Horoskop

Horoskop vecka 25 – läs om din vecka här

Vågen bör slutföra uppgifter och kräftan kan njuta de närmaste dagarna.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du fortsätter att ha bra kort på handen och det gäller att utnyttja de möjligheter som dyker upp under veckan. Du har mycket på gång. Om du får en idé är du nära till handling. Av den anledningen kan din kalender vara fullbokad, något som passar dig bra då både energin och humöret är på topp.

Veckans råd: Detta är bra dagar att marknadsföra dig själv.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det är lovande utsikter när det kommer till att få igenom din vilja under veckans första dagar. Det är viktigt att du använder dig av ditt kontaktnät. Det förflutna kan spela en roll, men på ett bra sätt. Mitt i veckan känner du av en sinnesstämning. Nu handlar det om att styra de många tankar som dyker upp, då det kan ge dig många möjligheter.

Veckans råd: Försök styra dina tankar.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det är framförallt under veckans första dagar som du har flera bollar i luften och möjlighet att starta upp nya projekt. Du har lyckan på din sida och det gäller att fånga chanserna som dyker upp. Här kan du dra nytta av ditt nätverk även om vissa förstorar upp saker på ett sätt du inte är bekväm med.

Veckans råd: Låt dig dras med.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du kan märka av en lättnad redan under veckans första dagar. Det är som om du äntligen kan slappna av och vara dig själv. Det är en bra vecka att påbörja semestern. Kanske vet du inte helt vad du ska hitta på, något som kan stressa dig lite. Men njut av tiden som ligger framför dig och att du inte har några måsten just nu. Låt behoven komma fram i lugn och ro.

Veckans råd: Njut av dagarna.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du blir lugnare och det märks tydligt. Nu gäller det att växla ner och lista ut vad du själv vill göra. Detta är en bra tid att ta hand om dig själv och hitta lugnet i dig. Promenader, meditativa stunder och familjeaktiviteter kan vara det som tilltalar dig just nu. Om du har möjlighet att resa bör du göra det.

Veckans råd: Åk gärna på en resa.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Mycket pågår runt dig just nu, och det gäller att hålla en rak kurs i alla aktiviteter. Resor kan vara en möjlighet, men också att marknadsföra egna projekt. Oavsett så har du lyckan på din sida från veckans början, och det är många runt dig som gärna vill vara med på dina idéer. Ditt krav är att en eventuell samarbetspartner behöver kunna jobba snabbt.

Veckans råd: Håll en rak kurs.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Om du har några uppgifter du inte hunnit färdigt, är det en god idé att få det gjort innan torsdag. Efter det blir livet mer hektiskt än på länge och det kan vara en lättnad för dig att få “städat skrivbordet” och vara redo för nya uppgifter. Det kommer vara mycket att göra den närmsta perioden så håll koll på det du bestämt.

Veckans råd: Gör klart uppgifter.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det kan vara svårt för andra att hänga med i ditt tempo, kanske är det därför du väljer att göra saker på egen hand den närmaste tiden. Du har en stark vilja och får genomfört det du har bestämt dig för. Nya saker i relation till jobbet kräver extra uppmärksamhet, men du har inga problem att multitaska. Just nu tycker du om tempo och du tappar inte intresset.

Veckans råd: Kom ihåg att ta pauser.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Om du är på jakt efter en kärlekspartner eller dejt är detta en passande vecka. Det kommer vara lätt för dig att komma i kontakt med andra, och kommunikationen flyter på. Det kommer snabbt visa sig att ni har mycket gemensamt och att ni är snabba när det kommer till beslut. Äntligen har du hittat en person som är på samma våglängd.

Veckans råd: Omfamna lyckan.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har utan tvivel mycket som pågår på hemmaplan. Det kan handla om hemmet eller familjen. Just denna vecka rekommenderas du att få upp farten på arbetsuppgifterna då du har extra bra förutsättningar att lyckas och bli färdig. Parförhållande och samarbete står i centrum den närmsta tiden.

Veckans råd: Det är tid att få ordning.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Om du har lust är detta fina dagar för att flörta och hitta en potentiell partner. Det är lätt att starta en dialog och ni har mycket att prata om. Om du lever i ett fast förhållande kan du uppleva att din partner kanske drar sig lite tillbaka för att se efter sina egna behov. Därför vill personen inte bli meddragen på sociala aktiviteter.

Veckans råd: Flörta och njut av livet.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är full fart på dig just nu och det gynnar både din familj och ditt boende. Du har energin att färdigställa ofärdiga saker men får så mycket nya idéer att det kan vara svårt att strukturera dem. Det kan vara en bra idé att stanna upp lite under veckans första dagar och få saker ordnade i system. Om inte kan det bli stökigt.

Veckans råd: Sätt saker i system.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!