliga förändringar och du kan därför luta dig bakåt och njuta av att du inte behöver göra allt själv. I början av veckan behöver vissa saker falla på plats och det blir snabbt tydligt vad du vill prioritera.

Veckans råd: Andas med magen.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har många idéer, framförallt i början av veckan. Om du ska få något ut av infallen är det smart att skriva ner dem och få satt dem i ett system. Det kan vara så att alla dina tankar inte kommer tillrätta i den verkliga världen, men det är värt ett försök. Du möts med respekt och det bör du utnyttja.

Veckans råd: Ta emot bra erbjudanden.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Kanske är det en bra idé att tänka över vad du helst vill använda dina krafter till. Nu kan du också riskera att lägga massa energi på något som inte gynnar dig själv i längden. Mycket av din uppmärksamhet riktas mot familjen och bostaden, och det kan finnas flera trådar du måste dra i.

Veckans råd: Färdigställ saker och ting.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!